Geçici Personel

Geçici Personel

Son dakika geçici personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçici personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçici personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçici Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçici personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.426 geçici personel haberi bulunmuştur. Tüm geçici personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Tediye tarihleri 2023! İlave tediye ödemeleri ne kadar, kimlere ödenir? Tediye 2023 ne zaman yatacak?
Tediye tarihleri 2023! İlave tediye ödemeleri ne kadar, kimlere ödenir? Tediye 2023 ne zaman yatacak? Tediye ne kadar yatacak, tediye ne zaman ödenecek? Kamuda çalışan işçilere yapılacak tediye ödeme tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre tediye ödemeleri iki taksit şeklinde yapılacak.'6772 Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere 2023 Yılında Yapılacak İlave Tediyelerin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı' sonrası işçiler arama motorlarına yöneldi. Peki, İkramiyeler ne zaman ödenecek? Kamu işçilerine ilave tediye ne zaman yatacak? Tediye ne demek? İşte 2023 ikramiye tarihleri...
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve ek göstergede ilave düzenleme konuları hakkında görüşme gerçekleşti.
8.09.2022 Ekonomi
Memur ve emekli maaş zammı! Memur ve memur emeklisi temmuz maaş zammı ne kadar olacak? Memur ve emekliye maaş farkı çıktı mı?
Memur ve emekli maaş zammı! Memur ve memur emeklisi temmuz maaş zammı ne kadar olacak? Memur ve emekliye maaş farkı çıktı mı? Memur ve emekli maaş zammında gözler temmuz ayına çevrildi. Milyonlarca emekli, memur 6 aylık enflasyona göre Temmuz'da zamlı maaş ve aylık alacak. TÜİK tarafından son enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ilk 3 aylık enflasyon oranı belli oldu. Buna göre, emeklilerin yüzde 22.81 zam alması kesinleşti. Tahminlere göre, gelecek 3 aylık dönemde enflasyonda TÜFE yüzde 6 olursa 6 aylık enflasyon ve temmuz maaş zammı da yüzde 30.3 olacak. Peki, Memur ve memur emeklisi temmuz maaş zammı ne kadar olacak? Memur ve emekliye maaş farkı ne olur? 2022 Temmuz memur zam oranı ne olur? İşte detaylar…
6.04.2022 Emekli
Zam açıklaması! En az yüzde 30 olacak, emekli, memur milyonlar alacak
Zam açıklaması! En az yüzde 30 olacak, emekli, memur milyonlar alacak Emekli, memur milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammı şekillenmeye başladı. Zam oranlarında rakamlar ortaya çıkıyor. Emekli zammı ne kadar olacak? Temmuz zammı ne olur? gibi sorular da yanıtını buluyor. Emeklilerin yüzde 22.81 zam alması kesinleşti. Önümüzdeki 3 aylık dönemde TÜFE yüzde 6 olursa, 6 aylık enflasyon ve temmuz maaş zammı da yüzde 30.3 olacak. Memur ve memur emeklileri ise yüzde 7 oranında sözleşme zammı alacak. Temmuzda yüzde 7.5 oranındaki ocak zammını geçen 6 aylık enflasyon tutarında fark ödenecek. İlk üç aylık veriye göre zam oranı 7+15.31 olarak gerçekleşti. Bu orana gelecek üç aylık enflasyon da eklenecek. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'da alacak.
6.04.2022 Çalışma Hayatı
Maaş farkları ne zaman yatacak? BAĞKUR, Memur, emekli  zamlı maaş farkları bugün yattı mı, 15 günlük maaş farkı ne kadar 2022?
Maaş farkları ne zaman yatacak? BAĞKUR, Memur, emekli zamlı maaş farkları bugün yattı mı, 15 günlük maaş farkı ne kadar 2022? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak, zamlı maaşlar ne zaman ödenecek? Zamlı maaş farkları aramaları devam ediyor. Memur ve emeklileri maaş farklarının ne zaman yatacağını sorguluyor. 3 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısı sonrası, memur ve memur emeklisine yüzde 30.5 oranında zam yapıldığı açıklandı. Zamların belli olmasıyla zamlı maaşların ayın kaçında hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Peki, maaş farkları ne zaman yatacak? Memur ve emekli zam farkı ne zaman ödenecek, zamlı maaşlar hangi ay alınacak, ocak ayının kaçında maaş farkları yatar?
29.01.2022 Emekli
Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak?
Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak? Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Memur ve emekli maaşlarına ek zammı içeren yasa teklifi Meclis'ten geçti. Bu düzenleme ile memur ve emeklilerinin ücretlerine toplam yüzde 30.95 artış yapılması öngörülüyor. Yasal düzenleme ile toplu sözleşmenin dışında, yasal düzenlemeye ihtiyaç duyulduğu için yüzde 2,5'luk fark ve işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin taban aylığının 1500 liradan 2500 liraya çıkarılmasıyla birlikte bir yasal düzenleme gerekmişti, geçtiğimiz hafta bir genel kurul toplanmadı. Peki, Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak? 14 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
22.01.2022 Emekli
Emekli  maaşı ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması! Aylığa 1.150 lira ikramiyeye 37 bin lira zam!
Emekli maaşı ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması! Aylığa 1.150 lira ikramiyeye 37 bin lira zam! Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu. 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ücret dengesizliği bitecek, kariyer mesleklerinde 600 puanlık artış olacak. 25 yıllık öğretmenin emekli aylığı 1.150 TL, ikramiyesi 37 bin lira artacak. Maaş, emekli aylıkları ve ikramiyeleri yüzde 25-30 artırması beklenen yeni düzenleme öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerinin yanı sıra idari kadro, yardımcı hizmetler sınıfını da kapsayacak. Emekli aylığı, ikramiyeleri 2200'ün altı, 2200 ve 3000 ek göstergeye hesaplanan memurlardan 3600'e yükselecek olanların toplam sayının yüzde 90'ı olduğu belirtiliyor. Müfettişler, uzmanlar, şube müdürleri, daire başkanları, genel müdür yardımcıları başta olmak üzere kariyer meslekleri, idari kadrolara yönelik düzenleme yapılacak. Sendikalar ek göstergelerin eşit oranda sınıf, kadro, unvan ayırımı yapılmadan 3600'e yükseltilmesini talep ediyor. Emekliler hafta başından itibaren yüzde 25.5 zamlı aylıklarını almaya başlayacak. En düşük emekli aylığı da 2500 lira olarak hesaplara yatacak. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını aldı. Memur ve emeklilerinin yüzde 2.5'luk ek zammı ise gelecek ay itibariyle hesaplara yatacak. SSK emeklileri bugünden itibaren, Bağ-Kur emeklileri de 25 Ocak'tan itibaren yüzde 25.5 zamlı aylıklarını alacak. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
17.01.2022 Emekli
Memur ve memur emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? 2022 ocak maaş fakları ne zaman yatacak, bugün mü?
Memur ve memur emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? 2022 ocak maaş fakları ne zaman yatacak, bugün mü? Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? Memur ve memur emeklilerinin, enflasyon farkıyla birlikte alacakları zammın ne zaman hesaplara yatacağı araştırılıyor. Memur ve memur emeklileri 2022 yılının ilk 6 ayı için yüzde 28 oranında zam aldı, bu zam oranı revize edildi ve yüzde 30.5 oranına çıkarıldı. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personeller ve memur emeklileri maaş faklarının ne zaman yatacağını sorguluyor.
15.01.2022 Memur
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak Milyonlarca çalışan ek zam alacak. Ve belli oldu. Yeni maaşlara yansıyacak. 15 Ocak'ta hesaplara yatırılacak. En düşüğü 6.854 lira olacak. Yeni yıl ile birlikte çalışanların maaşları değişiyor. Zam oranları netleşti. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon zammı dışında ek zam ve aile yardımını da çok sayıda çalışanın maaşına yansıyacak. Görevdeki memurların 2022 Ocak zammı belli oldu. Ek zamla birlikte kamuda çalışanlar ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Aile yardım ödeneği ile maaşlar daha da artacak.
7.01.2022 Memur
2022 memur maaşları ne kadar oldu? 2022 memur zammı sonrası memur maaşları hesaplama ve yeni zamlı en düşük memur maaşı!
2022 memur maaşları ne kadar oldu? 2022 memur zammı sonrası memur maaşları hesaplama ve yeni zamlı en düşük memur maaşı! Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla belli olan yeni memur zamları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı ulusa sesleniş konuşmasıyla netleşti. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre enflasyon yüzde 13,58 artarken, yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Bu rakamlarla birlikte memur ve memur emeklisine yapılacak zam da 5+22.48 oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise memura ek zam müjdesi vererek zam oranının yüzde 30.5’e çıkarıldığını açıkladı. Zam sorası yeni memur maaşları araştırmaları başladı. Peki, 2022 memur maaşları ne kadar oldu? Memur zammı sonrası en düşük emekli maaşı kaç TL? İşte memur maaşı hesaplama ve emekli, polis, hemşire, doktor, öğretmen maaş tablosu…
4.01.2022 Memur
Memur ve emekli maaşlarına zam! Flaş tahmin
Memur ve emekli maaşlarına zam! Flaş tahmin Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor. Milyonlarca memur ve emekli yarın açıklanması beklenen enflasyon rakamına gözünü dikti. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) son verisine göre; enflasyon temmuzda yüzde 1.80, ağustosta yüzde 1.12, eylülde yüzde 1.25, ekimde yüzde 2.39, kasımda ise yüzde 3.51 olmuştu. Bir başka ifadeyle ikinci 6 aylık dönemin 5 ayında kümülatif yüzde 10.46’lık enflasyon rakamına ulaşıldı. Geriye sadece aralık kaldı. Merkez Bankası beklenti anketine göre aralık için uzmanların enflasyon öngörüsü yüzde 3.37 seviyesinde. Buna paralel veya daha fazla bir artışla SSK ve Bağkur emeklilerinin ocak zammı yüzde 15-16’ya dayanacak. Yüzde 3.5’lik aralık enflasyonuyla son 6 aylık enflasyon yüzde 14.33 olacak. Eğer aylık enflasyon yüzde 4.1 olursa zam yüzde 15’e, aylık enflasyon yüzde 5 olursa zam oranı yüzde 16’ya ulaşacak. Enflasyonun beklentileri aşması zam oranını daha yukarı çekecek. Enflasyonun aralıkta kabaca yüzde 3-5 arasında gelmesi durumunda SSK ve Bağkur emeklilerinin son 1 yılda alacağı zam toplamı yüzde 24-26 arasında olacak. Yıllık belirlenen asgari ücret zammı yüzde 50.5 olunca emekliye de bu seviyelere yakın artış gündeme geldi.
2.01.2022 Memur
Memura ek zam ile ilgili flaş gelişme! Beştepe'de kritik görüşme
Memura ek zam ile ilgili flaş gelişme! Beştepe'de kritik görüşme Son dakika haberi... Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından memur ve emekli maaşları için de beklenti oluştu. Memur ve memur emeklileri için ek zam gündemde. Şimdi ise tüm gözler 2020 zam oranlarına çevrildi. Bu gelişmelerin ardından Beştepe’de kritik bir toplantı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve beraberindeki heyeti kabul etti.
30.12.2021 Ekonomi
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması...
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması... Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından memur ve emekliler de kendi maaşlarına benzer oranda zam yapılmasını bekliyor. Memur ve memur emeklileri için ek zam gündemde. İlave zam ile ilgili art arda açıklamalar geliyor. Yıl sonun gelmesi ile birlikte memur ve memur emeklisinin gözü 2020 zam oranlarına çevrildi. Tarihi seviyedeki zamlarla beraber ek zam konusu milyonlarca memur ve memur emeklisinin gündeminde. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına son dönemde güncel yanıtı arıyor. Son dakika zam haberleri yakından takip edilirken ek zam ile ilgili açıklamalar da peş peşe geliyor.
30.12.2021 Çalışan Hakları
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! AK Parti'den son dakika açıklaması
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! AK Parti'den son dakika açıklaması Memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor. AK Partili milyonlarca memur ve emekli tarafından beklenen haber duyurdu. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Milletimizin alım gücünü artırmak için hem asgari ücreti tarihi bir şekilde yükseltiyor hem de önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında da düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi. Peki memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam gelmesi ön görülüyor? İşte memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan zam ile ilgili tüm detaylar...
25.12.2021 Memur
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor?
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge meselesini yıl sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planladıklarını söylemişti. MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 3600 ek göstergenin Meclis'te görüşülerek sorunun ortadan kaldırılacağını söyledi. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilenler...
16.11.2021 Memur
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir?
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenler başta olmak üzere 3600 ek gösterge meselesini çözmeyi planladıklarını duyurdu. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? İşte 3600 ek göstergede son durum ve merak edilenler...
14.11.2021 Memur
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’ Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor, toplam gelir 1,4 milyar liraya kadar ulaştı. Bu yıl 26 tane daha denize indirildi. Eleman sorunu nedeniyle siparişler geri çevriliyor. Dünyanın en önemli süper lüks yat merkezlerinden birinde istihdam sorunu aşılamıyor. ASBAŞ Genel Müdürü Zeki Gürses, “Şu an yat sektöründe 2 bin 148 kişi istihdam ediliyor. Firmalar aldıkları siparişlerle ilgili personel sıkıntısını İstanbul, Bodrum gibi bölgelerden geçici personel getirerek çözmeye çalışıyor" dedi
15.10.2021 Ekonomi
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) başvuruları pek çok kişinin gündeminde... İŞKUR tarafından geçici gelir desteği sağlamak amacıyla başlatılan programlar için ilk ilan yayınlandı. Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü "Çevre Temizliği" işlerinde çalıştırmak üzere geçici personel alacak. Peki, İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
12.08.2021 Personel Alımı
Zam, ikramiye, ek ödeme... En düşüğü 4 bin 880 TL! Emekli, memur milyonlara müjde
Zam, ikramiye, ek ödeme... En düşüğü 4 bin 880 TL! Emekli, memur milyonlara müjde Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Maaşlara zam geliyor. Resmi açıklama geldi. 2 Ağustos'ta başlıyor. 4,2 milyon memur ve 2,2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023'te yapılacak zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin ilk toplantısı 2 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Görüşmelerde çalışanları temsil eden Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen ortak hazırladıkları taleplerini, 26 Temmuz'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunacak. Öte yandan Temmuz ayının gelmesi ile birçok kişinin maaşına zam yapılmıştı. Enflasyon oranın açıklanması ile zam miktarları da netleşmişti. Memurlar temmuz ayında maaşlarına yüzde 5,45 enflasyon farkı alırken, SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranı ise 6 aylık enflasyon olan yüzde 8,45 olmuştu.
19.07.2021 Ekonomi
Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? Memur maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli memur maaş farkları hesaplara yatma tarihi…
Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? Memur maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli memur maaş farkları hesaplara yatma tarihi… Memur emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Milyonlarca emekli merakla 2021 emekli maaşı zammının hesaplara yatacağı tarihi bekliyor. 4 Ocak 2021 tarihinde TÜİK yıllık enflasyon oranlarının açıklamış ve 2021 Ocak-Temmuz aralığında geçerli olacak memur zam oranın enflasyon farkı ilave edilerek yüzde 7,33 oranında olacağını açıklamıştı. Emekli maaş farklarının yatacağı gün geldi. Memur emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Memur ve emekli memur maaş farkları ödeme tarihi…
15.01.2021 Memur
Polis maaşı ne kadar? Başkomiser, polis ve emekli polis-başkomiser maaşı 2021…
Polis maaşı ne kadar? Başkomiser, polis ve emekli polis-başkomiser maaşı 2021… TÜİK tarafından yıllık enflasyon oranı açıklanınca, memurların aldığı maaşlar da yükseldi. TÜİK'in açıklamasına göre 2020 enflasyonu 14,6 olurken, aralık ayı enflasyon oranı da yüzde 1,25 oldu. Enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından Ocak-Temmuz aralığında geçerli olacak memur zam oranları da netleşti. Polis ve emekli polis maaşlarına yeni yılda 7.36 oranında zam oranı uygulanacak. Peki, 2021 yılı polis maaşları ne kadar oldu? En düşük ve en yüksek polis maaşı ne kadar? İşte 2021 polis, başkomiser ve emekli polis maaşları...
14.01.2021 Memur
Yeni memur maaşları 2021 belli oldu! Memur maaş zammı ne kadar, maaş hesaplama…
Yeni memur maaşları 2021 belli oldu! Memur maaş zammı ne kadar, maaş hesaplama… Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla memur ve emeklilerinin yeni maaşları belli oldu. Emekli maaşlar belli olunca memurların maaş hesapla hakkında yaptıkları aramalar da arttı. "Memur maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur maaşları ne kadar olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Yüzde 4.33’lük enflasyon farkının eklenmesiyle memurlar, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin maaş ve aylık artışı yüzde 7.33 oldu. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaş ve aylıklarını 15 Ocak’ta alacak.
5.01.2021 Memur
Doktor maaşı 2021! Emekli doktor ve uzman doktor maaşı ne kadar oldu? Doktor maaşları 2021…
Doktor maaşı 2021! Emekli doktor ve uzman doktor maaşı ne kadar oldu? Doktor maaşları 2021… Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla ocak ayı zamlı maaşlar belli oldu. Memurlara ve memur emeklilerine yüzde 3 zam ve 2020'nin ikinci altı aylık enflasyonun yüzde 4'ü aşan kısmı kadar fark yansıtılacak. Saat 10.00 itibarıyla açıklanan aralık ayı enflasyonu yıllık 14.60 aylık ise 1.25 olarak açıklandı. Memurlar ve memur emeklilerin zamlarını etkilen enflasyon oranlarına göre memur ve memur emeklileri 7,36 zam alacak. Yeni zamla birlikte en düşük memur maaşı aile yardım ödeneği hariç 4459 TL'ye çıkacak. Yeni memur maaşlarının zamlanmasıyla arama motorları üzerinden vatandaşlar alacakları zamları ve maaşları araştırmaya başladı. 2021 doktor maaş zammı…
4.01.2021 Çalışma Hayatı
2021 Polis maaşları ne kadar oldu? İşte 2021 polis maaşları!
2021 Polis maaşları ne kadar oldu? İşte 2021 polis maaşları! TÜİK tarafından aralık ayı enflasyonu ile 2020 yıllık enflasyonu açıklandı. TÜİK'in açıklamasına göre, 2020 enflasyonu 14,6 oldu. Aralık ayında enflasyon yüzde 1,25 olarak gerçekleşti. Enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından Ocak-Temmuz aralığında geçerli olacak memur zam oranları da netleşmiş oldu. Öğretmen, doktor, hemşire maaşlarının yanı sıra polislerin alacakları zam oranları da ortaya çıktı. Polis'ler yeni yılda 7.36 oranında zam oranı ile maaşlarını alacak. Peki, 2021 yılı polis maaşları ne kadar oldu? Polis memuru zamlı maaşı ne kadar? Başkomiser maaşı ne kadar? En düşük ve en yüksek polis maaşı ne kadar? İşte 2021 polis maaşları...
26.01.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Geçici Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçici personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.