Fiat Egea

Fiat Egea

Son dakika fiat egea haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiat egea ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiat egea haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiat Egea

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiat egea gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 fiat egea haberi bulunmuştur. Tüm fiat egea haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan ikinci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.
18.04.2024 Ekonomi
Fiat Egea Cross fiyatı imkanlarla dolu; Ocak ayı deliliği resmen başladı
Fiat Egea Cross fiyatı imkanlarla dolu; Ocak ayı deliliği resmen başladı En dikkat çekici kampanya dev marka Fiat'tan geldi. Fiat Egea Cross modelinde güncel fiyatlar ve detaylar haberimizde.
13.01.2024 Otomobil
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek Arabası olan vatandaşın yıllık gideri tek tek hesaplandı. Yeni vergi ve harç tutarlarıyla birlikte sürücülerin 2024 yılında ödeyeceği MTV, kasko, sigorta ve yakıt gibi 4 önemli gider kaleminde değişiklikler oldu. Bu sene sürücülerin motor türlerine göre hangi otomobili tercih ederse en az ne kadar bütçe ayırması gerektiği belli oldu. Buna göre, Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’yı kullanmanın sürücülere maliyeti en az 59 bin TL’yi bulacak. En çok satan elektrikli otomobil Togg T10X’i kullanmanın maliyeti sadece hızlı şarj istasyonları kullanıldığında 59 bin 402 TL, evden şarj edildiğinde 44 bin 796 TL olacak. Hibritler ise yakıt konusunda önemli avantajlar sağlıyor. İşte arabası olan herkesi ilgilendiren detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023’te bir önceki yıla göre yüzde 57.4 artarak 1 milyon 232 bin 635 adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.
6.01.2024 Ekonomi
Bu otomobil Fiat Egea ayarında ancak fiyatı inanılmaz: 520 bin TL'ye Türkiye'de satılıyor!
Bu otomobil Fiat Egea ayarında ancak fiyatı inanılmaz: 520 bin TL'ye Türkiye'de satılıyor! Otomobil pazarını sarsacak 520 bin TL'lik model Türkiye'ye giriş yaptı. Otomobil tutkunlarını meraklandıran o modeli inceledik.
11.12.2023 Otomobil
Artık yanına yaklaşılmayacak! SUV modelde Fiat Egea Cross bu zamla gazı köklemiş oldu!
Artık yanına yaklaşılmayacak! SUV modelde Fiat Egea Cross bu zamla gazı köklemiş oldu! Otomobil içeriklerimize bu kez Fiat Egea Cross ile devam ediyoruz. Türkiye'nin en ucuz SUV modeli olarak bilinen Egea Cross son dönemde yaptığı zamlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda 850.900 TL başlangıç fiyatıyla sunulan araç, 27.000 TL zamlı olarak yeniden lanse edildi.
8.12.2023 Otomobil
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Fiat Egea Sedan yokuşlarda tıkanıyor ama fiyatı çıldırıyor! Bu fiyat bu kampanyayla bir daha gelmez
Fiat Egea Sedan yokuşlarda tıkanıyor ama fiyatı çıldırıyor! Bu fiyat bu kampanyayla bir daha gelmez Otomobil markaları Kasım ayıyıla birlikte kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu haberimizde Fiat Egea Sedan fiyatlarına yer verdik. Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Otomobil
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor SUV dünyasında her geçen gün başka bir fırsat sunuluyor. Çinli otomobil markası Yudo Auto, elektrikli SUV modeli Yudo 3 modeliyle Türkiye pazarına girdi. Fiyatıyla Fiat Egea'dan bile ucuza geliyor.
7.11.2023 Otomobil
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı!
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı! Otomobil fiyatlarındaki gelişmeler sonrası Çinli dev marka Türkiye'ye gözünü dikti. Sürpriz bir karar alan Changan, 390 bin TL'lik modeliyle Türkiye'ye geliyor.
24.08.2023 Gündem
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ÖTV dilimleriyle ilgili dikkat çeten detaylar ortaya çıktı. Araba fiyatlarının yükselmesi sebebiyle ÖTV dilimlerinde araç kalmadı. Otomobillerin vergisiz fiyatı üzerinden hangi ÖTV dilimine gireceğini belirleyen matrah limitleri Temmuz 2023 itibarıyla geçerliliğini yitirdi. Kur ve maliyet artışları nedeniyle otomobillerin vergi öncesi fiyatları yükseldiği için yüzde 45, 50, 60 ve 70’lik ÖTV diliminde otomobil kalmadı. Yani 2.7 milyon TL’lik ithal Mercedes-Benz C-Serisi AMG’den de 655 bin TL’lik yerli Fiat Egea Sedan’dan da artık yüzde 80 ÖTV alınıyor. İşte araba almak isteyen milyonları ilgilendiren detaylar...
17.07.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni MTV tarifesi, en düşük 4 bin 240 lira
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni MTV tarifesi, en düşük 4 bin 240 lira Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. MTV vergisini arttıran teklifin ortaya çıkmasının ardından yeni MTV tarifesi belli oldu. Teklif kabul edilirse 1-3 yaş aralığındaki otomobil sahipleri 2023 yılında en az 4 bin 240 TL, en yüksek 202 bin 304 TL MTV ödemiş olacak. Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan’ın MTV’si 8 bin 870 TL’yi bulurken, Renault Clio için araç sahiplerinin 5 bin 90 TL ödeme yapması gerekecek. Togg için ödenecek toplam MTV tutarı ise 12 bin 906 TL’ye ulaşacak.
10.07.2023 Ekonomi
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı Araba saışları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç satışları sene başından beri rekorlar kırmaya devam ediyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Ocak 2023’te 50 bin 894 adet, Şubat 2023’te 81 bin 148 adet olan satışlar, mart ayında 100 bin adet sınırını geçerek 103 bin 929 oldu.
5.04.2023 Otomobil
Sıfır araba almak isteyen vatandaşa fırsatçı şoku! ‘Araç yok' dediler ama gerçek bambaşka çıktı
Sıfır araba almak isteyen vatandaşa fırsatçı şoku! ‘Araç yok' dediler ama gerçek bambaşka çıktı Sıfır araba almak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Tedarik sorunu farklı bir boyut kazandı. Otomobil almak isteyen bir vatandaş, gittiği bayiden 'sıfır araç yok' denilince eli boş döndü. Bayinin birkaç kilometre ötesindeki otoparkta ise tüm gerçek ortaya çıktı. İşte araba stokçularının son oyunun detayları...
16.03.2023 Yaşam
Fiat fiyat listesi 2023 OCAK! Fiat 500, Fiat 500X, Fiat Panda, Fiat Egea Cross Wagon, Fiat Egea Cross, Fiat Egea Hatchback, Fiat Egea Sedan araç fiyatları ne kadar?
Fiat fiyat listesi 2023 OCAK! Fiat 500, Fiat 500X, Fiat Panda, Fiat Egea Cross Wagon, Fiat Egea Cross, Fiat Egea Hatchback, Fiat Egea Sedan araç fiyatları ne kadar? Fiat 2023 listesi güncellendi. Fiat sıfır kilometre otomobil fiyatlarında yüzde 4 zam yaptı. Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markası Fiat 2023 ocak ayı fiyat listesini paylaştı. Fiat yeni yeni fiyat listesi paylaşılınca araba almayı düşünen vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Peki sıfır km Fiat araç fiyatları kaç TL oldu? 2023 Fiat fiyatları ne kadar oldu? İşte Fiat Ocak 2023 fiyat listesi…
10.01.2023 Otomobil
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir?
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi yapıldı. 13 Ocak 2022 tarihinde yapılan matrah düzenlemesi yeniden güncellendi. Düzenlemeyle bazı otomobillerin fiyatları 100 bin liraya yakın düşüşler yaşadı. Satış fiyatı 594 bin 723 liranın altında olan otomobillerde matrah değişmiş oldu. Peki, Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? İşte Araç matrah düzenlemesi…
24.11.2022 Ekonomi
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
Otomobil fiyatları düşer mi? Matrah artırımı ile otomobil fiyatlarında indirim olacak mı? Matrah artırımının araba fiyatlarına etkisi ne olur?
Otomobil fiyatları düşer mi? Matrah artırımı ile otomobil fiyatlarında indirim olacak mı? Matrah artırımının araba fiyatlarına etkisi ne olur? Salgının başından beri otomobil sektöründe yaşanan araç sıkıntısı fiyatlara yansımıştı. Özellikle sıfır araç tedariki konusundaki sıkıntılar, döviz kurundaki değişiklikler, çip krizi derken sektörde fiyatlar derinleşti. Sıfır araç bulmak neredeyse imkansız hale gelirken ikinci el piyasasında da fiyatlar aldı başını gitti. Özellikle araç piyasasındaki artış vatandaşta bir süredir ÖTV beklentisi yaratmıştı. Beklentiler konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ÖTV açıklaması geldi. Bakan Nebati, matrah düzenlemesi üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Matrah düzenlemesi ile ilgili açıklamalar kamuoyunda indirim beklentisi oluşturdu. Peki, Otomobil fiyatları düşer mi? Matrah artırımı ile otomobil fiyatlarında indirim olacak mı? Matrah artırımının araba fiyatlarına etkisi ne olur? İşte matrah düzenlemesi ve araba fiyatlarına etkisi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
11.11.2022 Ekonomi
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor...
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı. İstanbul'da, Bayram Emintürk'ün (39) bir istasyondan yakıt aldığı hafif ticari aracı, 10 kilometre sonra motor arızası verdi. Emintürk’ün savcılığa suç duyurusunun ardından bilirkişi tarafından araçtan alınıp, TÜBİTAK'a gönderilen numune yakıtta, yüksek oranda su tespit edildi. Aracın 70 gündür serviste olduğunu ve yaklaşık 40 bin liralık masraf çıktığını belirten Emintürk, "İşim sebebiyle oradan buradan araç bulmaya çalışıyorum. Çok zor durumdayım" dedi.
8.04.2022 Otomobil
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Fiat Egea ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiat egea haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.