Nihat Özdemir

Nihat Özdemir

Son dakika nihat özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.499 nihat özdemir haberi bulunmuştur. Tüm nihat özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi Limak Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Nihat Özdemir 'yazıklar olsun, utansınlar' deyip ateş püskürdü: Hesap verecek değilim
Nihat Özdemir 'yazıklar olsun, utansınlar' deyip ateş püskürdü: Hesap verecek değilim Eski TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Bazı arkadaşlarımla Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için iddiaya da girdim." dedi. Öte yandan Özdemir, Fenerbahçe yönetimiyle ilgili zehir zemberek sözler kullandı. İşte detaylar...
21.12.2023 Fenerbahçe
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde!
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Kasapoğlu, stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltı'nda amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.
5.05.2023 Göztepe
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Beton yollar daha az bakım ve onarım gerektiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Beton yollar daha az bakım ve onarım gerektiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kara yollarımızda, asfalt teknolojisinin yanı sıra alternatif bir yapım sistemi olan beton yolların önemine de inanıyoruz. Özellikle ağır yük taşımacılığında etkinliği bilinen beton yollar, daha az bakım ve onarım gerektiriyor" dedi.
16.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Türksat6A uydusunu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde uzaya göndereceğini belirterek "Yerli ve millî imkânlarla geliştirmekte olduğumuz 5G teknolojisine yakın zamanda geçeceğiz. 5 G ile hayatımıza hız katacağız. 5G için yaptığımız çalışmalar aynı zamanda 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak” ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Ekonomi
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir?
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayları kimler? TFF başkan aday listesi araştırması devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Nihat Özdemir’in istifasının ardından 16 Haziran’da olağanüstü seçimli genel kurula gidiyor. 9 Haziran’da TFF başkan aday başvuruların sona ermesiyle TFF başkan adayları listesi kimlerden oluşuyor, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte TFF başkan adayları
10.06.2022 Şampiy10
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...'
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...' Duayen spor yazarı Atilla Gökçe 13 hakeme yapılan operasyonun perde arkasını ve daha sonra bu kararın bozulma gerekçelerini açıkladı. İşte Gökçe'nin o yazısı ve Cüneyt Çakır anekdotu...
20.04.2022 Süper Lig
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler… TFF, MHK Başkanlığı için Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
18.04.2022 Şampiy10
Nihat Özdemir'in istifası, 13 hakeme operasyon, MHK'nın iflası... Süper Lig'de küme düşme kalkıyor
Nihat Özdemir'in istifası, 13 hakeme operasyon, MHK'nın iflası... Süper Lig'de küme düşme kalkıyor Önce 13 hakeme yapılan operasyon, ardından Disiplin Kurulu'nun bu kararı bozması, daha sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifası ve son olarak MHK'nin de görevi bırakması üzerine 'Süper Lig'de küme düşme kaldırılıyor' iddiaları artık daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı. İşte Türk futbolunda yaşanan sıcak gelişmeler...
18.04.2022 Süper Lig
TFF'den sonra bir deprem de MHK'de!
TFF'den sonra bir deprem de MHK'de! A Spor'da yer alan habere göre; MHK Başkanı Ferhat Gündoğlu ve Merkez Hakem Kurulu istifa etti.
17.04.2022 Süper Lig
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası...
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası... Beşiktaş, finansal duruma dair daha önce verilen taahhütlerin yerine gelmemesi nedeniyle UEFA'ya gitti.
9.04.2022 Beşiktaş
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Türk futbolunun bana ihtiyacı var demişti! Resmen açıkladı 'TFF Başkanlığı için...'
Türk futbolunun bana ihtiyacı var demişti! Resmen açıkladı 'TFF Başkanlığı için...' Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Rıdvan Dilmen, 'TFF Başkanlığı' iddiaları üzerine sosyal medya üzerinden çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Dilmen'in gündeme damga vuran ifadeleri...
5.04.2022 Süper Lig
TFF'de seçimler 16 Haziran'da
TFF'de seçimler 16 Haziran'da Nihat Özdemir'in istifasının ardından yeni başkanını arayan TFF'de seçimler 16 Haziran'da yapılacak.
5.04.2022 Futbol
Nihat Özdemir'in ardından bir istifa daha!
Nihat Özdemir'in ardından bir istifa daha! Dün TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından bugün İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler ve Kulüp Lisans İşleri Sorumlusu Erhan Kamışlı da görevinden istifa etti.
5.04.2022 Süper Lig
Ne Ali Koç ne Burak Elmas! İşte Özdemir'in istifasının sebebi...
Ne Ali Koç ne Burak Elmas! İşte Özdemir'in istifasının sebebi... Dün ani bir kararla istifasını açıklayan ve bugün sessizliğini bozan Nihat Özdemir TFF içerisinde gelişen olayları açıklığa kavuşturdu. Özdemir'i istifaya sürükleyen ana sebepler arasında bir de Süper Lig başkanının olduğu ortaya çıkarken, 'eski başkanın İnanın, futbol konuşmak, maç izlemek bile istemiyorum' sözleri ise camiada bomba etkisi yarattı.
5.04.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.