Gazete Vatan Logo

Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Selçuk Tepeli sinirlendi, bardak fırlattı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Peki, Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Selçuk Tepeli hafta içi her akşam saat 19.00'da FOX Ana Haberi sunuyor. FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli haberi sunduğu anda sinirlenerek masadaki kağıtları ve su dolu bardağı fırlattı. Tepeli'nin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu. Peki, Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu?

"Tapusunu alamayan köylüler" haberinin dönüşünde sinirli olduğu görülen Tepeli ilk başta uzun süre sessizliğini korudu. "Köylülerin toprağına göz diktiler" haberini sunması beklenen Tepeli önce elindeki kalemi masaya fırlattı.

Daha sonra cümleye giren Tepeli, "Efendim bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı" ifadelerini kullandı. Sesi titreyen ve sinirlerine hakim olamayan Tepeli, "Geç abi, diğer habere geç, gözünü seveyim, geç abi, geç, geç..." diye bağırarak önce kalemi hızlıca masaya fırlattı, daha sonra masada duran bardağı kırdı. Bardaktaki suyun bir kısmı kameralara geldi. İzleyicilerin de şaşkınlığa uğradığı anların ardından reji diğer haber geçti. Tepeli dönüşte bardak kırmasıyla ilgili bir şey söylemeden haber sunmaya devam etti.

Haberin Devamı

Selçuk Tepeli kovuldu mu?

T24'ten Gözde Yel'in haberine göre, FOX Haber'in üst düzey yöneticileri, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurması sonrası "kanaldan kovulduğu" iddiasını yalanladı. 

Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli 1974 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde doğdu. Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü okudu. Selçuk Tepeli,  IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine  yüksek lisans yaptı.  Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğini yapan Tepeli,  Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği yaptı ayrı.  Ceyda Karan'la Eksen adlı programı ve Gün Başlıyor adlı programı sundu. Selçuk Tepeli, 2020 yılında ise Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine  FOX Ana Haber sunuculuğuna getirildi.

Selçuk Tepeli evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberin Devamı