Göcek

Göcek

Son dakika göcek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göcek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göcek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göcek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göcek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.275 göcek haberi bulunmuştur. Tüm göcek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağıma
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağımaİnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle “Deme” şarkısını söyleyecek. Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Dilber ile Azem aynı araçta seyahat ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem’e “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle sesleniyor.
15.10.2024Magazin
Harry Potter'ın yazarına ait 'Samsara' yatı Fethiye'de 170 ton yakıt aldı
Harry Potter'ın yazarına ait 'Samsara' yatı Fethiye'de 170 ton yakıt aldıMuğla!nın Fethiye ilçesine demir atan Harry Potter serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling’e ait 88,5 metre uzunluğundaki mega yat 'Samsara', Fethiye İskelesi’nde 170 ton yakıt aldı.
12.10.2024Ekonomi
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitledi
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitlediYılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni sezona çok konuşulacak bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde reyting birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. Açılış sahnesinde Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görülmesi, İnci Taneleri kitabının yazarı olarak hapistekilere yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.
11.10.2024Magazin
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Magazin
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Vatan TV
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?İnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. İnci Taneleri 10 Ekim'de izleyiciyle buluşacak
4.10.2024Magazin
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in görev süresi doldu! Türkiye'deki deneyimlerini anlattı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in görev süresi doldu! Türkiye'deki deneyimlerini anlattıABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye'deki elçilik deneyimini "başka bir görevle karşılaştıramayacağını" belirterek, Türkiye ile ABD arasında 70 yılı aşkın süredir devam eden müttefiklik ilişkisinin önemini vurguladı.
8.08.2024Gündem
Eşinin ismini koluna dövme yaptırdı! İzzet Yıldızhan ve eşi tatilde
Eşinin ismini koluna dövme yaptırdı! İzzet Yıldızhan ve eşi tatildeÜnlü türkücü İzzet Yıldızhan ve 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan önceki gün Göcek’te görüntülendi.
27.07.2024Magazin
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izledi
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izlediÖzel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay tatil yaptığı Göcek'in ardından şimdi de Bodrum'a gitti. Bir arkadaşını lüks teknesinde ziyaret eden Subaşı, fit haliyle dikkat çekti.
14.07.2024Magazin
İzzet Yıldızhan teknesinde kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı
İzzet Yıldızhan teknesinde kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldıÜnlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın başına talihsiz bir olay geldi. Sevilen isim, Göcek'te bulunan teknesinden atlarken neredeyse boynunu kırıyordu. 61 yaşındaki Yıldızhan, apar topar hastaneye kaldırıldı.
30.06.2024Magazin
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Göcek'e gitti. Tatil pozlarını Instagram sayfasından paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
11.06.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandıDenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024Vitrin
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler...
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler...Miras yüzünden başlayan kavga cinayetle sonuçlandı. Denizli'de miras kavgasında Mehmet Deniz'in (43) sopalarla darbedilip öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden Emrah Y. (27) ile eşi Gül Yağmur Y. (31) tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
2.12.2023Gündem
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdırMerkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023Futbol
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da 7'si çok tehlikeli
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da 7'si çok tehlikeliJeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, “Depremde İstanbul’da 14 barajın, 7'si çok tehlikeli. Yani bu depremi çıkartır veya çıkartmaz. Ayrıca İstanbul'da en az 100 milyon ton atık çıkar. Bunları şimdiden, uluslararası yöntemlere göre nasıl bertaraf edeceğiz? Nasıl bunları ortadan kaldıracağız? Nasıl geri dönüşüme tabii tutacağınızın planlanması lazım.” dedi.
17.08.2023Gündem
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli olduSüper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023Süper Lig
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktıTürkiye Futbol Federasyonu Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı duyurulurken Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın yeni görevleri duyuruldu.
25.07.2023Süper Lig
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, son günlerde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile çıkan dudak dudağa görüntüleriyle gündemdeydi. Ünlü oyuncu şimdi de bikinisinin fiyatıyla gündem oldu. İşte detaylar...
29.06.2023Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendiŞarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023Magazin
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin evlilikleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Arzum Onan’la 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ’un Gözde Akpınar’la yakınlaştığını duydum.
12.06.2023Magazin
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'inSpor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
4.05.2023Süper Lig
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
27.04.2023Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Göcek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göcek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.