Eyt Son Dakika Bugun

Eyt Son Dakika Bugun

Son dakika eyt son dakika bugun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyt son dakika bugun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyt son dakika bugun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt Son Dakika Bugun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt son dakika bugun gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 eyt son dakika bugun haberi bulunmuştur. Tüm eyt son dakika bugun haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Fuat Oktay duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Fuat Oktay duyurdu EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu yıl bitmeden çözüme kavuşturacağız" dedi.
23.12.2022 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. EYT’de son durumu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Kamuoyunda konuşulan Almanya ve Hollanda formüllerinin doğru olmadığını belirterek masada tek bir formül olduğunu söyledi. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
24.08.2022 Emekli
EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler!
EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler! 5 milyon kişiyi ilgilendiren ve uzun bir süredir üzerinde çalışılan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hükümetin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in daha önce katıldığı televizyon programlarında farklı formüller üzerinde çalışıldığını ifade etmişti. Gözler EYT yasasına çevrildi. Yasanın EYT'lilere neler getireceği merak konusu. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler!
19.01.2022 Emekli
EYT'de son durum!  Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş gelişme, 50 yaş ve...
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş gelişme, 50 yaş ve... Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT ile ilgili yeni gelişmeleri merakla takip ediyor. Gündemdeki yerini koruyan EYT ile ilgili çalışmalar ise sürüyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın durumunun düzeltilmesi için bazı formüller üzerinde duruluyor. 'ETY çıkacak mı?' sorusuna yanıt aranırken yapılan öncelikle EYT'nin kapsamı ve şartları üzerinde duruluyor.
19.01.2022 Çalışan Hakları
Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Bahçeli'nin EYT açıklaması ve EYT'de son gelişmeler!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Bahçeli'nin EYT açıklaması ve EYT'de son gelişmeler! Yaklaşık 5 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hükümetin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma yapıyor. Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında, "Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır." dedi. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Kimler EYT kapsamında? EYT'den kimler yararlanacak? İşte Bahçeli'nin EYT açıklaması...
16.11.2021 Emekli
EYT'de son durum: Emeklilikte yaşa takılan 4 milyon kişiyi ilgilendiren haber
EYT'de son durum: Emeklilikte yaşa takılan 4 milyon kişiyi ilgilendiren haber 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili son durum nedir? Son dakika EYT haberleri yakından takip ediliyor, peş peşe yapılan açıklamalara Milliyet yazarı Noyan Doğan da eklendi. Emeklilikte yaşa takılanların durumunu tartışırken büyük resmin kaçırıldığını belirten Milliyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 4 milyona yakın EYT'lilerle ilgili önümüzdeki aylarda çalışma olabileceğini aktardı.
25.11.2019 Ekonomi
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu?
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu? Emeklilikte Yaşa Takılan, EYT yasası ile ilgili son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Vedat Bilgin’in görevlendirdiği iddialarıyla başlayan EYT süreci, hakkında hükümetten son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroglu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bir açıklama yaptı. Peki, peş peşe gelen açıklamalar sonrası, EYT’de son durum nedir? EYT hakkında yapılan açıklamaları sizin için derledik. İşte EYT son durum, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili son dakika haberleri…
23.11.2019 Emekli
3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişi bekliyordu ve hükümetten peş peşe son dakika açıklamaları geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, EYT ile ilgili 10'dan fazla analiz yaptıklarını ama sürdürülebilir olmadığını söyledi. 3600 ek gösterge ile ilgili ise "Kapsamlı hazırlık yapıyoruz" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de dün EYT ile ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediğini dile getirmişti.
20.11.2019 Gündem
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve seçimler bittiği için ittifakın sona erdiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
1.06.2023 Gündem
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken CNN International Erdoğan'ın sıradaki hedefini yazdı. Daha önce Türkiye'ye yönelik skandal haberlere imza atan Washington Examiner ise bu listeye bir yenisini daha ekledi ve ABD'ye skandal bir çağrıda bulundu.
1.06.2023 Gündem
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir!
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir! Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Taksici esnafı ÖTV müjdesini sevinçle karşıladı
Taksici esnafı ÖTV müjdesini sevinçle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da yaptığı konuşmada, ticari taşımacılık yapan esnaftan aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV alınmayacağı müjdesi esnaflar tarafından sevinçle karşılandı. AK Parti İzmir Milletvekili adaylarının ziyaretinde konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, "Bugün bizim bayramımız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kıldı. Bayram namazından sonra açıklamalarda bulunan Kurum, “Yarın, depremzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi biten ilk konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı Ramazan Bayramı tatili öncesi Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunun Bolu geçişinde, trafik tedbirleri artırıldı. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz, "24 saat içerisinde 37 trafik ekibi ile güzergahlarımızda denetimlerimiz devam edecek" dedi.
18.04.2023 Gündem
EYT’liler ilk emekli aylıklarını alıyor! Gün gün açıklandı
EYT’liler ilk emekli aylıklarını alıyor! Gün gün açıklandı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli maaşları bugün hesaba yatıyor. Gün gün açıklama yapıldı. Emekli aylık ödemelerinin Ramazan Bayramı’ndan önce yapılacağını duyurmuştu. Emekliler aylıklarını bugün almaya başlayacak. Nisan ayında emekliliğe hak kazanan EYT’lilere yapılan fark ödemelerinin ardından, 300 bine yakın EYT’li, tam aylıklarını da bayram öncesinde alacak. Tüm emeklilere ayrıca 2 bin liralık bayram ikramiyesi de ödenecek.
14.04.2023 Ekonomi
Emekli maaş ve emekli ikramiyeleri ödenmeye başlayacak
Emekli maaş ve emekli ikramiyeleri ödenmeye başlayacak Emekli maaşı ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT kapsamında emekli olanlar da dahil milyonlarca emeklinin maaş ve bayram ikramiyesi bugün ödenmeye başlayacak. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı.
13.04.2023 Emekli
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Taşerona kadro ne zaman belli olacak? 90 bin taşerona kadro verilecek mi, Meclis’e gelecek mi? Taşerona kadro müjdesi geldi mi, kimleri kapsıyor, ertelendi mi?
Taşerona kadro ne zaman belli olacak? 90 bin taşerona kadro verilecek mi, Meclis’e gelecek mi? Taşerona kadro müjdesi geldi mi, kimleri kapsıyor, ertelendi mi? Geçici işçilere kadro düzenlemesi bugün Meclis'e geliyor. EYT düzenlemesinin Meclis'ten geçmesinin ardından gözler geçici işçilerle ilgili düzenlemeye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçiler ile ilgili düzenlemenin bugün Meclis'e sevk edileceğini açıkladı. Peki, taşerona kadro ne zaman belli olacak, 90 bin taşerona kadro ne zaman verilecek, Meclis’e gelecek, ertelendi mi? Taşerona kadro şartları neler? İşte taşerona kadro son dakika haberleri…
EYT Meclis’ten geçti mi? EYT son dakika haberleri! EYT bugün ne oldu, son durum ne, açıklandı mı Meclis’e sunuldu mu?
EYT Meclis’ten geçti mi? EYT son dakika haberleri! EYT bugün ne oldu, son durum ne, açıklandı mı Meclis’e sunuldu mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından TBMM çalışmalarına ara vermişti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen 4 maddelik EYT düzenlemesi görüşülmek üzere Meclis Genel Kurul gündemine alındı. EYT düzenlemesi Meclis'te görüşülecek. 2 milyon 250 bin vatandaş gözlerini EYT görüşmelerine çevirdi. Peki, Meclis gündeminde EYT var mı, EYT bugün ne oldu, son durum ne, açıklandı mı, Meclis’e sunuldu mu? EYT Meclis’ten geçti mi? İşte EYT son dakika haberleri...
28.02.2023 Emekli
EYT'de son gün! Milyonların borçları siliniyor
EYT'de son gün! Milyonların borçları siliniyor EYT ile ilgili son dakika açıklaması geliyor EYT'de borçlar siliniyor. EYT'linin ilk emekli maaşının ne zaman yatacağıyla ilgili açıklama geldi. Deprem nedeniyle çalışmalarına üç hafta ara veren Meclis, gündemindeki konuları ele almak için bugün çalışmalarına başlıyor. Milyonlarca vatandaşın çıkmasını beklediği EYT'de son viraja girildi. Düzenleme bugün Meclis Genel Kurul gündeminde ele alınacak. Muhalefet de desteklediği için düzenlemenin jet hızı ile yasalaşması bekleniyor. İşte EYT ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.02.2023 Emekli
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank, "Türkiye, savunma sanayisi alanında önemli bir ivme yakaladı. İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıraya girmiş durumda. Doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yapmaya başladık. Eğer doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparsanız emin olun, başarısız olma şansınız yok" dedi.
2.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Son Dakika Bugun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt son dakika bugun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.