Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi

Son dakika güvenlik görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenlik görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenlik görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.907 güvenlik görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Vatan TV
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır? EGM Özel Güvenlik Görevlisi 107. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel güvenlik sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde yapıldı. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi İstanbul Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını ifade ederek "Kuryeler için asansör yapmışlar, bir de içine hava filtresi takmışlar. Herhalde kuryelerin mikrobu bina sakinlerine geçmesin diye. Bu asansör bir de yavaş gidiyor, insanların bindiği diğer asansör daha hızlı gidiyor. Bildiğin böyle sekizinci sınıf insan muamelesi" cümleleriyle video çekip sosyal medyada paylaşım yaparak tepki gösterdi. Siteye sipariş götüren kurye Mahmut Baştaş, "Kurye ile site sakinin bindiği asansör ayrı. Büyük tarzda kullanışlı bir asansör. Normal insanların kullandığı farklı, kuryelerin ya da çalışmak için gelenlerin asansörü farklı" dedi. Durumun hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Iyaz Çimen, "Anayasamız eşitliği temel alarak, kişilerin dini, cinsi, ırkıyla ilgili ayrım yapılamayacağını bize söylüyor. Bu noktada toplum içerisinde de sizler insanları herhangi şekilde işi, mesleğiyle insanı ayrımcılığa maruz bırakırsanız ki buradaki asansör kullanımı da aynı şekilde bir ayrımcılık olarak karşımıza çıkmakta. Bununla ilgili, Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun yaptırımları söz konusu olabilir" dedi. Site yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenleri çok yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 930 sözleşmeli personel istihdam edeceklerini duyurdu.
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.
3.01.2024 Gündem
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı!
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı! Başakşehir'de zorla okul binasına girmeye çalışan veli, hamile bir öğretmene saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisini ise darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.12.2023 Gündem
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023 Gündem
İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama
İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'e deplasmanda 6-1 yenildiği maçın ardından, İrfan Can Kahveci ile tribündeki bir taraftar arasında gergin anlar yaşandı. Tribünlerle gerginlik yaşayan İrfan Can Kahveci cephesinden ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok Yargıtay, iş güvenliği kurallarına aykırı davranan işçilerin tazminatsız olarak işten çıkarılabileceğine hükmetti. Bursa'da bir fabrikada çalışan üç işçi, CNC tezgahını çalışır durumda bırakıp uyudukları için işten atıldı. İşçilerin tazminat ve işe iade taleplerini reddeden mahkeme kararını onayan Yargıtay, iş güvenliğini ihmal eden davranışların ciddi sonuçlar doğurabileceğini vurguladı.
3.11.2023 Gündem
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi?
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi? Five Nights at Freddy's oyununun beyaz ekrana uyarlanan filmi Türkiye'de "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gecesi” olarak biliniyor. Peki, FNAF filmi Türkiye'de vizyona girecek mi, nerede, ne zaman yayınlanacak?
27.10.2023 Kültür Sanat
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir?
Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir? Müge Anlı'da günlerdir Nevrigül Alan cinayeti aydınlanmaya çalışılıyor. Nevrigül'ün ölümü işlenirken kız kardeşi Nazmiye’nin ifadeleri sürekli gündem oluyor. Son olarak Nazmiye'nin programda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman'a mesaj attığı ortaya çıktı. Söz konusu olayın birçok platformda paylaşması Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir? Sorularının sorulmasına neden oldu.
25.10.2023 Televizyon
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu Sancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Acılı baba çocuklarının kaybolmasıyla ilgili " İnşallah buluruz tek dileğmiz tek umudumuz bu" diye konuştu.Üç kardeşin cansız bedeni aynı mahallede bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay sonrası konuşan acılı baba, "2018 yılında yüksek ateşten 1 çocuğumuzu da kaybettik, bu 4’cü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok Kader ama ihmalde var" dedi.
4.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.