Gazete Vatan Logo
Şampiy10 'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'

'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'

2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebine sıcak baktıklarını belirten Nihat Özdemir " Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.

'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 'Futbolda şike Davası'nda, aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın da bulunduğu 5 sanık hakkında verilen beraatleri onamasının ardından, sarı lacivertli yönetim 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Beşiktaş kulübü de Süper Kupa'nın oynanmasını istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin talebini olumlu karşıladı. İki kulüp arasında yaşanan bu sürecin ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

Konuyla ilgili Habertürk TV'ye konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ''İki büyük kulübümüz böyle bir taleple bize geldiler. Konuyu yönetim kurulunda değerlendireceğiz. Ben de 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım. Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım'' dedi. TFF yönetimi gelecek hafta yapacağı toplantıda bu talebi değerlendirecek.

Bu arada 2011 yılı Süper Kupa Finali'nin İzmir'de yeni açılan Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanması gündemde. TFF yönetimi kısa sürede kararını açıklayacak.

Haberin Devamı