Focus

Focus

Son dakika focus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan focus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını focus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Focus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan focus gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 focus haberi bulunmuştur. Tüm focus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ford Focus fiyatı Mart ayında resmen çıldırdı; Rakamı kimse edemedi
Ford Focus fiyatı Mart ayında resmen çıldırdı; Rakamı kimse edemedi Ford Focus güncel fiyatları ortalığı karıştıracak gibi duruyor. Otomobil meraklıların merakla takip ettiği modelin detaylarına gelin birlikte bakalım
6.03.2024 Gündem
Ford Focus 2023'ü sevindiren kampanyayla bitiriyor! Bu fiyat listesi 1 ay sonra yok!
Ford Focus 2023'ü sevindiren kampanyayla bitiriyor! Bu fiyat listesi 1 ay sonra yok! Sedan piyasası denilince ilk akla gelen model olan Ford Focus 2023 fiyatları için artık son 1 ay. Focus bu listeyle iddiasını sürdürüyor.
27.11.2023 Otomobil
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Bilim insanları için kritik faktör: Ay tozu
Bilim insanları için kritik faktör: Ay tozu Her başarılı keşif yeni yollara ihtiyaç duyar ve aynı şey Ay için de geçerli.
25.10.2023 Bilim ve Teknoloji
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını gelişmeleri dakika dakika okurlarına aktarırken Alman basınından itiraf gibi bir haber geldi.
19.05.2023 Dünya
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da!
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı diziye yakışıklı oyuncu Ali Öner dahil oldu.  
8.11.2022 Televizyon
Aşkın,umudun ve yeniden başlamanın hikayesi olan "Aşk ve Umut" izleyici ile buluşuyor!
Aşkın,umudun ve yeniden başlamanın hikayesi olan "Aşk ve Umut" izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor. Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı, yayınlanan tanıtımları ile sosyal medyada da büyük beğeni kazanan dizi, ilk bölümü ile ekrana geliyor.
26.09.2022 Magazin
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor!
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor! Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi Aşk ve Umut’un yayın tarihi belli oldu.
20.09.2022 Televizyon
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi...
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi... Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti. Otomobil bayileri sıfır araç almak isteyenleri geri çevirirken, Türkiye’de haziranda 80 binden fazla sıfır otomobil ve hafif ticari araç satılması kafaları karıştırdı. Yok denilen otomobiller galerilerde çıktı. Bayi ile galeri arasındaki fiyat uçurumu ise giderek katlanıyor. Galerilerde plaka takılan sıfır otomobiller liste fiyatının yüzde 50 fazlasına satışa çıkarılıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerce ÖTV’de düzenleme yetkisindeki değişiklikle indirim beklentisi kısa sürede ikinci el araç piyasasına yansımıştı. Araç sahipleri 350 bin bandındaki orta segmentte 10-15 bin, 1 milyon lira bandındaki lüks segmentte ise 30-40 bin liraya yakın indirime gitti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Ekonomi
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da!
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da! Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosunda sona gelindi. Merakla beklenen dizide Sitare karakterine başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları hayat verecek.
18.07.2022 Televizyon
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi...
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi... Son olarak Survivor yarışmasında performansı ve Nisa Bölükbaşı ile aşkıyla gündeme gelen Ogeday Girişken, ekrana iddialı bir diziyle dönüyor.
11.07.2022 Magazin
Erkan Petekkaya "O Kız" dizisi ile ekrana dönüyor!
Erkan Petekkaya "O Kız" dizisi ile ekrana dönüyor! Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi 'O Kız'ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak.  
7.07.2022 Televizyon
Yenilenen Focus artık hibrit!
Yenilenen Focus artık hibrit! Ford’un, benzinli ve dizel seçeneklerle birlikte ilk kez hibrit versiyonuyla sunduğu Yeni Focus Türkiye’de satışa çıkacak.
2.06.2022 Otomobil
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor!
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor! Yeni Nesil Ranger Raptor pick-up, 288 PS güç ve 491 Nm tork sunan çift turbo 3.0 litre EcoBoost V6 motora sahip.
22.02.2022 Otomobil
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı TOGG, Dünyanın en büyük teknoloji fuarında sergileniyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleştirilen CES'de (Consumer Electronics Show) Türkiye'nin otomobilini tanıttı.
5.01.2022 Ekonomi
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Ford Focus yenilendi!
Ford Focus yenilendi! Yeni Focus 48 volt elektrikli EcoBoost Hibrit motor, yeni yedi vitesli Powershift otomatik şanzımanla gelecek.
15.10.2021 Otomobil
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor!
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor! Araçta fren mesafesini ıslak zeminde yüzde 8 azaltan binek lastik son çeyrekte Türkiye’de satışa çıkıyor.
10.09.2021 Otomobil
Sıfır bulamayan 2. el araç aldı!
Sıfır bulamayan 2. el araç aldı! Geçtiğimiz ağustos ayında yapılan ÖTV indirimi sonrasında fiyatların düşmesi pazarı canlandırmıştı. Ancak tedarik sorunu ve çip krizinin dünya çapında devam etmesi sebebiyle yeterli stoklar bulunamıyor ve talepler karşılanamadığı için tüketici ya beklemek durumunda kalıyor ya da ikinci ele yöneliyor.
1.09.2021 Otomobil
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası 19 bin 766 satışla Volkswagen oldu.
14.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Focus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki focus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.