Göz Kapağı

Göz Kapağı

Son dakika göz kapağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göz kapağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göz kapağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Kapağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz kapağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 göz kapağı haberi bulunmuştur. Tüm göz kapağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi Adana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024 Adana
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz Sıklıkla yaşlanma süreciyle ilişkilendirilse de kaş düşüklüğü sürekli kaşlarını kaldırarak mimik yapmak, uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok fazla sigara ve alkol tüketimine bağlı olarak da meydana gelebilir. Kaş düşüklüğünü önlemek veya hafifletmek için bazı doğal yöntemler bulunduğu gibi bir dermatoloğa, plastik cerraha da ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte kaç düşüklüğünün nedeni ve tedavi yöntemleri
6.11.2023 Sağlık
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı!
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı! Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat bir dizi estetik yaptırarak adından söz ettirmişti. İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı son olarak göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti.
18.06.2023 Magazin
Hayatımızı altüst ediyor! Uzman isim açıkladı: Hatırlamıyor, bilmiyor ama yaşıyoruz
Hayatımızı altüst ediyor! Uzman isim açıkladı: Hatırlamıyor, bilmiyor ama yaşıyoruz Yaşanan trajik olaylar ardında bireylerde derin izler bırakabiliyor. Psikiyatrik rahatsızlıkların işaret ettiği nedenler de çoğu zaman bu olaylar oluyor. Peki, savaş, göç ya da doğal afetler gibi toplumu dolayısıyla bireyi derinden etkileyen olaylar sadece o anı yaşayanlarda mı yoksa sonraki nesillerde de iz bırakabilir mi? Psikiyatrist & Psikoterapist Doç. Dr. Adnan Çoban detayları açıkladı.
2.04.2023 Sağlık
Uzmanlar ‘merdiven altı’ kliniklere karşı uyarıyor: Alerjik reaksiyon görülebilir
Uzmanlar ‘merdiven altı’ kliniklere karşı uyarıyor: Alerjik reaksiyon görülebilir Ciltteki yaşlılık belirtilerinin önüne geçmek için gerçekleştirilen botoks uygulamasına talebin arttığını ve bu işlemi tek başına yapmak isteyen pek çok kişinin internette satılan botoks ürünlerine rağbet gösterdiğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Merdiven altı klinikler çoğaldı, onaysız estetik ürünleri satılmaya başlandı. Menşei belli olmayan ürünlerle evde kendi kendine yapılan uygulamalar ve uzman olmayan kişilerin gerçekleştirdiği işlemler sağlığa zarar verebilir; hastalarda alerjik reaksiyonlara, göz kapağı düşüklüğüne, yeme ve konuşma güçlüğüne sebep olabilir” dedi.
2.03.2023 Sağlık
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum'
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum' Rize'de yaşayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapı ve pencere taktırdı fakat balkonu yapmaya fırsat bulamayınca kapılar askıda kaldı.
5.11.2022 Yaşam
İnsanın 3 binli yıllardaki görüntüsü ortaya çıktı! Korkutan beyin ve göz kapağı detayı
İnsanın 3 binli yıllardaki görüntüsü ortaya çıktı! Korkutan beyin ve göz kapağı detayı İnsanın 3 bin yıl sonra görüneceği model ortaya çıktı. Paylaşılan görsellere göre; insan beyni akıllı telefon ve ekranlara bakmaktan küçülüyor, kafatası ve ense kasları güçleniyor. Sırtın da kamburlaştığı görülen modelde, ellerdeki değişim dikkat çekti.
5.11.2022 Yaşam
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı!
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı! Sergen Yalçın’ın son hali görenleri şaşırttı. Katıldığı bir televizyon programında Sergen Yalçın’ın yüzündeki değişim dikkat çekti. Sergen’i görenler sosyal medyada estetik yorumları yaptı. Peki, Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? İşte Sergen Yalçın’ın son hali…
2.11.2022 Magazin
Göz çevresi sarkmaları tedavi edilebilir mi?
Göz çevresi sarkmaları tedavi edilebilir mi? Göz çevresinde oluşan sarkmalar kişilerin olduğunda daha yaşlı gözükmesine sebep olabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu genç göz çevresine sahip olmak için sıklıkla tercih edilen cerrahi yöntemleri sizler için detaylarıyla anlatıyor.
22.07.2022 Sağlık
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği...
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği... Maymun çiçeği hastalığının çocuklarda daha ciddi seyredebileceği uyarısında bulunan Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, Hastalık belirtileri 2-4 hafta sürer ve genellikle tedavi gerektirmeden kendi kendine iyileşir. Ancak hastalık şiddetli de seyredebilir ve akciğer enfeksiyonu, sepsis, beyin enfeksiyonu, kornea enfeksiyonu (körlüğe neden olabilir) gibi komplikasyonlara yol açabilir. Çocuklarda daha ciddi seyredebilir. Hastalık yüzde 3-6 arasında ölüme neden olabilmektedir dedi. 
24.05.2022 Yaşam
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü?
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonuyla ameliyatsız kaş ve göz kapağı kaldırma estetiğinde dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
11.05.2022 Sağlık
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ersoy Acer, bazı yaşam tarzı değişiklikleri ile birlikte deri yaşlanma belirtilerini geciktirmenin mümkün olduğunu belirterek, “Özellikle karbonhidrat, şeker içerikli diyetlerden uzak durmalı, bol sebze ve meyve tüketilmelidir” dedi.
12.04.2022 Sağlık
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabusa döndü! Estetik ameliyatından sonra gözlerini kapatamayan ve gülümseyemeyen ünlü model, ameliyatlardan sonra yaşadığı bu durum nedeniyle “tüm yüzünün bozulduğunu” anlattı. Ameliyatların ardından dehşet verici bir sonuçla karşılaşan eski güzellik kraliçesi, yaşadığı süreç nedeniyle zor günler geçiriyor.
23.02.2022 Dünya
‘Göz kuruluğu görme kaybına yol açabilir’
‘Göz kuruluğu görme kaybına yol açabilir’ GÖZ Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Özkan, göz kuruluğunun yaşam kalitesini ve göz sağlığını bozduğunu söyleyerek, “Kuru göz hastalığı, gözyaşının gözler için yeterli nemlenmeyi sağlayamadığında ortaya çıkan yaygın bir durumdur. Genellikle gözyaşı üretiminin azalması veya gözyaşı buharlaşmasının artmasının neden olduğu kuru göz rahatsızlığı, hormonal değişiklikler, otoimmün hastalıklar ve iltihaplı göz kapağı bezleri gibi farklı nedenlerden de kaynaklanabiliyor. Görme kaybına yol açan göz kuruluğunun basit bir rahatsızlık olarak görülmemesi gerekiyor” dedi.
27.01.2022 Sağlık
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir?
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, dinamik ve genç bir yüz görünüme kavuşmak isteyenlerin tercih edebileceği işlemleri derledi.
20.01.2022 Sağlık
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu!
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu! Ülkesinde geçirdiği estetik ameliyatı sonrası yaşlı adam kabusu yaşadı. 79 yaşındaki emekli adam, şişkin yanaklarını düzeltmek için geçirdiği estetik operasyondan sonra kabusu yaşadı. Başarısız operasyon nedeniyle üç yıldır gözlerini kapatamayan adam, çareyi ameliyat için Türkiye'ye gelmekte buldu.
17.01.2022 Dünya
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun Göz altı, hayati bir sağlık sorununa neden olmasa da oluşturduğu kaygılar bir çok insana kabus yaşatıyor. Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Serap Maden, özellikle ileri yaşta ortaya çıkan bu sorundan mezoterapi, gençlik aşısı ve ışık dolgusu gibi yöntemlerle kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
15.01.2022 Sağlık
Aşırı kafein tüketimi göz seğirmesine yol açabilir
Aşırı kafein tüketimi göz seğirmesine yol açabilir Genellikle ihmal edilen göz seğirmesinin ileride ciddi sorunlara yol açabileceği uyarısında bulunan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hayrullah Karaağaç, Göz seğirmesinin kesin sebebi bilinmese de yapılan birçok araştırma yorgunluğun, stresin, göz yorgunluğunun, uzun süre bilgisayar ekranı kullanmanın, sigara kullanımı ve aşırı kafein tüketiminin göz seğirmesini tetikleyebileceğini göstermektedir dedi.
6.12.2021 Sağlık
Göz kapağı estetiği ile torbalanmalar ortadan kaldırılıyor
Göz kapağı estetiği ile torbalanmalar ortadan kaldırılıyor Göz Doktoru Op. Dr. Şenay Aşık, "Görme alanımızın açılması için yapılan göz kapağı estetiği ile hem kaş düşüklüğü hem de üst ve alt göz kapağında torbalanmaları ortadan kaldırılıyor." ifadesini kullandı.
9.11.2021 Sağlık
Göz hastalıklarında yeni teknolojiler yüz güldürüyor!
Göz hastalıklarında yeni teknolojiler yüz güldürüyor! Göz kuruluğu, arpacık, çeşitli göz iltihapları, göz kapağı düşmesi ve sarkması gibi göz hastalıklarının tedavilerinde artık yeni teknolojiler uygulanıyor. Modern teknolojilerin kullanıldığı yeni tedavi alternatifleri ile bu hastalıkların artık daha hızlı tedavi edilebildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Burcu Usta Uslu, yara yeri iyileşme mekanizmasını tetikleyici özelliğiyle kullanılan cihazlar sayesinde, göz kapağı sarkmaları ve düşüklüğünden göz çevresinde kötü huylu olmayan kitlelere kadar pek çok sorun çözüme kavuştuğunu söyledi.
31.10.2021 Sağlık
Göz kapağı sorunları
Göz kapağı sorunları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı sorunları ve tedavisini sizler için anlattı.
26.10.2021 Sağlık
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım Milliyet YouTube’da yeni başlayan "Cem Özkök’le Laf Çok" programının ilk konuğu oyuncu Akasya Asıltürkmen oldu. Asıltürkmen, ekranlardan neden uzak kaldığını, hayatta ‘keşke’ dediği her şeyi Cem Özkök’e anlattı.
22.10.2021 Magazin
Göz tembelliği neden olur?
Göz tembelliği neden olur? Gözün farklı hastalıklarından veya yapısal farklılıklarından kaynaklanarak, erken tedavi edilmez ise kalıcı görme azlığına yol açabilen göz tembelliği ile ilgili merak edilenlerini Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Muhsin Eraslan sizler için anlatıyor.
16.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göz Kapağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz kapağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.