Gümrük Kapısı

Gümrük Kapısı

Son dakika gümrük kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gümrük kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gümrük kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümrük Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümrük kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.080 gümrük kapısı haberi bulunmuştur. Tüm gümrük kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon TL değerinde 49 taşıtın ele geçirildiğini açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi İranlı turistler, yeni yıl dolayısıyla geldikleri Van'da eğlence mekanlarını doldurdu. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen İranlılar, 'mutlu yıllar' diyerek yeni yılı karşıladı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
12.11.2023 Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 58 kilogram kokain, 30 kilogram morfin, 12 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 74 milyon lira değerinde 100 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Yaşam
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG Askeri Eğitim Sorumlusu Serhat Serhildan kod adlı Muhtesim Akyürek’i Suriye’nin Amude kasabasında etkisiz hale getirdi.
11.09.2023 Gündem
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski erkek arkadaşı tarafından acımasızca darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman, şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.
11.09.2023 Yaşam
Bakan Bolat: Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal madde ele geçirildi
Bakan Bolat: Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal madde ele geçirildi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ekiplerimiz Öncüpınar Gümrük Kapısı’nda bir TIR'a yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, toplam 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal maddelerin yanı sıra kamera, drone ve cep telefonundan oluşan elektronik eşya ele geçirdi" ifadelerini kullandı.
11.09.2023 Gündem
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yurda kaçak yoldan sokulmak istenen 15 bin 400 elektronik sigara ve 387 gıda takviyesi ele geçirildiğini açıkladı.
30.05.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Kapıkule'de, TIR'da 13 kilo esrar ele geçirildi: 2 gözaltı
Kapıkule'de, TIR'da 13 kilo esrar ele geçirildi: 2 gözaltı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen TIR'da yapılan aramada, 13 kilo esrar ele geçirildi; 2 kişi gözaltına alındı.
3.03.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Habur Gümrük Kapısı'nda son dönemde gerçekleştirilen operasyonlarda, araçların farklı noktaları ile yolcuların üzerlerini gizlediği çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildiğini duyurdu.
31.10.2022 Ekonomi
Kapıkule'de 10 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Kapıkule'de 10 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Kapıkule Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda; 10 milyon liralık elektronik sigara, sigara kağıdı, sigara filtresi, sigara sarma makinesi, sigara kartuşu, GPS takip cihazı ve gözlük gibi kaçak eşyalar ele geçirildi.
12.09.2022 Gündem
Gümrük kapısında dev vurgun! Yarım ton eroin ele geçirildi
Gümrük kapısında dev vurgun! Yarım ton eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Hakkari Esendere Gümrük Kapısı'nda ülkeye giriş yapmaya çalışan bir araçta 513 kilogram eroin ele geçirildi.
10.09.2022 Gündem
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu?
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu? Dedeağaç Amerikan üssü nerede? Dedeağaç, ABD üssü oldu. New York Times gazetesinde yer alan haberde, birkaç yıl öncesine kadar neredeyse hiç kullanılmayan limanın, ABD'nin Doğu Avrupa'daki varlığını güçlendirme adımlarıyla birlikte "merkezi bir rol" üstlendiğine dikkat çekildi.
22.08.2022 Dünya
Gürbulak ve Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Gürbulak ve Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Gürbulak Gümrük Kapısı'nda 108 kilo sıvı metamfetamin, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda ise 31,75 kilo esrar ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.
18.08.2022 Gündem
Van'da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Van'da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Van'ın Saray ilçesinde kontrolden çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü Reşit Kaya hayatını kaybetti, yanındaki 4 kişi ise yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Bakan Muş: Gümrük Muhafaza ekiplerince 246 kilo kokain ile 226 kilo esrar ele geçirildi
Bakan Muş: Gümrük Muhafaza ekiplerince 246 kilo kokain ile 226 kilo esrar ele geçirildi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bakanlığa bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kocaeli'ne gelen bir konteynerde 246,8 kilo kokain, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan ülkeye giren bir TIR'da ise 226,9 kilo esrar ele geçirildiğini açıkladı.
9.08.2022 Gündem
Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ardından yeniden açıldı
Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ardından yeniden açıldı Türkiye'yi Gürcistan'a bağlayan en önemli sınır kapılarından olan ve modernizasyon çalışmalarının hızlandırılması amacıyla 2 ay önce kapatılan Türkgözü Gümrük Kapısı, tekrar yaya ve araç geçişine açıldı.
29.06.2022 Ekonomi
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda yolculara rahat bir geçiş sağlanması ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla teknolojinin tüm olanaklarından yararlanılıyor.
16.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gümrük Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümrük kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.