Gayrettepe

Gayrettepe

Son dakika gayrettepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gayrettepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gayrettepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gayrettepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gayrettepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 878 gayrettepe haberi bulunmuştur. Tüm gayrettepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını!
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını! İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın gece kulübü olan giriş katında yangın çıktı. 10 kişinin öldüğü 13 kişinin yaralandığı yangına çolk sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Saat 13:00 sularında meydana gelen yangın hangi gece kulübünde meydana geldi? Beşiktaş Gayrettepe'de yangın çıkan gece kulübü hangisi?
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde Gayrettepe'deki gece kulübünde, 25 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Vatan TV
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde Gayrettepe'deki gece kulübünde, 25 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde İstanbul’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 34 kilometre raylı sistem hattını hizmete sunduklarını belirterek, “İstanbul’da bu yıl 4 ayrı hattı hizmete aldık ve bu hatlarımız birkaç haftada toplamda 900 binin üzerinde İstanbullu vatandaşımız tarafından kullanıldı. Şu ana kadar İstanbul’da 147,7 kilometre uzunluğunda 7 raylı sistem hattını bakanlık olarak biz hizmete sunduk. Bakanlığımız tarafından yapılan metro sistemleri sayesinde İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz” dedi.
24.03.2024 Gündem
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu bugün hizmete giriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni metro hattı ile ilgili tüm merak edilenleri CNN TÜRK ekranlarında anlattı...
19.03.2024 Gündem
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu "Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arası 8 dakikaya düşüyor. İstanbul’u başta başa modern raylı sistem ağıyla donattık. İstanbul metrosu, 69 kilometrelik ring hattına kavuşuyor. Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul’da olacak” dedi.
18.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gayrettepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gayrettepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.