Kades

Kades

Son dakika KADES haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KADES ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KADES haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kades

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kades gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 kades haberi bulunmuştur. Tüm kades haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı Bursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024 Gündem
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar Adana’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri KADES, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
1.03.2024 Adana
Büyükşehir'den psiko-sosyal destek! KADES hakkında önemli bilgilendirme
Büyükşehir'den psiko-sosyal destek! KADES hakkında önemli bilgilendirme Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı meslek elemanları, Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek Karacaoğlan Kadın Sohbet Evi’nde verilen hizmetleri anlattı.
23.02.2024 Adana
Polisten pazar esnafına ve vatandaşlara “dolandırıcılık ve hırsızlık” uyarısı! Broşür dağıtıldı
Polisten pazar esnafına ve vatandaşlara “dolandırıcılık ve hırsızlık” uyarısı! Broşür dağıtıldı Adana’da polis ekipleri, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşları dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardı.
21.02.2024 Adana
Paleografya Nedir, Neyi İnceler? Paleografya Bilimi Neden Önemlidir?
Paleografya Nedir, Neyi İnceler? Paleografya Bilimi Neden Önemlidir? Paleografya, harflerin oluşumu ile ilgilenen bilim dalı olarak bilinmektedir. Eski dönemler de var olan el yazısının şifrelerinin çözülme sürecidir. Yazılı tarihi öğrenmek için belgelerin incelenmesine ve geçmişten günümüze kadar ulaşan eserleri tarihlendirme süresinde yardımcı olur. 
1.02.2024 Gündem
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu Milli atlet Nagihan Karadere Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşırken, en son tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Tehdit edildiğini aktaran Nagihan Karadere kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var’ notunu düştü.
2.12.2023 Magazin
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Kadeş Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kadeş Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kadeş Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kadeş Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarih boyunca birçok farklı antlaşma yapıldığı bilinmektedir. Bu antlaşmalar içerisinde Kadeş'in yeri ise her zaman için ayrı olmuştur. Çünkü tarihte bilinen ilk yazılı antlaşma budur. Doğal olarak Kadeş Antlaşması'nın tüm detayları büyük bir merak konusu olmuştur. Özellikle M.Ö yapılan bir antlaşma olması son derece dikkat çekicidir. Ayrıca o zamanki dönemlerde savaşlar uzun sürmekte ve büyük kayıplara yol açmaktaydı. Kadeş Antlaşması bu bağlamda oldukça önemli sonuçlar doğurmuştur.
10.09.2023 Eğitim
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı Avukat Belen Nesil Coşğun, silahla vurulmuş halde bulundu. Coşğun’un KADES üzerinden yardım istediği belirlenirken erkek arkadaşı Muhammet B. ‘intihar etti’ dedi. Gözaltına alınan Muhammet B. tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı İstanbul Sultanbeyli'de boşanma aşamasındaki eşinin evinin önüne elinde silahla gelen Serkan Öztürk, kadının KADES uygulaması kullanmasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
18.05.2023 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
Eşinin evine balkondan girip korku dolu anlar yaşattı!
Eşinin evine balkondan girip korku dolu anlar yaşattı! Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hakkında tedbirli koruma kararı bulunan koca, güpegündüz eşinin evine balkondan girerek korku dolu anlar yaşattı.
21.02.2023 Yaşam
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı Anne-kızın hayatını kaybettiği yangınla ilgili gözaltına alınan torun hakkında karar verildi. Torunun elinde bidonla eve geldiği iddia edilmişti. O torun hakkında, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi.
22.01.2023 Gündem
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz İzmir'de, boşanma aşamasındaki Ezgi Özarslan'ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36) aradan geçen 154 güne rağmen bulunamadı. Ezgi Özarslan'ın kardeşi Hazal Zerkin, ailesiyle birlikte yeni yıla hüzünle gireceklerini belirterek, tek isteklerinin şüphelinin yakalanıp, en ağır cezayı alması olduğunu söyledi.
29.12.2022 Yaşam
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu Ev sahibi olmak isteyen onlarca aileyi mağdur eden olay İzmir Buca’da yaşandı. Müteahhit ile mal sahibi arasında kalan vatandaşlar evlerinden oldu. 79 aile dört yıldır ikamet ettikleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Site sakinleri evlerinden polis nezaretinde çıkarılırken, arsa sahibinden şaşırtan bir açıklama geldi.
13.12.2022 Yaşam
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu Erzurum’da eczanedeki maske fiyatlarına ilişkin kullandığı 'kalpazan' ifadesi nedeniyle hakkında dava açılıp, 7 bin 500 TL tazminat cezasına çarptırılan iş insanı İbrahim Gözütok, kararı İstinaf'a taşıdı. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Hukuk Dairesi, mahkemenin tazminat kararını bozup, flaş bir karara imza attı.
13.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca tacize maruz kalmasıyla ilgili skandallar devam ediyor. H.K.G.’nin çocuk yaşta ‘evlendirilmesi’ne dair ilk soruşturma 2012’de başlamış ve hastaneden alınan raporla bitirilmişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu, ‘çocuğa cinsel istismar’la suçlanan Kadir İstekli hakkında takipsizlik kararı veren savcıya soruşturma başlatmıştı. Olayla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.
13.12.2022 Gündem
Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın dövüldü! KADES kurtardı
Kocasının cinsel ilişki teklifini reddeden kadın dövüldü! KADES kurtardı Hatay’da Belen ilçesinde Hatice K. (24), aynı evde küs olarak yaşadığı eşi M.K. (28) tarafından cinsel ilişki teklifini reddedince dövüldü. Hatice K. kendisini banyoya kilitleyip KADES'ten yardım isteyince, M.K. eve gelen jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları reddeden M.K., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
12.12.2022 Yaşam
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kades ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kades haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.