Google Play Store

Google Play Store

Son dakika google play store haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan google play store ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını google play store haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Play Store

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google play store gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 google play store haberi bulunmuştur. Tüm google play store haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek Amerikan teknoloji şirketi Google, kullanıcılarının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada, 5 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
29.12.2023 Gündem
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer? Sosyal medya devi Instagram’da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar platforma giriş yapmakta zorluk çektiklerini söyleyip, nedenini sorguluyor. Peki, Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
20.09.2023 Gündem
Instagram çöktü mü (20 Eylül 2023)? Instagram giriş yapamıyorum, instagram DM atamama sorunu nedir? Instagram'da neden mesaj gönderilmiyor, Instagram neden açılmıyor?
Instagram çöktü mü (20 Eylül 2023)? Instagram giriş yapamıyorum, instagram DM atamama sorunu nedir? Instagram'da neden mesaj gönderilmiyor, Instagram neden açılmıyor? Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da zaman zaman erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcıların Instagram'a giriş yaparken yaşadığı sorun üzerinde arama motorlarına yönelerek araştırma yapmaya başladı. 20 Eylül 2023 instagrama giriş yapamama, DM atamama sorunu yaşayan kullanıcılar İnstagram'da neden mesaj gönderilmiyor? Sorusuna yanıt arıyor.
20.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım)
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım) Google Play Store’da iki casus yazılım uygulaması bulundu. Uygulamaları indiren 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı, Çinli bilgisayar korsanlarının tehdidi altında.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor!
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor! İçişleri Bakanlığı tarafından devreye alınan KADES uygulaması kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve taciz gibi durumların engellenmesi için kullanılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KADES uygulaması acil müdahale gerektiren durumlarda hayat kurtarıyor. İçişleri Bakanlığı, son günlerde yaşanan şiddet ve taciz eylemlerinden dolayı pek çok kadının telefonuna uygulama hakkında bilgi içeren mesaj gönderiyor. Peki, Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? Kades ücretsiz mi, Kades nasıl yüklenir? İşte Kades indirme linki!
12.12.2022 Gündem
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir? İnstagram’a gelen yeni güncellemeyle kullanıcılar yeni özelliklerle karşılaşamaya başladı. Instagram'ın neden siyah olduğu soruları da güncelleme sonrası en çok merak edilen konu oldu. Peki, Instagram’a ne oldu, İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
29.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor...
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor... Telefonunuza bu uygulamayı indirdiyseniz hemen kaldırın! Banka hesaplarını ele geçiriyor. Google'dan kritik uyarı geldi. Android kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İçerisinde kötü amaçlı yazılım taşıyan bu uygulamayı indirenler siyah bir ekranla karşılaşıyor. Dolandırıcılar bildirimleri de devre dışı bırakıyor. Kullanıcılar böylelikle hiçbir şeyin farkına varmadan telefonunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Türk Baklavası Free Fire oyununa ödül olarak eklendi! Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı!
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı! Kadına yönelik şiddetle mücadele için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan KADES uygulaması, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeniden gündemde. Sosyal medya hesabından saplantılı bir hayranı yüzünden yaşadıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, kadınlara KADES uygulamasını telefonlarına indirme çağrısında bulundu. Peki, KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte KADES kullanımı ve KADES indirme linki!
26.01.2022 Gündem
Exxen spor paketi ne kadar? Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik işlemleri
Exxen spor paketi ne kadar? Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik işlemleri Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin resmi yayıncısı olan Exxen üzerinden maç izlemek isteyenler Exxen spor paketi hakkında araştırma yapıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa maçlarını canlı yayınlıyor. Peki, Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik ücreti ne kadar?
3.11.2021 Gündem
Telegram 1 milyarın üzerinde indirmeye ulaştı
Telegram 1 milyarın üzerinde indirmeye ulaştı Kesintiler ile gündemden düşmeyen Facebook/Instagram ve WhatsApp, kullanıcıların Telegram’a kaymasına neden oldu. Telegram geçen yıldan bu yana oldukça büyük kullanıcı akışına sahne oldu. Bu akışın sonucu olarak da rakamlar indirmelere yansıdı.
18.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Binance, Singapur faaliyetini sınırlandıracak
Binance, Singapur faaliyetini sınırlandıracak Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, merkez bankası uyarısı sonrasında Singapur faaliyetini sınırlandıracak.
7.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak!
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak! Araç sahiplerinin satış sonrası ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir uygulama hayata geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Apple, aşı karşıtı uygulamayı kaldırdı!
Apple, aşı karşıtı uygulamayı kaldırdı! Apple aşı olmayan ve aşı karşıtları için geliştirilen bir arkadaşlık uygulamasını, App Store’dan kaldırıldı. Uygulamanın kaldırılma sebebi yanıltıcı bilgiler paylaşılması olarak belirtildi.
1.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcandı
Mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcandı Küresel uygulama harcamaları 2021 yılının ilk yarısında yüzde 24 artarak 65 milyar dolara yaklaşırken sadece mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcama yapıldığı belirlendi.
30.07.2021 Bilim ve Teknoloji
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir?
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı ile gündeme gelen kadına şiddeti önleme uygulaması Kades pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Peki, KADES uygulaması nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? KADES indirme linki...
1.07.2021 Gündem
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor?
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Sabah saatlerinden itibaren Android cihaz sahipleri 'Google sürekli duruyor' hatası ile karşılaştı. Bazı cihazlarda 3 saniyede bir Google durduruldu uyarısı çıkıyor. Cihazlar oluşan kullanılabilirlik sorununu aşmaya çalışan pek çok kişi çözüm arıyor. Xiaomi, Samsung ve gibi Android cihazlarda gözlemlenen Google sürekli duruyor hatası çözümü için detaylar araştırılıyor. Peki, Android çöktü mü? Google neden çöktü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Google Play Store ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google play store haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.