Görevden Alma

Görevden Alma

Son dakika görevden alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevden alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevden alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevden Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevden alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 görevden alma haberi bulunmuştur. Tüm görevden alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Yavuz Selim Kıran atandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Yavuz Selim Kıran atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Yavuz Selim Kıran atandı.
6.01.2024 Gündem
İYİ Parti-CHP arasında kriz derinleşiyor: Bunun adı operasyon siyasetidir
İYİ Parti-CHP arasında kriz derinleşiyor: Bunun adı operasyon siyasetidir İYİ Parti son günlerde istifa ve görevden alma haberleri ile sarsıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partideki istifalar sonrası açıklamalarda bulunarak CHP'yi hedef aldı.. İstifayla anılan İYİ Parti meclis üyesinin bir başka ilin meclis üyesi ile yaptığı konuşmayı anlatan Zorlu, 'Bunun adı operasyon siyasetidir, bunun adı eleştiri siyaseti değildir. Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum.' ifadelerini kullandı.
18.12.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros atandı. Peki, Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
15.07.2023 Gündem
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ahmet Acar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı'na Ali Yerlikaya'nın getirilmesi ve Emniyet Genel Müdürü'nün değişmesi ardından Personel Daire Başkanlığı'na da atama gerçekleştirildi. Peki, EGM'nin yeni Personel Daire Başkanı Ahmet Acar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.07.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları CHP'de seçim sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, "Değişime Davet" adıyla bir manifesto yayımlayacak. Öte yandan CHP'de kongre sürecinin başlamasından hemen önce, İmamoğlu CHP İstanbul ilçe başkanları ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'n imzasıyla bazı kurum ve kuruluşlarda atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.03.2023 Gündem
Kuzey Kore'de 'Kim Jong Un' krizi! Kurşuna dizdirecek!
Kuzey Kore'de 'Kim Jong Un' krizi! Kurşuna dizdirecek! Dış dünyaya en kapalı ülke olarak bilinen Kuzey Kore'de 'Kim Jong Un' krizi yaşanıyor. Milyonlarca vatandaşın internet erişimine ulaşamadığı ülkede bu yasaktan muaf olan bir ajanın yaptığı arama onu idam mangası ile karşı karşıya getirdi.
13.03.2023 Dünya
Erdoğan imzaladı, atama kararları yayımlandı
Erdoğan imzaladı, atama kararları yayımlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz" dedi.
10.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk ekranlarında Göksu Öngören Özgür'ün moderatörlüğünde yayınlanan Ne Oluyor Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası 'İBB'ye kayyum' atanacak mı sorusunu da yanıtladı. "Seçim kurulu bu kararı vermiş, siz onlara 'ahmak' diyorsunuz. Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz." diyen Soylu, "Burada bu dava ile ilgili terörle ilgili herhangi bir süreç söz konusu değil, kayyum atanmaz. " ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde atama yapıldı.
5.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
31.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Erdoğan imzaladı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022…
8.10.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
10.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isimler görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isimler görevden alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
19.08.2022 Gündem
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı!
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı! Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Okul kayıtlarında zorunlu bağış veya kayıt parası alan okullara inceleme başlattı. 65 okulda inceleme sürerken gelen şikayetler de değerlendiriliyor. Peki, Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? Okul kayıt parası ve zorunlu bağış verilmeli mi? Okul kayıt parası alanlara ceza var mı? İşte detaylar…
6.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Görevden Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevden alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.