Gerginlik

Gerginlik

Son dakika gerginlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerginlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerginlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerginlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerginlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.234 gerginlik haberi bulunmuştur. Tüm gerginlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu. İlk yarısı Olympiakos'un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta itirazından dolayı tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasındaki Türk bayrağı ile cevap verdi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı Adana’da motosikletli Murat A. (21) ve İsa Can Ö. (22) yol vermeme tartışmasında A.M.’yi (34) darbedip, bıçakla saldırdı. Eşi Ö.M.’nin engellemeye çalıştığı şüpheliler, A.M.’nin otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüpheliler, tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi.
11.03.2024 Magazin
Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu!
Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu! MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere yönelik hareketlerinden dolayı TFF'ye başvuru yapacağını açıkladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Futbol
Mert Hakan Yandaş sözleri olay oldu! Dakikalar sonra hatasını anladı
Mert Hakan Yandaş sözleri olay oldu! Dakikalar sonra hatasını anladı Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek kupada yarı finale yükseldi. Mert Hakan Yandaş maç sonunda Kazımcan Karataş ile tartışma yaşadı. Öte yandan Mert Hakan'dan açıklama geldi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" karşılığını verdi.
27.02.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor!
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor! Survivor All Star'da Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?
21.02.2024 Magazin
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri...
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri... Renklerin insan üzerinde olan etkisi kanıtlanmış ve yok sayılamazdır. Bu nedenle dekor, giyim gibi insanların gözüne hitap eden alanlarda renk seçimine dikkat etmek önemlidir. Renk seçimi ayrıca sıcak ve soğuk renkler olarak iki gruba ayrılır. Sıcak renklerin özellikleri ve etkisi farklıyken soğuk renklerinde etkisi farklı özellikleri ayrıdır. İnsan psikolojisine doğrudan etkisi olan renkler tercih edilirken sıcak ve soğuk renklerin özellikleri göz önüne alınarak tercih edilmelidir.
15.02.2024 Yaşam
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi Survivor All Star'da bir yandan büyük heyecan yaşanırken bir yandan da gerginlik anları kameralara yansıyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya mücadele ise devam ediyor. Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Son bölümde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu!
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Yasin ile Yaman gerginlik, Yunus Emre ile Ogeday arasında tartışma çok konuşuldu. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise gecenin sonunda kadınlar potasında bir yarışmacı eleme adayı seçildi. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Magazin
Survivor tarihinde bir ilk yaşandı: Konseyde büyük kavga! Acun Ilıcalı erken bitirdi. 3. Eleme adayı belli oldu!
Survivor tarihinde bir ilk yaşandı: Konseyde büyük kavga! Acun Ilıcalı erken bitirdi. 3. Eleme adayı belli oldu! Hafta başında yaşanan sakatlıklar yarışmacıları üzerken gerginlikler ortalığı iyiden iyiye karıştırdı. Survivor All Star'da heyecan gün geçtikçe artıyor. Dokunulmazlığı alan takım belli oldu. Oylama sonucu 3. eleme adayı da belirlendi. Konsey'de gerginlik had safhaya çıktı ve Acun Ilıcalı Konsey'i yarıda kesti.
6.02.2024 Magazin
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'ın yeni dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ile Poyraz arasında gerginlik yükseldi. Yeni bölüm fragmanında gerginliğin had safhaya ulaştığı görüldü. Yarışmaya Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgası damga vurdu. Peki, 4 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
5.02.2024 Magazin
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Dumanlı kuvars taşı, diğer adı ile smoky quartz olarak da bilinmektedir. Aynı zamanda zafer taşı ya da rüya taşı olarak da adlandırılır.
2.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gerginlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerginlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.