Halleri

Halleri

Son dakika halleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.858 halleri haberi bulunmuştur. Tüm halleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Balgam, tükürük yutmak orucu bozar mı? Orucu bozan haller arasında balgam yutmak var mı?
Balgam, tükürük yutmak orucu bozar mı? Orucu bozan haller arasında balgam yutmak var mı? Balgam yutmanın orucu bozup bozmayacağı konusu merak ediliyor. 2024 Ramazan ayının gelişiyle birlikte bireyler, oruç ibadetini kazaya bıraktıracak halleri araştırmaya başladı. Balgamın yanısıra tükürük yutmak da orucu bozar mı? İşte detaylar...
6.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış”
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış” GALATASARAY’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira önceki akşam 28’inci yaşını kutladı.
13.02.2024 Magazin
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları...
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları... Tasavvuf 12. yüzyıldan günümüze değin etkisini sürdürmüş olan dini bir ekoldür. Tasavvufun ortaya çıktığı ve Anadolu'da yayılmaya başladığı ilk yıllardan itibaren, birçok kelime ve kavram terim anlamında kullanılmıştır. Bazı terimler ise doğrudan doğruya birer sembol ya da mazmun olarak şiirlerde ve metinlerde yer almıştır. 
4.02.2024 Gündem
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır?
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır? Doğada sıkça denk gelinen hayvanlardan biriside karga olarak bilinir. Kiminin sevdiği kiminin ise sevmediği kargalar ilgi çeken birçok özelliğe sahiptirler. En fazla merak edilen ise kargaların sahip oldukları yaşam süreleridir. Çünkü halk arasında kargaların 200 yıl yaşadıkları düşüncesi vardır. Bunun yanında çok değişik karga türlerine denk gelmekte mümkündür. 
30.01.2024 Gündem
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir?
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir? İsmin halleri ismin durumunu belirtmek amaçlı yaygın olarak kullanılır. Özellikle cümle içerisinde ismin yanında değerlendirilir ve belli bir durumu ifade eder. Bu konuda sesli harfler kullanılarak ismin sonuna getirilir. Tabii aynı zamanda isim yalın hali olarak da yine kullanılır.
30.01.2024 Gündem
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaşarak, “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz!” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Futbol
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Polisi görünce el kaldıran miniklerin sevimli halleri kameralara yansıdı
Polisi görünce el kaldıran miniklerin sevimli halleri kameralara yansıdı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yürüyüş yapan Yasin ve Merve Külcü'nün 2 yaşlarındaki ikiz kızları Leyla ve Bade, polis aracının önünden geçmesi üzerine ellerini kaldırınca ilgi odağı oldu. O anlar ise amatör kamera tarafından görüntülendi.
24.10.2023 Vatan TV
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Haber
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Yaşam
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı Ünlü isimler yıllar önceki fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Sertap Erener, Sezen Aksu ile olan videosunu paylaştı. Görüntüle ikilinin yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi.
2.10.2023 Magazin
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var?
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var? 26 Eylül kandil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Müslümanların büyük önem verdiği kandil günlerinde eller semaya açılıp dualar ediliyor. Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında geliyor. En güzel dileklerde bulunan Mevlid Kandili için de geri sayım başladı. Peki Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimi...
24.09.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
61/1N Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1N Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1N Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1N Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Sürücülerin araç sürerken uymaları gereken bir takım trafik kuralları olduğu gibi araçları park ederken de trafik kurallarına uymaları gerekmektedir. Yönetmelikte belirlenen bazı durumlar haricinde sürücülerin araçlarını yaya yollarına park etmeleri yasaktır. 61/1N trafik cezası kodu ise park etmenin yasak olduğu yerler ve park etmenin yasak olduğu halleri ifade eden bir kod olarak bilinmektedir. 
22.09.2023 Gündem
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), örgün eğitimden açık öğretim liselerine geçişleri sınırlandıran yönetmeliğin ardından, bu liselere geçişlere izin verilecek istisnai durumlarla ilgili usul ve esasları da belirledi.
14.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Halleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.