Hamile Kadın

Hamile Kadın

Son dakika hamile kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamile kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamile kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamile Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamile kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.053 hamile kadın haberi bulunmuştur. Tüm hamile kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi?
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi? Üç ayların son ayı olan ve Onbir Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı bu yıl 11 Mart’ta başlıyor. Buna göre; 2024 Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü idrak edilecek. İlk oruç için sahura 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkılacak. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, oruç ile ilgili sorular da başladı. Peki, Hamileler oruç tutabilir mi? Hamile oruç fidyesi ne kadar?
8.03.2024 Dini Bilgiler
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı Kahramanmaraş'ta deprem sırasında gece mesaisinden gelen adam, 9 aylık hamile eşinin hayatını balkondan atarak kurtardı. Depremden iki gün sonra İstanbul’da bir hastanede doğum yapan Tuba Aktaş, “Evimiz birinci katta olduğu için hemen balkona koştuk ve eşim beni balkondan aşağı attı. Toprak zeminin üzerine düştüğüm zaman karnımdaki bebeği kaybettiğimi düşündüm. Binadan biraz uzaklaşınca bina bir anda yıkıldı ve komşularımızın hepsi enkazın altında kaldı" dedi.
15.02.2023 Yaşam
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
9 aylık hamile kadın 70 saatin ardından sağ kurtarıldı
9 aylık hamile kadın 70 saatin ardından sağ kurtarıldı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde enkaz altında kalan hamile kadın ekiplerin uzun uğraşları sonucu sağ kurtarıldı.
9.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi ABD'de hayatında değişiklik arayan bir kadın gittiği her yerde dehşet saçtı. En son neredeyse 50 yıl önce görülen kadının kan donduran gizemi ise hala devam ediyor. İşte esrarengiz olayın detayları...
17.12.2022 Dünya
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar...
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar... Türkiye'ye gelmek üzere Fas'tan havalanan yolcu uçağı İspanya'ya acil iniş yaptı. Barcelona'ya iniş yapan uçaktaki 28 yolcu koşarak kaçmaya çalıştı.
7.12.2022 Dünya
Koca dehşeti! 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü
Koca dehşeti! 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü İstanbul Üsküdar’da, 2 yaşındaki çocuğuyla beraber akrabasının yanında yaşayan 4 aylık hamile kadın, kendisiyle barışmak için eve gelen kocası ile tartışma yaşadı. Öfkeli koca, tartıştığı hamile karısını çocuğunun gözü önünde darp etti. Darp edilen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp mağduru kadın, “Ölmek istemiyorum” diyerek yardım istedi.
24.11.2022 Yaşam
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildiğini belirtirken "TSK, egemenlik ve bağımsızlığımız için; ‘hudut namustur’ anlayışıyla hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta. Terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı mücadele etmekte." dedi.
22.11.2022 Gündem
Hamile kadının olduğu araca saldırmışlardı! Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılandığı davada karar
Hamile kadının olduğu araca saldırmışlardı! Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılandığı davada karar İstanbul Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesiyle yargılanan baklavacı Hasan ve Hüseyin Sel kardeşlere, 'Hürriyeti Tahdit' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Sanıklar ilk yargılamada 5'er yıl hapis cezası almıştı. İstinaf mahkemesi, 'Sanıklara verilen cezaların şahsileştirilerek hüküm kurulmaması ve etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmaması nedeninin belirsiz bırakılması' gerekçesiyle bozma kararı vermişti. 
7.09.2022 Yaşam
İzmir’de 6 aylık hamile kadın, oğlu tarafından 15 yerinden bıçaklandı
İzmir’de 6 aylık hamile kadın, oğlu tarafından 15 yerinden bıçaklandı İzmir’in Bayraklı ilçesinde, iddiaya göre Y.A. (18), 6 aylık hamile olan annesi E.Y.'yi (35) çıkan tartışmanın ardından vücudunun 15 yerinde bıçakla yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli Y.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
25.08.2022 Gündem
Giresun’da korkunç olay! Hamile kadın cesedi bulundu
Giresun’da korkunç olay! Hamile kadın cesedi bulundu Giresun'un Görele ilçesinde dere kenarında silahla vurulmuş hamile kadın cesedi bulundu.
20.06.2022 Yaşam
Kardeşlerden acı haber! Cansız bedenlerine ulaşıldı!
Kardeşlerden acı haber! Cansız bedenlerine ulaşıldı! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kayıp ihbarı sonrası yangın söndürme göleti kenarında kıyafetleri bulunan iki kardeşin, cansız bedenlerine ulaşıldı.
18.05.2022 Yaşam
Feci kaza! 7 aylık hamile kadın ve annesi öldü, 3 kişi yaralandı
Feci kaza! 7 aylık hamile kadın ve annesi öldü, 3 kişi yaralandı Uşak'ta, iki aracın karıştığı trafik kazasında 7 aylık hamile Elif Baki (22) ile annesi Saadet Coşkun hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
18.05.2022 Yaşam
Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi...
Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi... İngiltere, üç çocuğunu ‘şeytan çıkarma’ bahanesi ile öldüren cani anne Angela Dawn Flores'i konuşuyor. Korkunç olay Flores'in elinde bir mum ve İncil ile komşusunun bahçesine girmesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadın, suçunu itiraf edip olayın kan donduran detaylarını anlattı.
12.05.2022 Yaşam
5 aylık ikizlere hamile kadın banyoda ölü bulundu
5 aylık ikizlere hamile kadın banyoda ölü bulundu Denizli'nin Buldan ilçesinde, iki çocuk annesi olan ve ikiz bebeklere 5 aylık hamile Hatice Çaltı (43), evinin banyosunda ölü bulundu. İlk belirlemelere göre Çaltı'nın kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği belirtiliyor.
11.05.2022 Yaşam
Hamileler Ramazan'da nelere dikkat etmeliler?
Hamileler Ramazan'da nelere dikkat etmeliler? Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı, Embriyolog Op. Dr. Öznur Dündar Akın, Ramazan boyunca hamilelerin nelere dikkat etmesi gerektiğini sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Hamile Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamile kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.