Google Play

Google Play

Son dakika google play haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan google play ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını google play haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Play

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google play gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 google play haberi bulunmuştur. Tüm google play haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.
20.01.2024 Ekonomi
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek Amerikan teknoloji şirketi Google, kullanıcılarının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada, 5 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
29.12.2023 Gündem
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer? Sosyal medya devi Instagram’da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar platforma giriş yapmakta zorluk çektiklerini söyleyip, nedenini sorguluyor. Peki, Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
20.09.2023 Gündem
Instagram çöktü mü (20 Eylül 2023)? Instagram giriş yapamıyorum, instagram DM atamama sorunu nedir? Instagram'da neden mesaj gönderilmiyor, Instagram neden açılmıyor?
Instagram çöktü mü (20 Eylül 2023)? Instagram giriş yapamıyorum, instagram DM atamama sorunu nedir? Instagram'da neden mesaj gönderilmiyor, Instagram neden açılmıyor? Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da zaman zaman erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcıların Instagram'a giriş yaparken yaşadığı sorun üzerinde arama motorlarına yönelerek araştırma yapmaya başladı. 20 Eylül 2023 instagrama giriş yapamama, DM atamama sorunu yaşayan kullanıcılar İnstagram'da neden mesaj gönderilmiyor? Sorusuna yanıt arıyor.
20.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım)
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım) Google Play Store’da iki casus yazılım uygulaması bulundu. Uygulamaları indiren 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı, Çinli bilgisayar korsanlarının tehdidi altında.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir?
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? Sosyal medyada yeni bir akım başladı. Fotoğrafları avatara çevirme akımı büyük ilgi görüyor. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI’yi kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Instagram kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Lensa AI uygulamasında yapılan fotoğrafların avatar ve anime halleri şimdiden paylaşım rekoru kırıyor. Aralık ayının ilk 5 gününde kullanıcılar sadece Lensa AI'ın uygulama içi alımlarında toplam 8,2 milyon dolar harcadı. Peki, Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? İşte Lensa AI kullanımı ve indirme linki!
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor!
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor! İçişleri Bakanlığı tarafından devreye alınan KADES uygulaması kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve taciz gibi durumların engellenmesi için kullanılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KADES uygulaması acil müdahale gerektiren durumlarda hayat kurtarıyor. İçişleri Bakanlığı, son günlerde yaşanan şiddet ve taciz eylemlerinden dolayı pek çok kadının telefonuna uygulama hakkında bilgi içeren mesaj gönderiyor. Peki, Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? Kades ücretsiz mi, Kades nasıl yüklenir? İşte Kades indirme linki!
12.12.2022 Gündem
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor Togg’un Google ve Yandex’e rakip olacak Trumore uygulaması hayata geçiyor. Uygulama, girilen rota üzerindeki paralı köprü ve otoyolların ne kadar tutacağını, aracınız elektrikliyse ne kadar enerji harcayacağını gösteriyor. Tarihi yerleri, müzeleri, kültür rotalarını ayrıntılı biliyor. İşte Trumore ile ilgili detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir?
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İstanbulkart Mobil’in sunduğu QR kodla ödeme özelliği artık Marmaray’da da kullanılabilecek. Seyahat etmek için fiziksel karta ihtiyaç duymayan İstanbullular Marmaray aktarmasını da kolayca yapabilecek. Marmaray’a 332 yeni nesil QR kodlu turnike, 346 iade alabileceği turnike konuldu. İBB’nin toplu ulaşım ağıyla entegre bu yeni sistemle İstanbul’da kesintisiz digital ulaşım imkanı da sağlanmış oldu. Peki, İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İşte detaylar…
2.08.2022 Yaşam
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir? İnstagram’a gelen yeni güncellemeyle kullanıcılar yeni özelliklerle karşılaşamaya başladı. Instagram'ın neden siyah olduğu soruları da güncelleme sonrası en çok merak edilen konu oldu. Peki, Instagram’a ne oldu, İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
29.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek Garanti BBVA'dan yeni uygulama! Bankadan yapılan açıklamada detaylar paylaşıldı. Ödemeler aynı gün müşterilerin hesaplarına yatırılacak. Ayrıca iki ay ücretsiz. Garanti BBVA CepPOS’tan artık tüm iş yerleri yararlanabiliyor. Böylece işyerleri cep telefonlarından ödeme alabiliyor. 500 TL'ye kadar olan ödemeler şifresiz olarak yapılabiliyor.
14.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Google Play ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google play haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.