Forbes

Forbes

Son dakika Forbes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Forbes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Forbes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Forbes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan forbes gelişmeleri de dahil olmak üzere 945 forbes haberi bulunmuştur. Tüm forbes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu Henüz 19 yaşında ama dünyanın en zenginleri arasında yer alıyor. Önde gelen şirketlerin varisleri, henüz genç yaşta milyarderler kulübüne girebiliyorlar. Forbes'in yayınladığı listede bu yıl dünyanın en genç milyarderleri belli oldu. Bu yıl 19 yaşındaki zenginlerin listeye girmesi göze çarpıyor. İşte en genç milyarderler...
4.04.2024 Ekonomi
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
Forbes en zengin 10 Türk! En zengin 10 Türk kim oldu? FORBES’e göre dünyanın en zengin 10 Türkü ve servetleri
Forbes en zengin 10 Türk! En zengin 10 Türk kim oldu? FORBES’e göre dünyanın en zengin 10 Türkü ve servetleri Forbes 'En zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Zirveye 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti.
23.02.2024 Ekonomi
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, yapay zekânın global anlamda getirdiği fırsat, risk ve çözümleri, Forbes'da kaleme aldığı aşağıdaki yazıyla analiz etti.
9.02.2024 Ekonomi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi Tesla'nın son çeyrek bilançosunun beklentileri vermemesi üzerine hisse yüzde 12 düştü. Şirketin CEO'su Elon Musk'ın serveti de bir gecede 18 milyar dolar eridi.
26.01.2024 Dünya
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri açıklandı! Listenin tepesinde dikkat çeken il
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri açıklandı! Listenin tepesinde dikkat çeken il Forbes dergisi yaptığı araştırmayla Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini listeledi. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes'ın 94 başlıkta hazırladığı raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri listesi ortaya çıktı. İşte o liste...
18.09.2023 Gündem
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.
29.08.2023 Ekonomi
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi İyi yazılmış bir CV için hayallerimizdeki işe açılan kapının anahtarı diyebiliriz. Ama pek çoğumuzun bildiği gibi bunu yapmak başlı başına bir sanat. Ve akılda tutulması gereken uzunca bir ‘yapılmaması gerekenler’ listesi var: Yazım hatası yapmayın, gerçekten sahip olmadığınız becerilere yer vermeyin, tecrübenizi abartmayın…
26.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Bayraktar TB2 dünya gündeminden düşmüyor: Türkler yükselişe geçti
Bayraktar TB2 dünya gündeminden düşmüyor: Türkler yükselişe geçti Onlarca ülkeye ihraç edilen Bayraktar TB2 hakkında dünyanın en önemli dergilerinden olan Forbes bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde TB2 ile birlikte Türkiye'nin İHA-SİHA sektöründe önemli bir noktaya geldiği aktarıldı ve son günlerde ilişkilerin tekrar normalleşmeye başladığı Mısır'a dikkat çekildi.
23.04.2023 Dünya
Dünyanın en zengin 10 şehri belli oldu! Milyarderlerin toplam serveti dudak uçuklattı
Dünyanın en zengin 10 şehri belli oldu! Milyarderlerin toplam serveti dudak uçuklattı Dünyanın en zengin şehirlerini sıralandı. Forbes’in yayınladığı listede 2021 yılındaki dünyanın en zengin şehri, bakın bu kez kaçıncı sırada yer aldı. İlk sıradaki şehirde yaşayan 101 milyarderin toplam serveti 616.8 milyar dolar olarak kaydedildi.
16.04.2023 Dünya
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023!
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023! Milyarderler Listesi’nde bu yıl Türkiye’den 26 isim var. 5.1 milyar dolar servetiyle listeye 516. sırada giren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesinde kimler var? İşte FORBES 2023 Milyarderler Listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023…
5.04.2023 Ekonomi
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarma furyası başladı
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarma furyası başladı İşten çıkarmalar, teknoloji sektörünü kasıp kavuruyor. Harcamalarını yakından takip etmesi gereken küçük ve büyümekte olan şirketlerle başlayan bu süreç, sonrasında Google, Meta, Amazon ve Microsoft gibi teknoloji devlerine kadar sıçradı.
29.01.2023 Bilim ve Teknoloji
TikTok'tan 'gizemli tuş' açıklaması
TikTok'tan 'gizemli tuş' açıklaması TikTok çalışanlarının heating (ısıtma) adı verilen manuel bir tuş ile düzenli olarak belirli videoların izlenme sayısını artırdığı ortaya çıktı.
26.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi… Forbes ’50 yaş üstü 50 kadın’ listesine Türkiye’den iki ismi aldı. 50 over 50: Europe, Middle East ve Africa’ listesinde yer alan Gülden Türktan merak konusu oldu. Peki, Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, eşi kimdir? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
24.01.2023 Ekonomi
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru Dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, bir yıl içinde kaybettiği 182 milyar dolar ile tarihteki en büyük kişisel servet kaybına uğradı. Musk, bu kayıpla Guinness Dünya rekorunu kırdı.
11.01.2023 Ekonomi
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir? Meksika'da El Chapo lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın oğullarından Ovidio Guzman Lopez'in gözaltına alınması nedeniyle olaylar devam ediyor. Söz konusu gelişmenin ardından “El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.01.2023 Dünya
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia 30 yaşındaki Amber Group'un kurucu ortağı Tiantian Kullander hayatını kaybetti. Finans dünyası bu ölümle adeta sarsıldı. Gece uykusunda hayatını kaybeden Kullander hakkında çeşitli iddialar ortaya atılsa da ölüm sebebi şu anda büyük bir sır...
28.11.2022 Dünya
Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman?
Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman? Avrupa'nın tam yapay kalp nakli yapan ilk kadın kalp cerrahı Dr. Dilek Gürsoy, dünyaca ünlü Forbes dergisinin Almanya'da 3 Kasım'da yayımlanacak sayısına kapak oldu. Peki, Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman?
22.10.2022 Gündem
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri belli oldu! Listenin zirvesi şaşırttı
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri belli oldu! Listenin zirvesi şaşırttı Forbes dergisi yaptığı araştırmayla Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini listeledi. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes'ın 94 başlıkta hazırladığı raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri listesi ortaya çıktı. İşte o liste...
30.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Forbes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki forbes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.