Giyim

Giyim

Son dakika giyim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan giyim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını giyim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giyim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giyim gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.622 giyim haberi bulunmuştur. Tüm giyim haberleri aşağıda listelenmiştir.
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylar
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylarE-ticaret platformu Trendyol, 2024 yılının ilk 6 ayına ilişkin alışveriş verilerini açıkladı.
10.07.2024Yaşam
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara aktarmaya başladık. Bu kapsamda 2.7 milyar lira yaşlı, 2.1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4.8 milyar lira tutarındaki aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” dedi.
8.07.2024Ekonomi
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu! Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu! Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandıHaziran ayına ilişkin enflasyon rakamları açıklandı. Milyonlarca memur ve emekliye yapılacak zam için haziran enflasyonunun açıklanmasını bekliyordu. Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 1,64 artarken, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu.
3.07.2024Ekonomi
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezası
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezasıReklam Kurulu, son toplantısında, alışveriş tercihlerini yanlış yönlendirebilecek çevre beyanlı olanlar ile bazı zeytinyağı ve ayakkabı reklamlarına ceza uygulanmasını kararlaştırdı.
20.06.2024Ekonomi
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardı
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen ve 11 kişinin tutuklandığı devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda çetenin 8-10 milyar değerinde haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Örgüt liderliğini Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karadereli'nin yaptığı yapıda, tutuklular arasında yer alan ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın, “line manager” olarak adlandırıldığı ve yapının pazarlama ekiplerinin başı olduğu öğrenildi. Öte yandan örgütün şikayet sitelerine para vererek şikayetleri sildirdiği de öğrenildi.
15.06.2024Gündem
Adana'da Kurban Bayramı tekstil sektörüne yaradı! Bayram dopingi
Adana'da Kurban Bayramı tekstil sektörüne yaradı! Bayram dopingiAdana'da Kurban Bayramı öncesi tekstil atölyelerinde yoğunluk sürüyor. Adana'dan üretilen yüzlerce çeşit ürün, hem yurt içine hem de yurt dışına gönderiliyor.
15.06.2024Adana
Devre mülk dolandırıcılığında yeni gelişme: Ünlü oyuncu Yusuf Atala gözaltına alındı
Devre mülk dolandırıcılığında yeni gelişme: Ünlü oyuncu Yusuf Atala gözaltına alındıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti.
13.06.2024Gündem
Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar!
Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar!Adana'da motosikletli şüpheliler, dün gece bir kadın giyim mağazasına silahlı saldırı düzenledi. Mağazaya 14 kurşunun isabet ettiğini belirleyen polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
13.06.2024Adana
İhracatta yeni rekor!
İhracatta yeni rekor!Ticaret Bakanı Ömer Bolat, mayısta ihracatın yüzde 11.4 artışla 24.1 milyar dolara ulaştığını açıkladı. Bunun en yüksek mayıs ihracatı olduğunu belirten Bakan Bolat, yıllıklandırılmış ihracatın da 260.1 milyar dolarla rekoru kırdığını ifade etti.
4.06.2024Ekonomi
5 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu, memur maaş zammı enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Son 5 aylık enflasyon toplamı kaç?
5 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu, memur maaş zammı enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Son 5 aylık enflasyon toplamı kaç?Mayıs ayı enflasyon verisi TÜİK tarafından açıklandı. TÜFE verisi ile 5 aylık memur enflasyon farkı da netlik kazandı. TÜİK, mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon aylık bazda yüzde 3,37 artarken yıllık enflasyon ise yüzde 75,45 seviyesinde gerçekleşti. TÜİK enflasyon rakamlarına göre 2024 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %3,37, bir önceki yılın Aralık ayına göre %22,72, bir önceki yılın aynı ayına göre %75,45 ve on iki aylık ortalamalara göre %62,51 olarak gerçekleşti. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, 5 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu?
Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı
Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandıTüketici Fiyat Endeksi mayısta yüzde 3,37 artarken, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu.
3.06.2024Ekonomi
Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk Yolaç hayatını kaybetti
Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk Yolaç hayatını kaybetti'Bay Evet - Hayır' olarak ünlenen ünlü sunucu Erkan Yolaç'ın vefatından 14 gün sonra 48 yıllık eşi Asuman Tuğberk Yolaç hayatını kaybetti
3.06.2024Magazin
Londra’daki final şehirdeki harcamalara yüzde 40 artış getirebilir
Londra’daki final şehirdeki harcamalara yüzde 40 artış getirebilirYapılan bir araştırmaya göre; Şampiyonlar Ligi final maçı, ev sahipliği yapan kente kartlı harcamalarda, ortalama 2 günde normal döneme kıyasla ekonomik açıdan yaklaşık yüzde 40 artış sağlıyor.
31.05.2024Ekonomi
Başkomutanlık Yasası nedir? Başkomutanlık Yasası ne zaman çıktı, hangi savaştan sonra çıkarıldı, Başkomutanlık Tasası ve Tekalifi Milliye emirleri neden çıkarıldı?
Başkomutanlık Yasası nedir? Başkomutanlık Yasası ne zaman çıktı, hangi savaştan sonra çıkarıldı, Başkomutanlık Tasası ve Tekalifi Milliye emirleri neden çıkarıldı?Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, Sakarya Meydan Muharebesi öncesi ordunun ihtiyacını karşılamak amacıyla, kanunla kendisine verilen yasama yetkisini kullanarak Tekâlif-i Milliye (Millî Yükümlülükler ya da Ulusal Vergiler) emirlerini yayınladı. Peki, Başkomutanlık Yasası nedir? Başkomutanlık Yasası ne zaman çıktı, hangi savaştan sonra çıkarıldı, Başkomutanlık Tasası ve Tekalifi Milliye emirleri neden çıkarıldı?
25.05.2024Gündem
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçtiÜnlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024Advertorial
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artışTürkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024Ekonomi
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdi
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdiGüneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Yeşil Yetenekler-Eğiticilerin Eğitimi programının ilk etabı dört haftanın ardından tamamlandı. GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlere başta Gaziantep Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden yetmişin üzerinde akademisyen katıldı.
15.05.2024Gaziantep
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024Magazin
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı!Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024Magazin
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024Adana
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli olduEnflasyon, nisan ayında yüzde 3,18 oranında artış gösterirken, yıllık enflasyon yüzde 69,80 olarak hesaplandı.
3.05.2024Ekonomi
Giyim markası Koton halka arz Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?
Giyim markası Koton halka arz Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?Koton Mağazacılık ve Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz için yaptığı başvuru 25 Nisan 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.
2.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Giyim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giyim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.