Haramidere

Haramidere

Son dakika haramidere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haramidere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haramidere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haramidere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haramidere gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 haramidere haberi bulunmuştur. Tüm haramidere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı Beylikdüzü'nde seyir halindeyken arızalanan metrobüsü kontrol etmek için araçtan inen şoförü Eyüp Maytalman'a, karşı yönden gelen metrobüs çarptı. Kazada yaralanan Maytalman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?'
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?' İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü.  M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen Bekir B., tutuklandı. 
8.10.2023 Yaşam
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var Olası İstanbul depreminde 200 binden fazla binanın ağır hasar alacağı tahmin edilirken, zemin açısından riskli olan bölgelerde hasarın çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Kahramanmaraş depreminde zemin sıvılaşması yaşanan alanlarda birçok bina yerle bir olurken İstanbul’un sıvılaşma riskli bölgelerini de yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz sıraladı.
24.08.2023 Yaşam
Esenyurt' ta 2 TIR çarpıştı! Ekipler sevk edildi
Esenyurt' ta 2 TIR çarpıştı! Ekipler sevk edildi İstanbul Haramidere TEM bağlantı yolunda 2 tır çarpıştı. Kazada bir sürücü yaralandı.
11.04.2023 Yaşam
İstanbul karı bekliyor: Ekipler hazırlıklarını sürdürüyor
İstanbul karı bekliyor: Ekipler hazırlıklarını sürdürüyor İstanbul'da beklenen kar yağışı için ekipler hazırlıklarını sürdürüyor.
4.02.2023 Gündem
Hayatını kaybetmişti! Aleyna'nın iki gün önceki paylaşımı ortaya çıktı
Hayatını kaybetmişti! Aleyna'nın iki gün önceki paylaşımı ortaya çıktı İstanbul Esenyurt'ta Aleyna Nur Gökçe'ye çarparak ağır yaralanmasına neden olan sürücü Sezer H., yapılan itirazların yerinde bulunması ardından hakkında verilen tutuklama kararı üzerine avukatı ile adliyeye giderek teslim oldu. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. Genç kızın olaydan 2 gün önce "Uykuyla dinlenemeyecek kadar yorgunum artık" diye yazdığı ortaya çıktı.
15.11.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
29 Eylül su kesintisi! Avcılar’da sular ne zaman gelecek, saat kaçta, sular kaç gün yok? Avcılar su kesintisi, 29-30 Eylül!
29 Eylül su kesintisi! Avcılar’da sular ne zaman gelecek, saat kaçta, sular kaç gün yok? Avcılar su kesintisi, 29-30 Eylül! İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSKİ Genel Müdürlüğü, Avcılardaki 10 mahalleden 8'ine 24 saat su verilmeyeceğini açıkladı. Kesintinin Haramidere'deki su baskınlarının önüne geçmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında isale hatlarının deplase edilmesinden kaynaklandığı belirtildi. Peki, sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte, 29-30 Eylül İSKİ Avcılar planlı su kesintisi ile merak edilen diğer detaylar…
29.09.2022 Yaşam
Avcılar’ın 10 mahallesinden 8’ine 24 saat su verilmeyecek
Avcılar’ın 10 mahallesinden 8’ine 24 saat su verilmeyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İSKİ Genel Müdürlüğü, Avcılar’daki 10 mahalleden 8’ine 24 saat su verilmeyeceğini açıkladı. Kesintinin Haramidere’deki su baskınlarının önüne geçmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında isale hatlarının deplase edilmesinden kaynaklandığı belirtildi.
28.09.2022 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı Marmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022 Gündem
Haramidere ıslah ediliyor! İlk etap 4 ay içinde bitecek
Haramidere ıslah ediliyor! İlk etap 4 ay içinde bitecek Esenyurt’ta sık sık sel ve taşkınlara neden olan Haramidere’de başlatılan ıslah çalışmasının ilk etabı dört ay içerisinde tamamlanacak.
22.07.2022 Gündem
Esenyurt'ta temizlik çalışmaları sürüyor
Esenyurt'ta temizlik çalışmaları sürüyor Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarının ardından temizlik çalışmalarına devam ediliyor.
12.07.2022 Yaşam
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor  Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarının ardından temizlik çalışmaları devam ediyor. 
11.07.2022 Yaşam
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak? Sel mağdurlarına yardım için yapılan aramalar arttı. İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen sel baskınları sebebiyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara nakdi yardımların başladığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Sel mağdurlarına yardım…
11.07.2022 Ekonomi
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika...
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika... İstanbul'u kuvvetli yağmur vurdu. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere'nin taşması sonucu Esenyurt'ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , " 18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Gündem
Esenyurt'ta korku dolu anları anlattı: Çocuklarımın canını zor kurtardım
Esenyurt'ta korku dolu anları anlattı: Çocuklarımın canını zor kurtardım Esenyurt'ta selde evini su basan Önder Ocak, "Her şey 3 dakika içerisinde oldu. Çocuklarımın canını zor kurtardım" dedi.
10.07.2022 Yaşam
İstanbul’da sel felaketi! Sağanak kuvvetli vurdu! Vali saat verip uyardı...
İstanbul’da sel felaketi! Sağanak kuvvetli vurdu! Vali saat verip uyardı... İstanbul’da sel felaketi! Esenyurt başta olmak üzere Şişli, Sarıyer, Bağcılar, Esenyurt ve Silivri’de yollar adeta dereye döndü, evleri su bastı, arabalar sele kapıldı. Can kaybının olmadığı felakette, itfaiye ekiplerinin tahliye çalışmaları sürüyor. Felaket bölgesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evleri ve işyerleri su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacağını belirterek, “Hemen ilk etapta 5'er bin liralık evlerine su basanlara, iş yerleri su basanlara da 10'ar bin liralık bugün itibariyle bir banka şubesi açtırdık” dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise 128 daire, 12 iş yeri, 3 fabrika su baskınından etkilendiğini duyurdu. İşte İstanbul’daki sel felaketinden son dakikalar...
10.07.2022 Gündem
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
İstanbul'da dehşet! Emekli polis, sokak ortasında kadını öldürüp intihar etti
İstanbul'da dehşet! Emekli polis, sokak ortasında kadını öldürüp intihar etti Beylikdüzü'nde emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö., sokak ortasında tartıştığı Y.K. isimli kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Ağır şekilde yaralanan kadının, hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Kader Gökçe son yolculuğuna uğurlandı!
Kader Gökçe son yolculuğuna uğurlandı! İstanbul Esenyurt'ta Alpaslan Çay tarafından öldürülen Kader Gökçe (23) son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Haramidere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haramidere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.