Hanife

Hanife

Son dakika hanife haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hanife ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hanife haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 hanife haberi bulunmuştur. Tüm hanife haberleri aşağıda listelenmiştir.
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı Kadın Adaylarını Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi başkanlığına Halime Ünal seçildi.
26.01.2024 Adana
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi İzmir'in Dikili ilçesinde 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde öldüren Haydar Çakıcı'nın (35) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, ardından Hanife Çakıcı'nın C.G. ile mesajlarını gerekçe gösterip, cezayı 22 yıl hapse çevirdi.
11.08.2023 Yaşam
Kiracıları ilgilendiriyor! Ev sahibinin 'aidat' fırsatçılığı, kapı dışarı etti
Kiracıları ilgilendiriyor! Ev sahibinin 'aidat' fırsatçılığı, kapı dışarı etti Kiracıları yakından ilgilendiren haber. Yükselen fiyatlar sonrasında kiracı ve ev sahipleri karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki adres İstanbul Esenyurt. Evini daha yüksek kiraya vermek isteyen ev sahibi, kiracısının aidatı ödememesini fırsat bilerek harekete geçti. Aidat borcu, kira borcu olarak kabul edilince kiracı evden tahliye edildi.
17.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili, "Bu seçim sadece ülkemiz için değil, ülkemize bel bağlamış mazlum coğrafyalar için de dünya barışı için de bölge barışı için de çok önemli bir seçim" dedi.
15.04.2023 Gündem
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü İzmir'de, 'gürültü' nedeniyle çıkan kavgada, Diyar Y. (18), tabancayla ateş ettiği evin kapısının arkasında duran komşusu Hanife Doymuş'u (56) başından vurdu. Doymuş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.04.2023 Yaşam
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı Pazarcık ilçesine bağlı Ördekdede köyünde ‘Beyaz Saray’ olarak bilinen 3 katlı Süslü apartmanı depremde yerle bir oldu, sahibi Ali Süslü enkaz altında hayatını kaybetti.
4.03.2023 Gündem
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe seyirciyle buluşan Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız’ın kadrosuna başarılı oyuncu Engin Alkan dahil oldu. Alkan, dizide 'Metin' karakterine hayat verecek.
22.12.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Hacca gitmek isteyen kadına dolandırıcı şoku! 'Adınız cinayete karıştı'
Hacca gitmek isteyen kadına dolandırıcı şoku! 'Adınız cinayete karıştı' Dolandırıcıların ağına bu kez de hacca gitmek isteyen yaşlı bir kadın düştü. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kendilerini polis ve jandarma olarak tanıtan şahıslar, 'adınız cinayete karıştı' diyerek mağdura kabusu yaşattı. Kadın, hacca gitmek için biriktirdiği tüm parasını kaptırırken, köyde yaşanan ilginç bir benzerlik dikkatlerden kaçmadı.
16.12.2022 Yaşam
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar Kastamonu'nun Tosya ilçesinde telefon dolandırıcıları, yaşlı çifti 'Eşinizle birlikte cinayete karıştınız, dul bir kadını öldürmüşsünüz' diyerek dolandırdı. Çifti hapse girmekle korkutan dolandırıcılar daha sonra eve gelerek, 80 bin TL değerindeki altın, döviz ve nakit parayı alarak kayıplara karıştı. Çiftin, altın ve parayı umreye gitmek için biriktirdikleri öğrenildi.
16.12.2022 Yaşam
Hayali drone’la kar payı dolandırıcılığında 2 milyon TL’yi aşan vurgun
Hayali drone’la kar payı dolandırıcılığında 2 milyon TL’yi aşan vurgun Trabzon’da G.B. adlı bir kadının, dizi ve film setlerine drone kiralama veya satışına aracılık ederek kar payı dağıtma vaadiyle bir çok vatandaştan para toplaması üzerine kar payını alamayan ve dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşların mağduriyetinin 2 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.
19.11.2022 Yaşam
Gelinim Mutfakta 1019. Bölüm Fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1019. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşanan bir olaydan dolayı gelinler ve kaynanalar büyük panik yaşıyor.
2.11.2022 Televizyon
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Telefonda yeni dönem başlıyor! Kapatılacak
Telefonda yeni dönem başlıyor! Kapatılacak Cep telefonunda kayıt dışılıkla mücadelede yeni bir döneme giriliyor. Cihazların kimlik numaraları olan IMEI’lerin kopyalanmasını sona erdirmek için kanun teklifi sunuldu. Bir iki gün içinde yasalaşması beklenen teklife göre bir yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak.
20.10.2022 Gündem
Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı, 2’si çocuk 16 kişiyi yaraladı
Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı, 2’si çocuk 16 kişiyi yaraladı Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen kavgada etrafa pompalı tüfekle rastgele ateş eden şahıs, 2’si çocuk 16 kişinin yaralanmasına neden olurken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
14.09.2022 Yaşam
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum'
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum' Evlilik programıyla geniş kitlelerce tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Gelin Evi programına katıldı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz eşine sürpriz yaparak programa baskın yaptı.
13.09.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programıyla tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Fenomen gelin adayının son paylaşımı ise olay yarattı. Gürdal'ın kalça dansı çok konuşuldu.
7.09.2022 Magazin
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi!
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi! Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programında üne kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini şoke etti. Gürdal'ın yüzündeki değişim herkesi şaşırttı.
18.08.2022 Magazin
16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Sebebi şok etti
16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Sebebi şok etti İzmir'in Dikili ilçesinde, 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde 4 bıçak darbesiyle öldüren Haydar Çakıcı'nın (34) ifadesi ortaya çıktı. Çakıcı, polisteki ifadesinde, "Otogarda gördüm, beni aldattığını düşündüm, öldürdüm" dedi.
15.08.2022 Yaşam
Düzce'de feci kaza! Otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Düzce'de feci kaza! Otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
14.07.2022 Yaşam
Bayram tekbiri ne zaman getirilir? Tekbir ne zaman giriyor? Kurban Bayramı’nda tekbir nasıl getirilir? Teşrik tekbiri anlamı ve okunuşu!
Bayram tekbiri ne zaman getirilir? Tekbir ne zaman giriyor? Kurban Bayramı’nda tekbir nasıl getirilir? Teşrik tekbiri anlamı ve okunuşu! Kurban Bayramı ile birlikte dini görevlerini yerine getirmek isteyen milyonlarca müslüman ibadetlerini eksiksiz yapmak ve dua etmek için yapılması gereken ibadetleri merak ediyor. Bunların başında da bayram tekbirleri olarak bilinen teşrik tekbirleri geliyor. Peki, Bayram tekbiri ne zaman getirilir? Tekbir ne zaman giriyor? Kurban Bayramı’nda tekbir nasıl getirilir? Arife günü tekbir ne zaman başlıyor? Teşrik tekbiri anlamı ve okunuşu!
8.07.2022 Dini Bilgiler
Teşrik tekbiri ne zaman başlar, hangi gün? Teşrik tekbiri okunuşu ve anlamı nedir, Diyanet ile Kurban Bayramı'nda Teşrik tekbiri!
Teşrik tekbiri ne zaman başlar, hangi gün? Teşrik tekbiri okunuşu ve anlamı nedir, Diyanet ile Kurban Bayramı'nda Teşrik tekbiri! Teşrik tekbiri nedir, Diyanet ile Kurban Bayramı'nda Teşrik tekbiri ne zaman başlar, kaç defa söylenir? Kurban Bayramı’na sayılı gün kala bayrama özel ibadetler de araştırılmaya başlandı. Teşrik tekbiri de araştırılan konuların başını çekti. Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Arefe ve bayram günlerinde gerçekleştirdiği bu tekbirler bayramın son gününe kadar devam eder. Peki, Teşrik tekbiri ne zaman başlar, hangi gün?
7.07.2022 Gündem
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım!
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım! İzdivaç programlarının aranan yüzü olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı deri taytlı fotoğrafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Gürdal'ın taytlı fotoğrafı takipçileri arasında tartışma yarattı.
30.05.2022 Magazin
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hanife ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.