Gemi Yangını

Gemi Yangını

Son dakika gemi yangını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemi yangını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemi yangını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemi Yangını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemi yangını gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 gemi yangını haberi bulunmuştur. Tüm gemi yangını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuzla'da gemi yangını
Tuzla'da gemi yangını Tuzla'da tersanede tadilatta olan bir gemide çalışmalar sırasında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 
1.05.2023 Yaşam
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı...
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı... 237'si yolcu olmak üzere 288 kişinin bulunduğu İtalya bandıralı feribotta Yunanistan açıklarında yangın çıktı. Kurtarma operasyonuna en az 3 sahil güvenlik gemisi katılıyor. 46 kişi ise kayıp. Gemideki Türk yolcular facia anlarını anlattı.
18.02.2022 Dünya
Kuru yük gemisinde korkutan yangın! Ekipler müdahele ediyor
Kuru yük gemisinde korkutan yangın! Ekipler müdahele ediyor Son dakika haberi... Tuzla'da tersanede bulunan kuru yük gemisinin kazan dairesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için çalışmaları devam ediyor.
27.11.2021 Gündem
Ambarlı Limanı'nda gemi yangını!
Ambarlı Limanı'nda gemi yangını! Avcılar'da, Ambarlı Limanı'nda demirli gemide çıkan yangına müdahale ediliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
28.07.2019 Gündem
Son dakika: Pendik açıklarında yük gemisi yandı!
Son dakika: Pendik açıklarında yük gemisi yandı! İstanbul'un Pendik ilçesi açıklarında bir gemide yangın çıktı. Alev alev yanan gemiye müdahale eden ekipler yangını söndürdü. 15 personel tahliye edildi!
4.01.2019 Gündem
Tuzla tersaneler bölgesinde yangın!
Tuzla tersaneler bölgesinde yangın! Tuzla tersaneler bölgesinde bulunan bir gemisinin ambar kısmında yaşanan patlama sonucu yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince kısmen kontrol altına alındı
1.11.2018 Gündem
Kartal'da gemi yangını
Kartal'da gemi yangını Kartal sahilinde demirli gemide çıkan yangın söndürüldü.
21.09.2017 Yaşam
Yenikapı'da yangın!
Yenikapı'da yangın! Yenikapı açıklarında gemiden duman yükseliyor
29.09.2021 Gündem
Pendik'te gemide patlama! 1 ölü
Pendik'te gemide patlama! 1 ölü Tuzla Tersaneler bölgesindeki bir gemide meydana gelen patlamada 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Bursa'da gemi yangını!
Bursa'da gemi yangını! BURSA’nın Mudanya İlçesi iskelesinde demirli bulunan ve Bursa ile İstanbul Ambarlı arasında sefer yapan Erdemler Line’na ait Ro-Ro gemisinde yangın çıktı...
29.09.2021 Gündem
Tuzla'da gemi yangını
Tuzla'da gemi yangını Tuzla tersaneler bölgesinde iskeleye bağlıbir gemide yangın çıktı...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey İsrail Batı'nın sana borcu çok ama Türkiye'nin yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey İsrail Batı'nın sana borcu çok ama Türkiye'nin yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadele mesajı veren Erdoğan, "İstihdamı artırırken diğer yandan enflasyonla mücadele içindeyiz. Türkiye ne büyümesinden taviz verir ne de enflasyona teslim olur." dedi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Son yaptıkları toplantıda bir araya gelip tüm batı Hamas'ı bir terör örgütü olarak görüyor. İsrail sen bir örgüt olabilirsin çünkü bu batının sana borcu çok ama Türkiye'nin sana borcu yok." dedi.
25.10.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı…
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı… Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun yangın gemisi özellikleri nelerdir? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Nene Hatun Acil Durum Müdahale Gemisi"nin Çanakkale Kepez bölgesindeki yangına müdahale için bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun Gemisi özellikleri nelerdir?
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Deniz Albay Zeki Aktürk, “1 Ocak’tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 44’ü son bir haftada olmak üzere 892 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 235 terörist etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı.
27.07.2023 Gündem
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da ve Malatya'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da yaptığı açıklamada, "Kayıplarımızın sayısı arttıkça üzüntümüz de katlanarak artıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı 19 bin 388'e yaralı kurtulanların sayısı 77 bin 711'e ulaştı." dedi. Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı açıklamada ise, "Şunu özellikle ifade etmek isterim; 1 yıl içinde yıkılan binaları yeniden elimizdeki projelerle inşa edecek ve sahiplerine teslim edeceğiz. 10'ar bin lira vatandaşlarımıza vereceğiz. Çadırlarda kalmak istemeyen vatandaşlarımızın da kira bedelini ödeyerek konutlarda yaşamalarını sağlayacağız" dedi.
11.02.2023 Gündem
Eren Abluka-31 başladı! İçişleri duyurdu...
Eren Abluka-31 başladı! İçişleri duyurdu... İçişleri Bakanlığınca, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılması amacıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde Mardin Bagok’ta “Eren Abluka-31 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç” Operasyonu başlatıldı.
7.08.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı...
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı... 237'si yolcu olmak üzere 288 kişinin bulunduğu İtalya bandıralı feribotta Yunanistan açıklarında yangın çıktı. Kurtarma operasyonuna en az 3 sahil güvenlik gemisi katılıyor. 46 kişi ise kayıp. Gemideki Türk yolcular facia anlarını anlattı.
18.02.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Yeniköy Termik Santrali'ni güvence altına aldık
Bakan Karaismailoğlu: Yeniköy Termik Santrali'ni güvence altına aldık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Şu anda Yeniköy Termik Santrali'nin etrafında 300 metreye varan, ormanla santralin arasına bir yol koridoru açtık. Bu yol koridoru sayesinde Yeniköy Termik Santrali güvence altına alınmış oldu." dedi.
8.08.2021 Gündem
Bakan Muş, temmuz ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı
Bakan Muş, temmuz ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Son 12 aylık ihracatımız 201,5 milyar dolara yükselerek yeni bir Cumhuriyet rekoruna imza atmıştır. İlk defa 200 milyar doları geçmiş bulunuyoruz." dedi.
2.08.2021 Ekonomi
Türkiye için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu
Türkiye için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Sondaj Gemisi'nden canlı bağlantıyla "Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Akdeniz ve Karadeniz'deki sismik araştırmalarımızı katladık. Bizi engellemeye çalıştılar, hiçbirine eyvallah etmedik. Kararlı duruşumuzda geri adım atmadık. Yerli ve milli imkanlarla bu operasyonları hızlandırmasaydık son yıllarda elde ettiğimiz başarıları başkalarının insafına bırakmış olacaktık. Hamdolsun bunların hepsi geçmişte kaldı. Barbaros ve Oruç Reis sismik araştırma gemilerimiz denizin dibini tarıyor Fatih, Yavuz ve Kanuni gemimiz sondajını yapıyor" dedi.
28.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Yangını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemi yangını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.