Gazete Vatan Logo
Magazin Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı?

Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın ne zaman evleneceği merak konusu olmuştu. Peki, Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün yaptı mı?

Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı?

Müge Anlı evlilik haberini geçtiğimiz hafta canlı yayında "Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim.” Sözleriyle evleneceğini duyurmuştu.

MÜGE ANLI EVLENDİ Mİ?

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran tarihinde hayatını birleştirdi.

Müge Anlı ve Sinaşi Yüzbaşıoğlu'nun düğünün dün gerçekleştiği iddia edilirken, Anlı'nın yakın arkadaşı Zuhal Topal Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Zuhal Topal'ın yaptığı paylaşımı görenler "Düğünden paylaştı" şeklinde yorumlarda bulundu.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

Haberin Devamı