Servet

Servet

Son dakika servet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan servet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını servet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servet gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.569 servet haberi bulunmuştur. Tüm servet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağız
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağızHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Brezilya'daki G20 zirvesini değerlendirdi.
26.07.2024Ekonomi
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyor
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyorTürkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurulda yapılacak başkanlık seçimi için adaylık başvuru sürecinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yeterlilik şartlarını sağladığı belirtildi.
12.07.2024Futbol
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, TFF başkan adayı oldu mu? Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, TFF başkan adayı oldu mu? Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlık açıklamasının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı, İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Sorularına yanıt aranıyor.
12.07.2024Şampiy10
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylarıTFF başkanlık seçimi, yeni sezon öncesi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, TFF başkanlık seçimi ne zaman, adaylar kimler?
11.07.2024Şampiy10
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladıServet Yardımcı sosyal medya hesabından 18 Temmuz'da yapılacak TFF Genel Kurulu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.
11.07.2024Futbol
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.
10.07.2024Şampiy10
Japonlar insan dışkısından 2 kilo altın çıkardı! Kanalizasyonda bir servet yatıyor, artıma tesisini maden ocağına çevirdiler
Japonlar insan dışkısından 2 kilo altın çıkardı! Kanalizasyonda bir servet yatıyor, artıma tesisini maden ocağına çevirdilerAltın, kurşun, bakır ya da diğer değerli metallerin insan dışkısından elde edilebileceği fikri Amerikan Kimya Derneği'nde sunulan bir araştırmayla başladı. Araştırmacı Smith ve arkadaşlarının amacı kurşun gibi zararlı metallerin çevreye salınmasını önlemenin bir yolunun da atıklardan bu metalleri ayırmak olduğunu ileri sürdü. Uzun yıllar sonra ise Japonya'da bir arıtma tesisinde her bir ton dışkıya yaklaşık 2 kilo altınla geri dönüşü sağlandı.
8.07.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinci
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinciTürkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Ay Yıldızlı ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçı seyreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samet'in golünden sonraki sevinci kameralara yansıdı.
6.07.2024Gündem
Servet Yardımcı kimdir, nereli? UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı’nın biyografisi
Servet Yardımcı kimdir, nereli? UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı’nın biyografisiBir dönem amatör futbol oynayan Servet Yardımcı Çaykur Rizespor’da yöneticilik yaptıktan sonra ilk kez 2008 yılında Hasan Doğan’ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na girdi. Peki, Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?
5.07.2024Gündem
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacak
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacakVergi paketi bugün reel sektöre anlatılacak. Paketin ilk haline göre birçok maddenin çıkarıldığı dile getirilirken, çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi, yurtiçi firmalara asgari kurumlar vergisi, asgari gelir vergisi gibi uygulamalar reel sektöre anlatılacak.
1.07.2024Ekonomi
Servet Batuhan Bilgin kimdir, Diyarbakır ve Mardin Yangınları için ne dedi?
Servet Batuhan Bilgin kimdir, Diyarbakır ve Mardin Yangınları için ne dedi?Diyarbakır ve Mardin’de meydana gelen şiddetli yangınlar için sarf ettiği sözler gündem olunca Servet Batuhan Bilgin kimdir, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?Yalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti. Operasyonda aralarında firmaların üst düzey yöneticilerinin de olduğu toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı. Peki, Yusuf Atala kimdir, oynadığı diziler ne, kaç yaşında? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala neden gözaltına alındı?
13.06.2024Gündem
Milliyet Executive ile Türkiye'nin Ekonomik ve Teknolojik Yükselişi
Milliyet Executive ile Türkiye'nin Ekonomik ve Teknolojik Yükselişiİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 30. sayısı, 5 Haziran tarihinde raflarda yerini alıyor.
5.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'deCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.05.2024Gündem
EURO 2024 öncesi VAR krizi patlak verdi! UEFA mahkemelik oldu
EURO 2024 öncesi VAR krizi patlak verdi! UEFA mahkemelik oldu14 Haziran'da Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi UEFA, VAR'ın teknoloji firması tarafından mahkemeye verildi. VAR kararlarının organizasyonda yer alamayabileceği iddia edildi.
25.05.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Albaraka İslami Finans Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kaos dünyanın rengi haline geldi. Uluslararası sistemde denge kaybolmuştur" ifadelerini kullandı. Dünyada gelir adaletinin bozulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyadaki en zengin yüzde 1’lik kesimi toplam küresel servetin neredeyse yarısına sahip" tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u küresel finans ve katılım finans merkezi yapacağız.Türkiye'ye güvenen hiç kimse pişman olmadı" dedi.
24.05.2024Gündem
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyor
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyorGaziantep'te kaza yapan minibüsten fırlayarak hayatını kaybeden genç sürücünün cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
23.05.2024Gaziantep
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!Gaziantep'te seyir halindeyken kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarptıktan sonra savruldu. Feci kazada araçtan dışarı uçan sürücü hayatını kaybetti.
23.05.2024Gündem
2026 UEFA Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finalleri İstanbul'da yapılacak
2026 UEFA Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finalleri İstanbul'da yapılacakUEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Konferans Ligi finallerinin İstanbul'da oynanacağını açıkladı.
22.05.2024Futbol
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılar
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılarAdana'da çıkan kavgada pastane sahibini tabancayla vurduğu öne sürülen kurye darp sonucu yaralandı. Kuryenin darp edildiği anlar böyle görüntülendi.
20.05.2024Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Servet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.