Evlendi Mi

Evlendi Mi

Son dakika evlendi mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlendi mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlendi mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlendi Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlendi mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 538 evlendi mi haberi bulunmuştur. Tüm evlendi mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Magazin
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün nikâh masasına taşıdı. Çift, bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle dünya evine girdi.
27.02.2024 Magazin
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız isimli sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
14.02.2024 Magazin
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi?
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi? ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile gizlice evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
23.06.2023 Magazin
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi En Hamarat Benim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Kadir Ezildi hakkında nişanlandı iddiası ortaya atılmıştı. Parmağındaki alyans ile dikkat çeken Kadir Ezildi, çıkan iddiaların ardından suskunluğunu bozdu.
1.03.2023 Magazin
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri
Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri Hz. Hatice 556 senesinde Mekke'de doğmuştur. Hz. Hatice 40 yaşındayken 25 yaşındaki Hz. Muhammed (sav) ile evlenmiş ve onun ilk eşi olmuştur. Peki, Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri
12.09.2022 Dini Bilgiler
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi?
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi? Bütün dünya Dan Bilzerian'ın adını sosyal paylaşım sitesi Instagram aracılığıyla öğrendi. Bunun nedeni de elbette yaptığı paylaşımlardı. Parayı su gibi harcadığı belli olan lüks hayatını milyonlarca takipçisiyle paylaştı yıllarca. Ama Bilzerian ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı bu değildi.
25.07.2022 Magazin
Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı?
Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın ne zaman evleneceği merak konusu olmuştu. Peki, Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün yaptı mı?
27.06.2022 Magazin
'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi' iddiası! O fotoğraf ortaya çıktı... Düğünde dikkat çeken yasak
'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi' iddiası! O fotoğraf ortaya çıktı... Düğünde dikkat çeken yasak Hadise ve Mehmet Dinçerler'in sessiz sedasız evlendiği konuşuluyor. Hadise tarafından davetlilere bir uyarı yapıldığı ve çok net bir yasak getirdiği iddia edildi. Öte yandan Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı'ndan bir paylaşım yaptı. Bu kareler Hadise ile Mehmet Dinçerler nikahından şeklinde yorumlandı. İşte detaylar...
1.05.2022 Magazin
Hadise müstakbel görümcesini paylaştı, notu dikkat çekti!
Hadise müstakbel görümcesini paylaştı, notu dikkat çekti! Hadise, Dinçerler ailesinin tüm fertleriyle iyi anlaşıyor. Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığında olan Hadise, müstakbel görümcesini paylaşıp doğum gününü kutladı.
18.04.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi mi? Bomba nikah detayı...
Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi mi? Bomba nikah detayı... Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile birlikte. Mutlu birliktelikleri olan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, geçtiğimiz ay nişanlandı. Evlilik hazırlığında olan ünlü popçu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Hadise, nişanlısı Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba’nın düğününden kısa bir süre önce sevgilisi ile imam nikahı kıydı. İşte detaylar...
13.04.2022 Magazin
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı?
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? COVID-19’a bağlı zatürre nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlandı. Fatma Girik, Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Pek çok kişi Fatma Girik ve Memduh Ün aşkını, ve Fatma Girik’in vasiyetini merak ediyor. Peki, Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir?
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking Google'a Doodle oldu! Dünyaca ünlü fizikçi, Stephen Hawking'in 80. doğum günü Google'in tasarımıyla kutlanıyor. Yaşamı boyunca fikirleri, kitapları ve hastalığı ile çokça konuşulan Stephen Hawking, Einstein'dan bu yanan dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul ediliyor. Peki, Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking hastalığı ne, neden öldü? İşte Stephen Hawking kitapları!
8.01.2022 Gündem
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi?
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın bir süredir birlikte olduğu kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Maden ile 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Yazar, sosyal medya hesabından evlilik iddialarına yanıt verdi. Peki Gönül Yazar ile Rüzgar Maden evlendi mi?
20.01.2020 Magazin
Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı ile evlendi
Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı ile evlendi ‘Hayat Devam Ediyor’ isimli dizide ‘çocuk gelin’ rolü ile üne kavuşan Meltem Miraloğlu, ABD'de 80 yaşında bir Amerikalı ile evlendi.
8.10.2019 Gündem
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir?
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. İdil Fırat ve Mert Fırat'ın kına gecesi görüntüleri büyük ilgi gördü. Bu gelişme üzerine soy isimleriyle benzerlik gösteren İdil Fırat ve Mert Fırat'ın hayatı merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...
28.08.2018 Gündem
Hanife darphane gibi para basıyor!
Hanife darphane gibi para basıyor! İzdivaç programında aradığı koca adayını bulamayan Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor. İşte gelin adayı Hanife'nin o paylaşımları...
8.08.2017 Magazin
Birce Akalay'a bakanlar anında fark etti!
Birce Akalay'a bakanlar anında fark etti! Birce Akalay, Sarp Levendoğlu’ndan boşanır boşanmaz balet Can Tunalı ile aşk yaşamaya başlamıştı
28.07.2017 Magazin
Evlendi mi?
Evlendi mi? Can Tunalı ile aşk yaşamaya başlayan Birce Akalay’ın tatil pozu sosyal medyada olay oldu.
19.06.2017 Magazin
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi...
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi... Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın parmağındaki alyans takipçilerini heyecanlandırdı.
19.06.2017 Magazin
Ali’den olay yaratan fotoğraflar!
Ali’den olay yaratan fotoğraflar! Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında heyecan yine doruktaydı.
28.02.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Evlendi Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlendi mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.