Gazete Vatan Logo

Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?

Limak çimento ne zaman işlem görecek? Limak Çimento’nun borsada işlem göreceği tarih belli oldu. Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihi açıkladıktan sonra yatırımcılar arama motorlarına yöneldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.

Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?

Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarih Borsa İstanbul tarafından duyuruldu. Halka arzın ardından bireysel yatırımcılara 35-36 lot hisse dağıtımı gerçekleştirildi. Gözler halka arzın işlem göreceği tarihe çevrildi. Limak Çimento, LMKDC.E kodu ile Yıldız Pazar'da 16.20 TL/pay fiyat ile işlem görecek. Peki, Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek?

Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, LMKDC hisseleri 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren borsada işlem görmeye başlayacak. Limak Çimento, LMKDC.E kodu ile Yıldız Pazar'da 16.20 TL/pay fiyat ile işlem görecek. 

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: 

“Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirket) 155.930.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 516.179.700 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi’nin 8’inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen Şirket payları 22/02/2024 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 16,20 TL/pay fiyat, “LMKDC.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.”

Haberin Devamı