Hacker

Hacker

Son dakika HACKER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HACKER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HACKER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacker gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.393 hacker haberi bulunmuştur. Tüm hacker haberleri aşağıda listelenmiştir.
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın en büyük teknoloji şirketi konusunda Apple ile kafa kafaya yarışan Microsof Rus hacker’ların saldırısına uğradı.
21.01.2024 Ekonomi
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar Sokak hayvanları tarafından parçalanan yarısı toprağa gömülü cesedin, ‘hacker’ olarak tanınan Muhammed Boduroğlu’na ait olduğu ortaya çıktı. Buluştuğu 5 ‘hacker’ın Muhammed Boduroğlu’nu kripto cüzdanının şifresini öğrenmek için işkence yaparken öldürdükleri belirlendi.
22.10.2023 Gündem
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın Son günlerde Whatsapp üzerinden beğeni yaparak günlük 1500 TL’ye kadar para kazanabileceğiniz yönünde mesaj aldıysanız, her an dolandırılabilirsiniz.
23.09.2023 Gündem
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Eğitim
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla terör örgütü PKK/KCK’nın sözde iletişim sorumlusu Emre Şahin’i etkisiz hale getirdi.
22.05.2023 Gündem
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 11 ilde hacker operasyonu: 20 gözaltı
Diyarbakır merkezli 11 ilde hacker operasyonu: 20 gözaltı Diyarbakır merkezli 11 ilde hackerlara yönelik düzenlenen 'Kalkan' isimli operasyonda 20 şüpheli, gözaltına alındı. Şirketler ile üst düzey kamu görevlilerinin hedef alan hackerların, gönderdikleri sahte mailler ile 85 milyon kişinin bilgilerini ele geçirdikleri ve bunları sattıkları belirtildi.
13.04.2023 Gündem
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti Lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gamze'nin anne ve babası daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı, ikili yeniden tutuklandı. Gamze'nin annesi cinayetten sonra bir televizyon programına çıkıp timsah gözyaşları dökmüştü. Olayın ardından cinsel birliktelik çıktı.
13.03.2023 Gündem
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi Kocaeli’de yaşayan 59 yaşındaki Mehmet Özen, kredi hesabından 93 bin 400 TL çekildiğini öğrenince dünyası başına yıkıldı. Emekli olan ve aylık 3 bin 500 maaş alan Özen, şimdi borcu nasıl kapatacağını düşünüyor.
11.03.2023 Yaşam
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
Yerli Richie Rich Ramazan kimdir? Hacker Richie Rich olayı nedir? Afyonkarahisar Ramazan Ç dolandırıcılığı!
Yerli Richie Rich Ramazan kimdir? Hacker Richie Rich olayı nedir? Afyonkarahisar Ramazan Ç dolandırıcılığı! Afyonkarahisar’da yaşayan ‘Richie Rich’ lakaplı 22 yaşındaki hacker Ramazan Ç., kurduğu bir programla 14 bin 200 kişiyi toplamda 60 milyon TL dolandırdı. Peki, Yerli Richie Rich Ramazan kimdir, Hacker Richie Rich olayı nedir?
30.01.2023 Gündem
Yerli Richie Rich’den 60 milyonluk vurgun! Akılalmaz yöntem polisleri bile şaşırttı
Yerli Richie Rich’den 60 milyonluk vurgun! Akılalmaz yöntem polisleri bile şaşırttı Afyonkarahisar'da yaşayan Richie Rich lakaplı 22 yaşındaki hacker Ramazan Ç., illegal program üzerinden kurduğu dolandırıcılık ağı ile 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Sanal oyun 'PUBG oynayanlara da gönderdiği linklerle tuzağa çeken Ramazan Ç., çizgi roman karakteri 'Richie Rich' adı verilen operasyonla suçüstü yakalandı. Ramazan Ç.'nin kullandığı yöntemler ise polisi bile şaşırttı.
29.01.2023 Gündem
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
30 bin TL'lik telefon kazanma ümidiyle 100 bin lira dolandırıldı
30 bin TL'lik telefon kazanma ümidiyle 100 bin lira dolandırıldı Tokat'ta bir mağazada çalışan Samet Yıldız (22), sosyal medyada gördüğü 30 bin TL'lik telefon çekilişine katıldı. İki gün sonra kendisine ulaşan 'Kazandınız' mesajına sevinen Yıldız, telefonu almak için çekiliş, gümrük vergisi, IMEI adı altında istenen paraları tereddütsüz gönderdi. Bu şekilde 77 bin TL dolandırılan Yıldız, bu kez parasını geri alabilmek umuduyla temas kurduğu bir hackera da 23 bin TL kaptırdı. Toplamda 100 bin lirasını kaybeden Samet Yıldız, polisten yardım istedi.
6.12.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler!
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler! Geçtiğimiz haftalarda hacker şoku yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kullanıcı adı Instagram'da 'metres Gülşah' olarak değiştirilmişti. Yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Gülşah Saraçoğlu katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.11.2022 Magazin
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı hakkında karar verildi.
22.10.2022 Magazin
İran devlet televizyonu 'hacklendi'
İran devlet televizyonu 'hacklendi' İran devlet televizyonu, “Ali’nin Adaleti” adlı hacker grubu tarafından hacklendi.
8.10.2022 Dünya
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi sahte iş teklifleri oldu
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi sahte iş teklifleri oldu   Hackerların kişisel verileri ele geçirmek için izledikleri yol her geçen gün şekil değiştiriyor. Dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisini daha ekleyen hackerlar, kendilerini bilinen e-ticaret sitelerinin işe alım müdürü gibi tanıtarak kurbanlara SMS gönderiyor. Rastgele gönderilen bu SMS’ler, özellikle yakın zamanda e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmış olan kullanıcıları tuzağına düşürerek siber tehditler karşısında açık bir hedef haline getiriyor.
14.09.2022 Gündem
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
'Aranan hacker' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çıktı
'Aranan hacker' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çıktı Teknofest Hack Karadeniz'de yarışan 'beyaz hacker'ların bir dizi şifreyi çözerek 2 gün boyunca ulaşmaya çalıştığı 'siyah hacker'ların, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç olduğu çıktı.
16.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hacker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.