Memur Maaşı

Memur Maaşı

Son dakika memur maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.250 memur maaşı haberi bulunmuştur. Tüm memur maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak?
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak? Memur Nisan maaşı ödeme tarihi milyonların merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında emeklilerin bayram ikramiyesi alacağı tarihler belli olmuştu. Geçtiğimiz bayram hem maaşlar hem de ikramiyeler yatmıştı. Bu yıl Ramazan bayramının 10 Nisan'a denk gelmesi, 1,5 gün idari izin olması memur maaşlarının ödeme tarihlerini öne çeker mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklayacağı son dakika bilgisiyle memur maaşları erken yatar mı sorusunun cevabı da netlik kazanacak.
1.04.2024 Ekonomi
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi?
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi? Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayramı karşılayacak. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar ise bayram öncesinde maaşlarının yatıp yatmayacağına yönelik sorgulamalarını arttırdı. Bayram öncesi alışveriş yapacaklar ya da bayram tatilini değerlendirecek memurlar 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek bayram öncesi “Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı, memurlar nisan maaşlarını ne zaman alacak, bayram öncesi memur maaşları yatar mı?
29.03.2024 Çalışma Hayatı
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024?
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024? Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı. Memur ve memur emeklilerine yüzde 15 de toplu sözleşme zammı verildi. Yeni yılla birlikte toplan 49,25 zam oranı olan memurlar Ramazan ayıyla birlikte maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, memur maaşı bayramdan önce yatacak mı, memur ve emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşları 8 Nisan’da mı yatacak?
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı TV programında emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği, asgari ücret ve memur maaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "Vaadimizi yerine getireceğiz. Kısa zamanda bunu neticelendirmeye gayret edeceğiz. Bütçe disiplinimiz el verdiği sürece beklemek için sebep de kalmayacak" ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Memur maaş zammı oranı Ocak 2024 için belli oldu. Yüzde 49.25’lik zammın ardından Temmuz 2023 döneminde memurlara yapılan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, seyyanen zam 2024 yılında devam edecek mi? Memur maaşı hesaplaması nasıl yapılacak? İşte haberin detayları...
6.01.2024 Memur
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı Memur, emeklinin ocak ayı maaş zamları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu aralık ayı enflasyonu yüzde 2.93, yıllık enflasyon da yüzde 64.77 açıkladı. Temmuz-Aralık dönemi enflasyonu yüzde 37.57 olarak gerçekleşti. Buna göre, memur maaşları ve emekli memur aylıkları yüzde 49.25, SSK, Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 37.57 oranında artacak. Zamla beraber 22 bin 17 lira olan en düşük memur maaşı 32 bin 861 liraya, en düşük emekli memur aylığı da 9 bin 876 liradan 14 bin 741 liraya yükseldi. Emekli ve memurun zamlı yeni maaşları tek tek hesaplandı. İşte yeni maaşlar...
4.01.2024 Emekli
Son 6 aylık enflasyon farkı | 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur enflasyon farkı 2024
Son 6 aylık enflasyon farkı | 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur enflasyon farkı 2024 Memur enflasyon farkı 2024 belli oldı. Memur maaşı zammı ve emekliye zam oranı belli oldu. TÜİK aralık ayı enflasyonunu açıkladı. 6 aylık enflason farkı için belirleyici olan 2023 yılının son TÜFE verisi netleşti. Enflasyon, Aralık 2023'te aylık bazda yüzde 2,93 artarken yıllık bazda yüzde 64,77 oldu. Peki, 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? İşte Son 6 aylık enflasyon farkı…
3.01.2024 Ekonomi
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı?
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı? Asgari ücret zammından sonra gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. 3 Ocak tarihinde enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte zamlı maaşlar netlik kazanacak. Memurlar 15 Ocak'ta, işçiler 31 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak'ta, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak'ta zamlı aylıklarını alacak. Memurlara temmuz ayında yüzde 17.55+8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Böylece en düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya, ortalama maaş da 25 bin liraya çıkmıştı. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi, seyyanen zamma zam gelir mi? Seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memur zammı için heyecanlandırın iki büyük zam müjdesi verildi. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla emekli ve memur zammı ile 2024 maaş tabloları netleşti. İşte meslek meslek zamlı maaşlar...
21.12.2023 Emekli
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı...
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı... Yeni yılda memur maaşlarının belli olmasına kısa süre kaldı. 2024 yılında kamu kurumlarında çalışan memurlar şimdiden maaşlarını hesaplamaya başladı. İçlerinde öğretmen, hemşire, polis, doktor gibi mesleklerde çalışanlar alacakları maaşları farklı zam oranlarına göre hesap ediyor. Aralık ayı enflasyonun belli olmasıyla birlikte memurların alacağı maaşları da şekillenecek. Enflasyon farkına göre kamu personeli 2024 maaş çizelgesi de belli oldu. İşte 2024 memur maaş tablosu....
20.12.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatı taban ve tavan fiyatı artıyor! Yüzde 50 zam ile 35 bin 234 seviyesi görülecek
Kıdem tazminatı taban ve tavan fiyatı artıyor! Yüzde 50 zam ile 35 bin 234 seviyesi görülecek Emeklilik ya da başka gerekçeyle işten ayrılmayı planlayanlar yeni yıl için kıdem tazminatı hesabı yapmaya başladı. Asgari ücret, memura zamla beraber ocak ayı itibarıyla kıdem tazminatı taban ve tavanı artırıyor. Asgari ücret ve memur maaşı katsayılarındaki artışla birlikte yeni yılda emekli olacaklar daha fazla kıdem tazminatı alacak. Kıdem tazminatında taban tutarı brüt asgari ücret belirliyor. Asgari ücretin yüzde 40 artması durumunda kıdem tazminatı taban (asgari kıdem tazminatı tutarı) 18 bin 779 lira, yüzde 50 artması durumunda da 20 bin 121 liraya çıkacak. Hakem Kurulu 2024-2025 dönemi memur maaşlarına yapılacak toplu sözleşme zam oranını belirledi. Merkez Bankası'nın yıl sonu tahmini ve toplu sözleşme zammıyla ocak ayında maaşlara yapılacak zam oranı da büyük ölçüde belli oldu. Memur maaşlarına yapılacak bu artış işçilerin kıdem tazminatını da etkileyecek. Bu yıl 23 bin 489 lira olan kıdem tazminatı tavanı da yüzde 45 artışla 34 bin 60 lira, yüzde 50 artışla 35 bin 234 liraya çıkacak.
18.12.2023 Ekonomi
Memur ve emekliye yüzde 50 zam! Maaş hesabı değişti, ilk kez oran verildi, işte yeni maaşlar
Memur ve emekliye yüzde 50 zam! Maaş hesabı değişti, ilk kez oran verildi, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. En düşük emekli aylığı değişiyor. Emekli maaşı hesabı için yeni formüller ortaya çıktı. 2024 emekli maaşı zammı için bu yıl da refah payının devreye girmesi bekleniyor. Kök aylık ve taban maaş düzenlemesi ile en düşük emekli aylığının kritik seviyeyi aşması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli ve memur maaşı zammına ilişkin oran verdi. İşte detaylar...
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Oranlar belli oldu, ek ödeme ve refah payı müjdesi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Oranlar belli oldu, ek ödeme ve refah payı müjdesi Yeni yılda asgari ücretliden memura, işçiden emekliye tüm kesimlerin gelirinde büyük artış olacak. Merkez Bankası'nın yüzde 65 olarak açıkladığı yılsonu enflasyon tahminine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin aylığı ocak ayında refah payı hariç yüzde 37.76, memurların da yüzde 49.96 artacak. En düşük memur maaşı 33 bin liraya yaklaşırken, en düşük memur emekli aylığı da yaklaşık 15 bin lira olacak. Merkez Bankası tahminin üst noktası yüzde 68 olarak gerçekleşirse Ocak'ta SSK, Bağ-Kur emekli aylıklarına refah payı hariç yüzde 40.28, memur ve emeklilerine yüzde 52.19 zam yapılacak. Refah payıyla birlikte emeklilere yapılan zam da yüzde 52'yi geçecek. İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar...
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret, refah payı ve ek ödeme müjdesi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret, refah payı ve ek ödeme müjdesi Yeni yılda asgari ücretliden memura, işçiden emekliye tüm kesimlerin gelirinde önemli artış bekleniyor. Merkez Bankası'nın yüzde 65 olarak açıkladığı yılsonu enflasyon tahminine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin aylığı ocak ayında refah payı hariç yüzde 37.76, memurların da yüzde 49.96 artacak. En düşük memur maaşı 33 bin liraya yaklaşırken, en düşük memur emekli aylığı da yaklaşık 15 bin lira olacak. Merkez Bankası tahminin üst noktası yüzde 68 olarak gerçekleşirse Ocak'ta SSK, Bağ-Kur emekli aylıklarına refah payı hariç yüzde 40.28, memur ve emeklilerine yüzde 52.19 zam yapılacak. Refah payıyla birlikte emeklilere yapılan zam da yüzde 52'yi geçecek. İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar...
5.12.2023 Çalışma Hayatı
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Öte yandan uzmanlardan deprem sonrası çarpıcı yorumlar geldi.
4.12.2023 Gündem
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Memur Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.