Evlat

Evlat

Son dakika evlat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlat gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.894 evlat haberi bulunmuştur. Tüm evlat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları Almanya'da 3 yıl önce eşi tarafından kaçırılan ve o dönemde 2 yaşında olan oğlunu ülke ülke gezerek arayan Anika Ball'ın evlat hasreti, Türkiye'de son buldu. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da Türk polisinin nefes kesen operasyonuyla geri dönmesine dakikalar kala, uçakta yakalandı. Gözü yaşlı anne, 3 yılın sonunda havalimanında evladını kavuştu.
8.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Meksikalı eşi 2 çocuğunu alıkoydu, Türk babanın 'evlat' mücadelesi başladı: Onlar benim hayatım, onlar olmadan yaşayamam
Meksikalı eşi 2 çocuğunu alıkoydu, Türk babanın 'evlat' mücadelesi başladı: Onlar benim hayatım, onlar olmadan yaşayamam Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Alper Sancaktar (44), eşi Yeni Antonia Rodriguez Gallegos'un (38), 11 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika'dan dönmediğini belirterek, çocukları alıkoyduğu iddiasıyla yargıya başvurdu. Sancaktar, "Çocuklarımı çok özledim. Evlatlarım olmadan yaşayamam" dedi. Sancaktar'ın avukatı Hasan Emrehan Çetin ise "Çocuklar anneleri tarafından kanuna aykırı bir şekilde Meksika'ya tatil amaçlı götürüldükten sonra alıkonulmuşlar. Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetimizi yaptık" dedi.
22.02.2024 Gündem
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslamiyet evlilik kurumunun kutsallığı ile ilgili Allah'ın sözleri olarak bilenen kutsal kitap Kuran-ı Kerimde yer alan ayetlerde belirtilmiştir. İnsan ilişkilerini düzenlemek ve hayırlı kadın erkek ilişkilerin ne şekilde olması gerektiğine Hz Peygamberimiz de hadisleriyle vurgu yapmıştır. Buna göre hem ayet hem de hadisler doğrultusunda evliliğin önemine vurgu yapılmış evlilik kurumunun nasıl işleyeceği ve özellikleri belirtilmiştir.
8.02.2024 Dini Bilgiler
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin yıl dönümünde bakanlar ve siyasi parti liderleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yaşamını yitirenleri andı.
6.02.2024 Gündem
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri... Her Müslüman evine ve ailesine çok düşkün olmalı. Özellikle evlat sevgisi de oldukça önemlidir. Anne ve babaların evlatlarına duydukları sevgi oldukça yüksektir. Evlat sevgisi ile ilgili söylenmiş pek çok hadis bulunmaktadır. Peygamberimizin evlat sevgisi ile ilgili hadisleri Müslümanlar için yol göstericidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanlıkta evlat çok önemlidir. Evlatlarla ilgili pek çok hadis-i şerif bulunur. Bu hadis-i şeriflerde evladın korunup kollanması gerektiği ifade edilir. Evlatların hayırlıları ve hayırlı evlat olmak için yapılması gerekenler de bu hadislerde anlatılır. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anne baba dinimize göre önemlidir ve onları el üstünde tutmak gerekir. Dinimizce hiçbir evlat babasının hakkını ödeyemez buyrulmuştur.
1.02.2024 Dini Bilgiler
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Rüyada Sümük Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Burnun Akması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sümük Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Burnun Akması Nasıl Yorumlanır? Rüyada sümük görmek rüya yorumlarına göre genellikle hayırlı bir evlat demektir. Rüyasında sümük gören kişiler zor durumdalarsa bu zor durumdan kısa süre içinde kurtulurlar.
15.01.2024 Eğitim
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saksıya Çiçek Ekmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saksıya Çiçek Ekmek Nasıl Yorumlanır? Hedeflerine ulaşmak ve başarılı bir hayat üzerine rüyada saksıda çiçek görmek yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin önünün açık olduğuna ve önemli başarılar elde edeceği yönünde delalet eder. Sorunların bitmesi, mutlu günlerin gelmesi ve maddi, manevi sorunları geride bırakmak şeklinde yorumlar yapılır. Aynı durum rüyada saksıda çiçek ekmek şeklinde de ifade edilir. Kişinin iş hayatı ve özel yaşantısı ile sosyal hayatında güzel gelişmeler olarak değerlendirilmektedir.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Nişan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nişan Yapmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Nişan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nişan Yapmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada nişan görmek bekar kimseler için evlilik olarak yorumlanırken evli kimseler için de geniş bir sosyal çevre anlamına gelir. Rüyasında nişan gören kişiler maddi olarak rahatlayacakları bir döneme girerler.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır? Rüyada lüks araba görmek iyi bir kariyer sahibi olmaya işaret etmektedir. Rüyasında lüks araba gören kişiler kariyerlerinde biri bir yere gelerek başarılarını ispatlayacak olan kişilerdir.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Limon Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Limon Ağacında Limon Toplamak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Limon Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Limon Ağacında Limon Toplamak Nasıl Yorumlanır? En yararlı besin kaynakları içinde yer alan limon, aynı zamanda pek çok kez rüyalara girer. Bu nedenle de pek çok kişi rüyasının ne anlama geldiğini kolaylıkla öğrenebilmek için rüya alimlerin yorumlarını inceler. 
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Kazak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazak Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kazak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazak Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kazan görmek kişinin düşüncelerinin zamanla değişeceği anlamındadır. Rüya sahibinin hayata karşı duruşu ve düşünceleri büyük ölçüde geçer.
12.01.2024 Eğitim
Rüyada Kaçırıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaçırılmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kaçırıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaçırılmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada kaçırılmak genellikle açık sözlülük olarak yorumlanan bir rüyadır. Rüyasında kaçırıldığını gören kişilerin açık sözlü ve gerçekçi insanlar oldukları düşünülür. 
12.01.2024 Eğitim
Rüyada Gri Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Gri Kedi Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Gri Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Gri Kedi Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kedi görmek son derece sık rastlanılan durumların başında yer alır. Tabi böyle bir rüyada kedinin rengi de son derece önem arz eder. Çünkü kedinin rengine göre rüyanın anlamı değişebilir. Buna göre rüyada gri kedi görmek genel olarak olumludur.
11.01.2024 Eğitim
Rüyada Evli Kadının Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evli Kadının Hamile Olması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Evli Kadının Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evli Kadının Hamile Olması Nasıl Yorumlanır? Kadınlar için özellikle hamilelik üzerinden rüyada evli kadın görmek ifade edilir. Bu konuda hayırlı bir evlat ve mutlu aile hayatı şeklinde yorumlar yapılır. Erkekler adına ise rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek başarılı iş hayatı ve önemli kariyer biçiminde delalet eder. Hayırlı olaylar, özgüvenin artması, fırsat kapılarının karşısına çıkması ve madde sorunların geride kalması gibi pek çok olumlu durum üzerinden ifade edilmektedir.
11.01.2024 Eğitim
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve önemli projeleri yerine getirmek doğrultusunda rüyada dolma görmek yorumlanır. Aynı zamanda ailesiyle bu dönem vakit geçireceği ve onlarla ilgileneceğine dair delalet eder. Böylece ailesiyle arasında iyi tutacağına ve yeniden mutlu bir yaşam elde edeceği üzerine yorulur.
10.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Evlat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.