Limak

Limak

Son dakika limak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan limak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını limak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limak gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 limak haberi bulunmuştur. Tüm limak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek? Limak çimento ne zaman işlem görecek? Limak Çimento’nun borsada işlem göreceği tarih belli oldu. Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihi açıkladıktan sonra yatırımcılar arama motorlarına yöneldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.
21.02.2024 Ekonomi
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı. Geçen hafta talep toplayan Limak Çimento hisse senedi fiyatı 16,20 TL olarak bildirildi. LMKDC’nin yayımladığı onaylı izahnameye göre şirket, toplamda 155.930.000 adet hissesini yatırımcıların talebine sundu. Peki Limak Çimento kaç lot verdi? Limak Çimento Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
19.02.2024 Ekonomi
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz sonuçları merak ediliyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayan şirketin kaç lot dağıttığı araştırılmaya başlandı. Bu noktada yatırımcılar "Limak kaç lot verdi, LMKDC ne zaman borsada işlem görecek?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Borsa İstanbul'da Limak Doğu Anadolu Çimento işlem göreceği tarih...
18.02.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu Limak çimento kaç lot verir, Limak Çimento hisse helal mi? Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Limak Doğu Anadolu Çimento’nun kaç lot vereceği ile katılım endeksine uygun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Limak halka arz ne kadar verir, Limak Çimento halka arz nasıl alınır?
16.02.2024 Ekonomi
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor Çimento üreticisi Limak Doğu Anadolu Çimento’nun halka arz olacağı duyuruldu.
13.02.2024 Ekonomi
Bir şirket daha halka arz oluyor! SPK onayladı
Bir şirket daha halka arz oluyor! SPK onayladı Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz başvurusunu onayladı.
9.02.2024 Ekonomi
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Yaşam
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi Limak Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı’nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını belirterek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında elleçleme ve kapasite artırılarak toparlanma sürecine girildiğini açıkladı.
5.11.2023 Gündem
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi Kadınların mühendislik alanında eşit koşullarda yer almasını sağlamak ve nitelikli kadın mühendis istihdamını artırmak amacıyla Limak Şirketler Grubu’nun, ‘Global Engineer Girls’ (GEG) girişimi kapsamında başlattığı proje Kosova’daki ilk mezunlarını verdi. Programı başarıyla tamamlayan 20 Kosovalı genç öğrenci, 100’den fazla ülkede geçerli olan sertifikalarını, başkent Priştine’de düzenlenen mezuniyet töreninde aldı.
24.10.2023 Vitrin
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği Hatay’ın Erzin ilçesinde güneş enerji santrali (GES) kurmak için Limak Enerji ile GE Vernova ve İnojen Enerji ile tedarik, kurulum ve devreye alma anlaşması imzaladı. İnşaat aşamasında bölgede yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak projenin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanması ve tesisin toplam kurulu gücünün 140 MWp olması planlanıyor.
17.10.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı EPDK sisteme aykırı fiyat hareketleri tespit edildiğini açıklamıştı. Bu haberin ardından 40 şirketin 11 milyar TL'yi geri ödeyeceği öğrenilmişti. Azami Uzlaştırma Fiyat (AUF) mekanizması ile ilgili şirketlerin geri ödeme süreci başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, şu ana kadar şirketlerden toplam tutarın 1 milyar TL’ye yaklaşan kısmının tahsil edildiğini açıkladı.
19.01.2023 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü'nün ortakları dünyanın en iyileri arasına girdi!
1915 Çanakkale Köprüsü'nün ortakları dünyanın en iyileri arasına girdi! 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesinin inşaatını, kurdukları ortak girişim ile kısa sürede tamamlayan ve işletmesini üstlenen DL E&C, Limak, SK ecoplant ve Yapı Merkezi, inşaat sektörünün dünyadaki referans dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde üst sıralarda yer aldı. Liste, müteahhit firmaların bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetleri esas alınarak hazırlanıyor.
29.08.2022 Gündem
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı Küresel piyasalarda pandemi kaynaklı sorunların devam ettiği, savaş halinin sürdüğü ortamda Türk inşaatçılar, dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında global çaptaki işleriyle yükselmeye devam etti.
26.08.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik Köprü Ödülü
1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik Köprü Ödülü 1915 Çanakkale Köprüsü, Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) tarafından köprülerde çelik kullanımını teşvik etmek amacıyla her iki yılda bir verilen Avrupa Çelik Köprü Ödülü’nü kazandı.
8.08.2022 Ekonomi
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Limak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.