Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı

Son dakika fırat kalkanı harekatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat kalkanı harekatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat kalkanı harekatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Kalkanı Harekatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat kalkanı harekatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.772 fırat kalkanı harekatı haberi bulunmuştur. Tüm fırat kalkanı harekatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine gerçekleştirilen terör saldırıları ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akar Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildiğini 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.04.2023 Gündem
MSB: Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi’nde 1 asker şehit oldu
MSB: Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi’nde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi’nde bölücü terör örgütleri mensuplarınca üst bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Tnk. Uzm. Çvş. Selçuk Kurt’un şehit olduğunu açıkladı.
13.01.2023 Yaşam
MİT'ten Suriye'de DEAŞ operasyonu
MİT'ten Suriye'de DEAŞ operasyonu MİT'in Suriye'nin Kuzeyindeki Fırat kalkanı harekatı bölgesindeki operasyonlarıyla 11 DEAŞ'lı terörist yakalandı.
19.11.2022 Gündem
Bakan Soylu, şehit evinde gözyaşlarını tutamadı
Bakan Soylu, şehit evinde gözyaşlarını tutamadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit ailesinin taziye evinde konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.
2.10.2022 Siyaset
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Milletvekili Dülger’de Mercidabık Zaferinin yıl dönümü mesajı
Milletvekili Dülger’de Mercidabık Zaferinin yıl dönümü mesajı AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Mercidabık Zaferinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Dülger, Mercidabık Zaferi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 9. Padişahı, İlk Osmanlı Halifesi, Büyük Hükümdar Yavuz Sultan Selim Han’ın Balkanlardan Anadolu’ ya ve Ortadoğu'ya uzanan bir coğrafyada farklı ulus ve inançların barış, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasının sağlandığı adaletin ve hoşgörünün tesis edildiği bir tarihi olay olduğunu belirtti.
23.08.2022 Gündem
Bakan Akar: Terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz
Bakan Akar: Terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, en son yapılan Pençe-Kilit Harekatı'nın 17 Nisan'da başladığını belirterek, "Bu artık bizim bir anlamda son halkamız. Orada 26 kilometrelik bölge var ve burası da kapatıldığı zaman hudutlarımızın emniyeti ölçüde şeklen sağlanmış olacak. Bu bölgeye yaptığımız büyük operasyonlar ister Pençe-Kilit olsun ister diğer operasyonlar olsun, hiçbiri işgal harekatı değildir. Biz teröristlerle mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz teröristler" dedi.
9.08.2022 Siyaset
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu'nun cenazesi Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şahin Yoğurtcu'nun, şehit oğlunun 11 gün önce saz eşliğinde 'şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü söylerken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.
27.07.2022 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Otal, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Otal, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Mert Otal (24), memleketi Kırıkkalenin Keskin ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Şehidin kardeşi Mustafa Otal (22) ağabeyini asker selamı ile uğurladı.
27.07.2022 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne?
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit olduğunu açıkladı. Peki, Fırat Kalkanı Bölgesi neresi, Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, amacı ne, neden yapıldı?
27.07.2022 Gündem
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan çok namlulu roketatarlı saldırı sonucu Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Mert Otal (24) şehit oldu.
26.07.2022 Gündem
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Kaçak göçmenlerle ilgili atılan yeni adımları paylaşan Bakan Soylu, Valiliklere yazı gönderiyoruz. Taksiciler il dışına taşıdıkları yabancı yolcuların 'seyahat belgelerini' kontrol etmek zorunda olacak. Kaçak göçmeni bir ilden başka bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin. Onun için böyle bir yükümlülüğü bugün itibarıyla getiriyoruz." dedi.
9.06.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Suriye'nin Bab ilçesine roketli saldırı
PKK'lı teröristlerden Suriye'nin Bab ilçesine roketli saldırı Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçe merkezine düzenlediği roketli saldırıda maddi zarar meydana geldi.
12.05.2022 Dünya
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, 2016 yılından bu yana Suriye'de güvenliği sağlanan bölgelere 2017 sonrası ilk bayramlarda giden Suriyelilerden yaklaşık 150 bininin sağlanan huzur ve güven ortamı ile hizmetleri görüp, geri gelmediğini söyledi. Ünlü, bayrama gidip geri gelmeyenlerin oranın son 2 bayram ciddi azaldığına dikkat çekerek, "Bundan sonra bayrama has böyle gidip, geri gelmelere izin verilmemesi yönünde karar alındı" dedi.
27.04.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı Suriye'nin Mare kasabasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda zırhlı araçtaki 6 özel harekat polisi yaralandı. Polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
22.04.2022 Gündem
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar? İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde sabah saatlerinde fark edilen mayın benzeri yabancı cisim için SAS Timleri harekete geçti. Peki, SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
26.03.2022 Çalışma Hayatı
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez bölgesine, YPG/PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.
23.03.2022 Gündem
Bakan Soylu şehit ve gazi ailesi ve yakınları ile bir araya geldi
Bakan Soylu şehit ve gazi ailesi ve yakınları ile bir araya geldi AK Parti Samsun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısının ardından şehit ve gazi ailesi yakınları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada açıklamalarda bulundu.
13.02.2022 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, 20 Ocak 2018'den bu yana Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.01.2022 Gündem
PKK/YPG'den bomba yüklü araçla saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
PKK/YPG'den bomba yüklü araçla saldırı: 1 ölü, 2 yaralı Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez'de, PKK/YPG terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
13.01.2022 Dünya
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız'
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 33 bin 275 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Kazakistan'daki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Akar, “Bizim inancımız Kazakistan, oradaki kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleriyle oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Herhangi bir talep geldiğinde, istek olduğunda, bize emir, talimat verildiğinde biz de Kazakistanlı kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
8.01.2022 Gündem
El Bab'da görevini tamamlayan komandolar, 6 ay sonra aileleriyle
El Bab'da görevini tamamlayan komandolar, 6 ay sonra aileleriyle Osmaniye'de, 'Korkutlar' olarak bilinen Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli 210 komando, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Suriye’nin El Bab kentindeki 6 aylık görevlerini tamamlayarak, ailelerine kavuştu.
29.12.2021 Gündem
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Türkiye dünyanın üretim üssüne dönüşecek
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Türkiye dünyanın üretim üssüne dönüşecek AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Biz 70 yıllık sorunları çözmüşüz, bugünün sorunlarını konuşuyoruz. O halde şuna bir inanalım. Bu ülkenin 70 yıllık sorunlarını çözenler, herhalde 7 yıllık sorunlarını da çözerler. Kaldı ki, biz 2013’ten sonra büyük sorunlar da çözmüşüz” dedi
3.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat kalkanı harekatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.