Koç Holding

Koç Holding

Son dakika koç holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koç holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koç holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koç Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koç holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.024 koç holding haberi bulunmuştur. Tüm koç holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi Koç Holding A.Ş. dün akşam KAP'a yaptığı bildirimde kar payı dağıtımına ilişkin genel kurul kararını duyurdu. Peki, Koç Holding temettü 2024 ne zaman, Koç Holding temettü ne kadar verecek? İşte Koç Holding temettü tarihi 2024 ve diğer detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu 55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024 Vitrin
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır?
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır? SAP bir yazılım programı olarak kurumsal iş hayatında kullanılmaktadır. Yeni nesil yazılım programları arasında yer almaktadır. SAP kullanılan sektöre göre değişiklik gösterebilen modüler bir programdır.
1.02.2024 Gündem
Memişoğlu Tarım Ürünleri kimin? Şerafettin Memiş kimdir, TAT Gıda kime satıldı, Memişoğlu Tarım’ınn sahihi kim?
Memişoğlu Tarım Ürünleri kimin? Şerafettin Memiş kimdir, TAT Gıda kime satıldı, Memişoğlu Tarım’ınn sahihi kim? Koç Holding, Tat Gıda Sanayi A.Ş. paylarının yüzde 49,04'ünü ve bazı intifa senetlerini Memişoğlu Tarım Ürünleri'ne sattığını duyurdu. Peki, Memişoğlu Gıda kimin? Memişoğlu Tarım ürünleri sahibi kimdir?
9.01.2024 Ekonomi
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı Türk hava Yolları (THY) 2023 yılına 83.4 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaştı.
9.01.2024 Ekonomi
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Goldman Sachs ev sahipliğinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen 13. Türkiye Yatırım Konferansı’nda Türk özel sektörü konuşuldu.
20.09.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti Borsa İstanbul günden güne rekor kırmayı sürdürüyor. Yükseliş her geçen hafta daha çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Son 15 günde 775 bin, yılbaşından bu yana 1.4 milyon yatırımcı borsaya aktı. Bu hafta gerçekleşecek 3 halka arzla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören yeni şirket sayısı 27’ye çıkıyor. Öte yandan yabancıda da BİST'e ilgi yoğun. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu Beyin göçünü engellemek ve yurt dışında okuyan yetenekli gençlerin Türkiye’de kariyerlerine devam etmelerini teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri Arçelik tarafından sürdürülen “A Ticket for Your Future” programına bu yıl da Harvard, Yale, Oxford gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinden 20 öğrenci katıldı.
3.08.2023 Eğitim
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler Arçelik, güneş paneli üretimine başlayacağını duyurdu. Şirket İstanbul Beylikdüzü’nde 11 bin metrekare alan üzerine kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde güneş paneli üretecek.
5.07.2023 Ekonomi
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi İklim kriziyle birlikte tüm dünyada görülme sıklığı ve şiddeti artan orman yangınlarıyla mücadele amacıyla yürütülen ve Koç Holding’in öncülük ettiği “FireAId” projesi, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Davos Zirvesi’nde örnek uygulama olarak gösterildi.
18.01.2023 Ekonomi
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir?
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? Asgari ücret görüşmelerinde TİSK’in gündem olması sonrası, TİSK hakkında yapılan aramalar dışında TİSK başkanı da Özgür Burak Akkol’un hayatı da mercek altına alındı. Vatandaşlar Özgür Burak Akkol’un kim olduğunu sorguluyor. Peki, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? TİSK açılımı nedir? 
22.12.2022 Gündem
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? İnan Kıraç ismi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
30.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koç Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koç holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.