Güntekin Onay

Güntekin Onay

Son dakika güntekin onay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güntekin onay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güntekin onay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güntekin Onay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güntekin onay gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 güntekin onay haberi bulunmuştur. Tüm güntekin onay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'a Fernando Santos önerisi ve hakem eleştirisi: 'Hemen gezdirin! Normal değil'
Beşiktaş'a Fernando Santos önerisi ve hakem eleştirisi: 'Hemen gezdirin! Normal değil' Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor'a sahasında 2-1 kaybetti. Spor yazarlarından Güntekin Onay ve Uğur Meleke, karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti?
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti? Süper Lig'in zirvesi için kritik önemdeki Beşiktaş ile Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray'ın zirve yarışındaki kritik derbi galibiyetini yazarlarımız Mustafa Denizli, Uğur Meleke, Güntekin Onay, Fırat Aydınus ve Engin Kehale mercek altına aldı. İşte detaylar...
4.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, rakibini geriden gelerek 3-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Uğur Meleke ve Güntekin Onay, karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
18.02.2024 Şampiy10
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş!
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş! Süper Lig'in 24. haftasında zirvenin hayli gerisinde kalan Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf siyah - beyazlılar oldu. Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Yazarlarımız Güntekin Onay ve Fırat Aydınus, dev müsabakayı köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
5.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum!
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum! Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkararak Salı günü oynanacak Manchester United maçı öncesi moral depoladı. Hürriyet yazarları Uğur Meleke ve Güntekin Onay köşe yazılarında maçı değerlendirdi.
1.10.2023 Şampiy10
Güntekin Onay ve Emre Aşık bile bu açıklamaya tepki gösterdi
Güntekin Onay ve Emre Aşık bile bu açıklamaya tepki gösterdi Galatasaray derbisi öncesi "Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum." açıklamaları yapan İsmail Yüksek, yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay ve Emre Aşın'ın tepkisini çekti.
4.06.2023 Fenerbahçe
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenmesinin ardından 23.şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılarda kutlamalar tüm hızıyla devam ederken, mücadelenin ardından yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay'ın 'şampiyonluk' sözleri oldukça dikkat çekti.
30.05.2023 Galatasaray
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu"
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ‘Türkiye’de maçlar sahada kazanılmıyor, play-off oynanmalı’ sözlerini Uğur Meleke, Mehmet Arslan, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus değerlendirdi.
18.03.2023 Fenerbahçe
Güntekin Onay'dan Emre Mor'a 'Türkçe' tepki
Güntekin Onay'dan Emre Mor'a 'Türkçe' tepki Yayıncı kuruluşun ünlü yorumcularından Güntekin Onay'ın İstanbulspor maçından sonra İngilizce röportaj veren Emre Mor hakkında "Artık Türkçe konuşabiliyor olması gerekiyor" ifadeleri oldukça dikkat çekti.
31.10.2022 Fenerbahçe
Kerimoğlu'nun İcardi yorumu bomba etkisi yarattı! 'İstediği kadar getir'
Kerimoğlu'nun İcardi yorumu bomba etkisi yarattı! 'İstediği kadar getir' Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan ve bu sezon Sarı Kırmızılı formayı giyecek olan İcardi hakkında yapılan yorumlar camiada şok etkisi yarattı. Tugay Kerimoğlu, Feyyaz Uçar, Güntekin Onay gibi yazarların değerlendirdiği Arjantinli yıldızda sorunun takım oyununda olduğuna dikkat çekilirken, İlker Yağcıoğlu'nun 'Top gelmezse, oyuncunun orta sahada top alıp, 5 kişiyi geçip gol atması lazım. Öyle bir oyuncu da kalmadı." ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
7.09.2022 Galatasaray
Maçtan sonra öfke patlaması! '45 dakikada 18 top kaybı bu adam oynamamalı'
Maçtan sonra öfke patlaması! '45 dakikada 18 top kaybı bu adam oynamamalı' Dün akşam NEF Stadı'nda Gaziantep FK'yı 10 kişi kalmasına rağmen 2-1'lik skorla deviren Galatasaray'da ilk yarıda oynadığı futbolla hem Okan Buruk'u hem de taraftarlarını çıldırtan yıldız oyuncuya öfke dinmiyor. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın yansımaları...
6.09.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 6 gol attı işler değişti! Taraftar forvet transferi beklerken ters köşe iddia...
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 6 gol attı işler değişti! Taraftar forvet transferi beklerken ters köşe iddia... Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde şampiyonluk adayı Fenerbahçe, 6-0 kazandığı Kasımpaşa maçıyla birlikte bu sezonki ilk zaferini elde etmiş oldu. Hürriyet Gazetesi yazarları Uğur Meleke ve Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı 6-0'lık flaş galibiyeti masaya yatırdı ve sarı lacivertli camia forvet beklerken ters köşe bir iddia gündeme geldi.
16.08.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas'a Aykut Kocaman örneğini gösterdi Domenec Torrent'e hak verdi!
Burak Elmas'a Aykut Kocaman örneğini gösterdi Domenec Torrent'e hak verdi! Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla olay yaratan Domenec Torrent camiadan büyük tepki alırken, Burak Elmas'ın İspanyol teknik adamın hesabını kesiği iddia edildi. Sezon başında kurulan kadronun yetersizliğine dikkat çeken spor yazarları "Bu takıma Ancelotti gelse dahi başarılı olamazdı" sözlerini sarf etti.
4.05.2022 Galatasaray
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri Dün akşam Ç.Rize deplasmanında sonradan oyuna girmesine karşın sergilediği performansla ayakta alkışlanan Arda Güler tribünlerden tam destek aldı.
23.04.2022 Fenerbahçe
Güntekin Onay çıldırdı! 'Will Smith'e özendin galiba'
Güntekin Onay çıldırdı! 'Will Smith'e özendin galiba' Trabzonspor - Beşiktaş maçından sonra yorumlarda bulunan ve siyah beyazlı takımın yıldız oyuncusunu hedef alan ifadeler kullanan Güntekin Onay'ın 'Will Smith' benzetmesi oldukça dikkat çekti. İşte dünkü derbinin ardından yaşanan sıcak gelişmeler ve Rosier'in 'Aboubakar' paylaşımı...
4.04.2022 Beşiktaş
Burak Yılmaz bombası! Süper Lig'e geri dönüyor... Başkandan '1 yıl daha oyna' baskısı!
Burak Yılmaz bombası! Süper Lig'e geri dönüyor... Başkandan '1 yıl daha oyna' baskısı! Sezon sonunda Fransız temsilcisi Lille ile yollarını ayıracak olan Burak Yılmaz için Süper Lig devinin '1 yıllık' plan yaptığı ortaya çıktı. Başkanın çok istediği tecrübeli golcünün Türkiye'ye dönmek için hazırlıklara başladığı ifade edildi.
30.03.2022 Beşiktaş
Kim Min Jae'yi, Pelkas'ı bıraktı 2 yıldızı alkışladı! Tempo, mücadele gücü hep onlarda...
Kim Min Jae'yi, Pelkas'ı bıraktı 2 yıldızı alkışladı! Tempo, mücadele gücü hep onlarda... Dün akşam ikincilik yarışında Konyaspor'u devirerek dişli rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Fenerbahçe'de Kim Min Jae ve Pelkas tam not alırken, Güntekin Onay'ın bu 2 yıldızdan hariç farklı isimleri gündeme getirmesi dikkat çekti.
21.03.2022 Fenerbahçe
Ne Feghouli, ne Marcao, ne Kerem... Galatasaray'ın gizli liderini açıkladı
Ne Feghouli, ne Marcao, ne Kerem... Galatasaray'ın gizli liderini açıkladı Galatasaray - Beşiktaş derbisinden sonra maçın yorumunu yapan ünlü yazarlardan Güntekin Onay ve Uğur Meleke sarı kırmızılı takımın saha içerisindeki gizli liderini açıkladı. Onay Beşiktaş'ın mağlubiyetini Önder Karaveli'ye bağlarken Meleke 'Barcelona'da olan Barcelona'da kalır' ifadelerine yer verdi.
15.03.2022 Galatasaray
İsmail Kartal'ın 'Vitor Pereira' hakkında söylediği sözleri açıkladı yer yerinden oynadı
İsmail Kartal'ın 'Vitor Pereira' hakkında söylediği sözleri açıkladı yer yerinden oynadı Ünlü yorumcu Güntekin Onay dün akşam Alanyaspor - Fenerbahçe maçından sonra çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onay 7 golün atıldığı mücadelenin ardından yayıncı kuruluşta İsmail Kartal ile yaptığı telefon görüşmesini açıkladı.
14.03.2022 Fenerbahçe
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...'
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...' Dün akşam Vodafone Park'ta Altay'ı 1-0'lık skorla yenmeyi başaran Beşiktaş'ta gol problemlerinin henüz çözülmemesi Önder Karaveli hakkında olumsuz eleştirileri de beraberinde getirdi. İşte Beşiktaş - Altay karşılaşmasının yazar yorumları...
20.02.2022 Beşiktaş
Ezeli rakiplerinin 20 puan önünde ama hala yaranamadı! Akılalmaz yorum 'Mahkum...'
Ezeli rakiplerinin 20 puan önünde ama hala yaranamadı! Akılalmaz yorum 'Mahkum...' Dün Süper Lig'in en formda takımlarından biri olan Kasımpaşa'yı evinde 1-0 yenmesine rağmen yine de eleştiri oklarının hedefi olan Abdullah Avcı futbol yorumcuları tarafından 'üzerinde baskı hissediyor' ifadeleriyle karşı karşıya kaldı.
6.02.2022 Trabzonspor
Güntekin Onay'ın Mourtan yorumu deprem etkisi yarattı
Güntekin Onay'ın Mourtan yorumu deprem etkisi yarattı Ünlü spor yazarı Güntekin Onay, Galatasaray - Kasımpaşa maçının ardından Fatih Terim'in büyük umutlarla transfer ettiği Morutan hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
21.01.2022 Galatasaray
Hasan Ali Kaldırım 'sormanız ayıp' dedi Güntekin Onay olay yanıtı verdi
Hasan Ali Kaldırım 'sormanız ayıp' dedi Güntekin Onay olay yanıtı verdi Dün akşam Trabzonspor maçında ceza sahası içerisinde topun eline çarpması sonucunda penaltı tartışmalarına sebebiyet veren Hasan Ali Kaldırım'ın açıklamalarına Güntekin Onay'dan olay cevap geldi.
26.12.2021 Başakşehir
Güntekin Onay iki Beşiktaşlı futbolcuya ateş püskürdü! 'Rossi'yle Totti'yle oynadın ama...'
Güntekin Onay iki Beşiktaşlı futbolcuya ateş püskürdü! 'Rossi'yle Totti'yle oynadın ama...' Yayıncı kuruluşun yorumcularından Güntekin Onay, Kasımpaşa - Beşiktaş maçından sonra iki siyah beyazlı futbolcuyu hedef aldı. 20 yaşındaki Can Bozdoğan ve 38'lik Atiba'dan bahseden Onay "eğer bu oyunculara formanızı kaptırıyorsanız şapkanızı önünüze alıp düşünmeniz lazım" dedi.
3.12.2021 Beşiktaş
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güntekin Onay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güntekin onay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.