Habertürk Tv

Habertürk Tv

Son dakika habertürk tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan habertürk tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını habertürk tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habertürk Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habertürk tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 659 habertürk tv haberi bulunmuştur. Tüm habertürk tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli sinirlendi, bardak fırlattı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Peki, Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
21.05.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şentop, "bizim tarihimizde ve İslam düşüncesi ve hukukunda teokrasi olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğimiz Batılı anlamda. Teokratik iktidar yapısı olmadığı kanaatindeyim." dedi. Şentop, "Eskiden ulusal hükümetlerin ülke sınırları içerisinde demokrasiye, özgürlüklere karşı tehdit ve risk oluşturan uygulamaları vardı. Şimdi ise çok uluslu şirketlerin demokratik davranışları, siyasi kararları etkileyen tutumları var. Bence tedbir alınmazsa, bu tedbiri uluslararası bazı sözleşmelerle, ülkelerin birlikte hareket etmesi suretiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı. "Demokasinin modası geçmiş değil, geçmeyecektir" diyen Şentop, sözlerine şöyle devam etti: Demokrasinin şablon ve kavram olarak kalacağını düşünüyorum ama içeriğinin boşaltılması, bozulması, manipüle edilmesi riskiyle karşı karşıyayız
6.02.2022 Siyaset
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım' 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebine sıcak baktıklarını belirten Nihat Özdemir " Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.
3.01.2022 Şampiy10
Farkı hazine ödeyecek! 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemi nasıl işleyecek? TBB Başkanı Alpaslan Çakar tek tek açıkladı...
Farkı hazine ödeyecek! 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemi nasıl işleyecek? TBB Başkanı Alpaslan Çakar tek tek açıkladı... Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemine kamu ve özel bütün bankaların dahil olabileceğini söyledi. Çakar, "Bu ürüne Türk Lirası cinsinden ya da yabancı para cinsinden mevduatı tasarrufu olan müşterilerimiz müracaat edebilecekler. Gerçek kişiler için geçerli. Vade sonundaki faizli bakiyenizle o günkü kur seviyesinde paranızın geldiği noktada hangisi yüksekse onu alacaksınız. Bu maliyet Hazine tarafından karşılanacak" dedi.
21.12.2021 Ekonomi
Muharrem Sarıkaya istifa etti
Muharrem Sarıkaya istifa etti Son dakika haberi... İHA muhabiri Ahmet Demir'i canlı yayında darp eden gazeteci Muharrem Sarıkaya, istifa etti.
20.12.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş açıklaması: Seçildiyse sözlerini yerine getirecek
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş açıklaması: Seçildiyse sözlerini yerine getirecek CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için 'cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklamasında bulundu. “Ankara ve İstanbul'da meclis çoğunluğumuz yok” diyen Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı seçildiyse sözlerini yerine getirecek” ifadelerini kullandı.
19.11.2021 Siyaset
Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı?
Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı yayın yayında 81 ilde yeniden uzaktan eğitime geçilmesi ihtimali var mı?" sorusuna yanıt verirken, 125 bin öğretmenin de birkaç gün içinde aşılanacağını duyurdu.
9.04.2021 Eğitim
Bursluluk sınavı ve  Adaylık Kaldırma Sınavı ertelendi!
Bursluluk sınavı ve Adaylık Kaldırma Sınavı ertelendi! Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ertelendiğini duyurdu.
8.04.2021 Eğitim
Okullar tamamen kapanacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı
Okullar tamamen kapanacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, canlı yayında milyonlarca aileyi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili de merak edilenleri anlattı. Öğretmenlerin yüzde 10'ununun aşılandığını açıklayan Bakan Selçuk, 125 bin öğretmenin birkaç gün içinde aşılanacağını duyurdu. Bakan Selçuk, ''Kabine toplantılarında Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında değerlendiriliyor. Önümüzdeki hafta bu tür bir değerlendirme yapılacak. Fakat bizim gönlümüz açık olmasından yana'' ifadelerini kullandı.
8.04.2021 Eğitim
TVF Başkanı Zafer Sönmez: Milli Piyango'da vergi kaybımız yok
TVF Başkanı Zafer Sönmez: Milli Piyango'da vergi kaybımız yok Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Milli Piyango'da KDV tartışmalarına ilişkin açıklama yapan Sönmez, "Bir vergi kaybı yok. Yüzde 10 şans oyunları vergisi var. 10 yıllık bir işletmeye teklif verdiğinizde ciro 900 milyon olsaydı kamuya 552 milyon kalacaktı. Bizim modelde 703 milyon kalıyor." dedi
11.12.2020 Ekonomi
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi…
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi… Ekrem İmamoğlu 23 Haziran İstanbul seçimlerinde İBB başkanı olmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilk atama yapıldı ve İBB Başkan Danışmanlığı'na Murat Ongun atandı. Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında, nereli?
24.10.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Atatürk açıklaması!
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Atatürk açıklaması! ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, önceki akşam telefonla bağlandığı bir televizyon programında, “Atatürk’ün aleyhine asla konuşulmaz, caiz değildir” dedi.
12.10.2020 Gündem
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir?
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın hayatına girmesinden sonra Selçuklu Devleti ve Selçuklu Devleti’ndeki karakterlerin hayatı merak edilip, araştırılmaya başlandı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle birlikte Selçuklu döneminde merak edilen şahsiyetlerden biri de Leyla Lydia Tuğutlu'nun canlandırdığı Elçin Hatun oldu. Tarihteki Elçin Hatun kimdir? Elçin Hatun'un tarihteki yeri ve önemi nedir?
5.10.2020 Gündem
Avrupa'daki şiddetli depremler Türkiye'yi etkiler mi?
Avrupa'daki şiddetli depremler Türkiye'yi etkiler mi? Arnavutluk, Bosna Hersek ve Yunanistan’da meydana gelen şiddetli depremler Türkiye’deki depremleri özellikle beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Uzmanlardan bazıları depremlerin Türkiye'yi etkilemesinin mümkün olamayacağını belirtirken Prof. Dr. Hasan Sözbilir ise Arnavutluk ve Girit Adası depremlerinin Türkiye'yi de etkileyebileceğini öne sürdü.
27.11.2019 Gündem
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar Ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya'nın İmamoğlu ile otelde buluşması tartışma yarattı. Binali Yıldırım, "Benden esirgenmesi kamuoyunun takdirine" derken,Ekrem İmamoğlu, 'Görüşme gizli değildi' açıklaması yaptı.
19.06.2019 Siyaset
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yayından önce İmamoğlu ile buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.
18.06.2019 Gündem
AK Parti, İmamoğlu'na verilen mazbatanın iptali için başvuruda bulunacak
AK Parti, İmamoğlu'na verilen mazbatanın iptali için başvuruda bulunacak AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, İstanbul İl Seçim Kurulu'nun henüz olağan süreç tamamlanmadan mazbatayı Ekrem İmamoğlu'na verdiğini belirtti. Güler, mazbata teslim işleminin iptaline ilişkin il seçim kuruluna başvuracaklarını söyledi.
18.04.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısına ilişkin, "Tek başına vahşet olarak yeterince şok  edici ve hepimizin içi yandı. Vahşet çağındayız artık. İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan liberal konsensüs ortaya çıkan bazı gelişmelerle sona eriyor."  dedi.
16.03.2019 Gündem
'Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır'
'Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır' Habertürk TV'de yayınlanan ve 'Kadına yönelik şiddet' konulu Nedir Ne Değildir programına konuk olan Tuğba Ekinci'nin sözleri olay oldu.
9.11.2018 Magazin
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum!
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum! ABD'nin, Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın başlarına ödül koymasıyla ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulunan güvenlik uzmanı Mete Yarar, ABD'nin gerçek niyetiyle ilgili ihtimalleri değerlendirdi.
7.11.2018 Gündem
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor!
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cesedini arama çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Erdoğan, Suudi savcının pazar günü geleceğini söyledi
26.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Habertürk Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habertürk tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.