Halsey

Halsey

Son dakika Halsey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halsey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halsey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halsey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halsey gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 halsey haberi bulunmuştur. Tüm halsey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halsey'den Filistin’e bağış! İsrail'den korktuğunu itiraf etti
Halsey'den Filistin’e bağış! İsrail'den korktuğunu itiraf etti Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Ekim'den bu yana devam eden İsrail-Hamas savaşında Filistin'i desteklemekten korktuğunu açıklarken, Filistin'e yardım gönderen kuruluşlara bağışta bulunacağını duyurdu.
16.11.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir birlikte olan ABD'li şarkıcı Halsey, Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çift ayrılık kararı alarak herkesi şoke etti. Çift arasında yakın zamanda velayet davası başlayacak.
26.04.2023 Magazin
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı! Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
1.11.2022 Magazin
Halsey geceye kıyafetiyle damga vurdu!
Halsey geceye kıyafetiyle damga vurdu! Alev Aydın ile birliktelik yaşayan ve zaman zaman Türkçe paylaşımlar yaparak Türk hayranlarını mest eden şarkıcı Halsey, katıldığı gecede oldukça iddialıydı.Ünlü şarkıcı tercih ettiği kıyafetinin altına sütyen giymedi. Meme uçları belli olan Halsey bu durumu da umursamadı.
24.10.2022 Magazin
Halsey hastane yatağından duyurdu: O kadar çok hastalığım var ki!
Halsey hastane yatağından duyurdu: O kadar çok hastalığım var ki! Son dönemde yaşadığı sağlık problemleriyle sıklıkla gündeme gelen şarkıcı Halsey bir türlü tam olarak sağlığına kavuşamadı. Özellikle de son dönemde sık sık hastaneye yatıp çıkan, dizi dizi testler yaptıran Halsey, son durumuyla ilgili bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
12.05.2022 Magazin
Halsey, sosyal medyada gündem oldu! Türk hayranlarını sevindiren mesaj!
Halsey, sosyal medyada gündem oldu! Türk hayranlarını sevindiren mesaj! Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Instagram hesabından Ramazan Bayramı'nı kutlayarak Türk hayranlarını sevindirdi. Ünlü isim, bayram paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
3.05.2022 Magazin
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler!
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler! Coachella Müzik ve Sanat Festivali ünlü isimlerin ilgisini çekti. Halsey'den Duygu Özaslan'a pek çok ünlü isim festivale gitti. Festival için cesur tercihler yapan ünlü isimler bakın neler giydi, nasıl pozlar verdi.
17.04.2022 Magazin
Halsey, Türkçe notla paylaştı, takipçileri yorum yağdırdı!
Halsey, Türkçe notla paylaştı, takipçileri yorum yağdırdı! Türk sevgilisi Alev Aydın ile bir çocuk sahibi olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ünlü şarkıcı, son olarak Türkçe bir notla paylaşımda bulununca sosyal medyanın gündemine oturdu.
7.04.2022 Magazin
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ameliyat oldu! 'Kırılganım ama heyecanlıyım'
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ameliyat oldu! 'Kırılganım ama heyecanlıyım' Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğini sürdüren sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, ameliyata girmeden önce çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Halsey, "Eğer beni görürseniz nazik olun. Kırılganım. Kırılganım ama heyecanlıyım" notunu yazdı.
3.04.2022 Magazin
Halsey, Oscar'a Türk sevgilisi Alev Aydın ile katıldı! İddialı tarzıyla göz kamaştırdı...
Halsey, Oscar'a Türk sevgilisi Alev Aydın ile katıldı! İddialı tarzıyla göz kamaştırdı... Türk sevgilisi Alev Aydın ile ilişkisinden Ender adında bir bebek sahibi olan şarkıcı Halsey'in, Oscar partisindeki iddialı tarzı olay oldu. Halsey, transparan siyah elbisesiyle kırmızı halıya damga vuran isimlerden oldu.
29.03.2022 Magazin
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?"
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?" Türk sevgilisi Alev Aydın ile Oscar partisine katılan Halsey'i tanga iç çamaşırı üzerine transparan giydi. Halsey'in tarzı ve makyajı Demet Akalın dışında herkesten tam puan aldı. Demet Akalın Halsey'i görünce öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı.
29.03.2022 Magazin
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Halsey ödül törenine dekoltesiyle damga vurdu!
Halsey ödül törenine dekoltesiyle damga vurdu! Türk senarist sevgilisi Alev Aydın'la mutlu bir evliliği olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Los Angeles'ta gerçekleşen ödül töreninde giydiği kostüm ve fit vücuduyla damga vurdu.
23.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halsey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halsey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.