Alya

Alya

Son dakika alya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alya gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 alya haberi bulunmuştur. Tüm alya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı Türkiye'nin 7 ilinden 19 kulüp 288 sporcunun katıldığı Adana Kurtuluş Kupası Geleneksel Okçuluk yarışması Adana Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
30.01.2024 Adana
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti Seray Sever ikiz bebekleriyle plajda görüntülendi. İkiz kızları Sofya ve Alya ile birlikte denizde ve kumsalda oyunlar oynayan başarılı oyuncu, fit haliyle de gençlere taş çıkardı.
6.07.2023 Magazin
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı!
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.
12.06.2023 Magazin
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum'
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum' Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert, güzellik sırlarını tek tek açıkladı.
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum"
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum" Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Alya'nın Instagram paylaşımları dikkat çekiyor.
19.05.2023 Magazin
Acılı anne, '5 milyon liraya mezar almışız' diyerek isyan etmişti! Müteahhit ile ilgili yeni gelişme
Acılı anne, '5 milyon liraya mezar almışız' diyerek isyan etmişti! Müteahhit ile ilgili yeni gelişme Kahramanmaraş merkezli depreme oğlu Ali Armanç ile oturdukları yeni binada yakalanan Alev Demirok, kendisi enkazdan sağ çıkarken oğlunu kaybetmişti. Acılı annenin 'Meğer 5 milyon liraya mezar almışız' diyerek isyan etmesi yürekleri dağlamıştı. Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan binaların müteahhidi Hikmet Günsay hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
21.03.2023 Yaşam
Acılı annenin feryadı yürek sızlattı: Yüz bin dolar verdik oğlumun ölüsünü aldık!
Acılı annenin feryadı yürek sızlattı: Yüz bin dolar verdik oğlumun ölüsünü aldık! On yıl önce sağlam diye aldığı ev depremde yıkılınca bir oğlunu kaybeden acılı anne, evladının kırkında mezarı başında feryat etti. Anne Alev Demirok, “100 bin dolar para verdik, sağlam dedik. En güvenli dediğim yerde oğlumun ölüsünü aldım” derken, baba Serdar Demirok, “Müteahhit Hikmet Günsay ve oğlu Burak Günsay, birinci derecede suçlu onlardır” diyerek sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi. Demirok çiftine evlatlarından geriye ölmeden önce çektikleri videoları kaldı.
19.03.2023 Gündem
Bakan Soylu acılı anneyi aradı: Nerede olursa olsun getireceğim onu
Bakan Soylu acılı anneyi aradı: Nerede olursa olsun getireceğim onu Depreme Antakya'da oğlu ile oturdukları yeni binada yakalanan Alev Demirok, enkazdan kendi çabasıyla çıkmayı başardı ancak oğlu Ali çıkamadı. 'Meğer 5 milyon liraya mezar almışız' diye isyan eden Alev Demirok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Demirok, "Duyduğumuza göre müteahhit Hikmet Günsay, Kıbrıs’a kaçmış. Ne olur bulup adalete teslim edin" dediği Soylu'dan "Nerede olursa olsun getireceğim onu" yanıtını aldı.
16.03.2023 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır yıkımı oluştuğu Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarının 142’inci saatinde 32 yaşındaki Meltem öğretmen 8 katlı binanın enkazından sağ olarak kurtarıldı. Genç öğretmenin kendisini kurtaran ekiplerden ilk isteği çay oldu.
12.02.2023 Yaşam
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması!
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması! Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 2018 yılında evlenen Seray Sever ile Eray Sünbül, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı. Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu.
11.01.2023 Magazin
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu Gaziantep'te, skuter ile evine dönen lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit'in öldüğü, Şimal Toprak'ın yaralandığı kazanın ardından tutuklanan ve 1 ay sonra serbest kalan ehliyetsiz otomobil sürücüsü Osman S.(17) hakkında iddianame hazırlandı. Kazada yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in 'asli' kusurlu olduğu belirtilen iddianamede, 'tali' kusurlu olarak kabul edilen sürücü Osman S., hakkında  'taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma' suçundan  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.06.2022 Yaşam
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı!
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı! Seray Sever geçtiğimiz Nisan ayında ikizleri Alya ve Sofia'yı kucağına aldı. Sevilen oyuncu ve sunucu Seray Sever ilk kez kızları Alya ve Sofia'nın yüzünü gösterdi. Minik kızları ile objektiflere poz veren Seray Sever ile Eray Sünbül çiftinin çok özel fotoğraf çekiminden kareler sosyal medyada ilgi odağı oldu.
16.06.2022 Magazin
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi TEKNOFEST’te bu yıl da finalist olan ve çalışmalarını girişime dönüştüren yarışmacılar Ön Kuluçka ve Hızlandırma Programına başvurmaya hak kazandı. TEKNOFEST Girişim Programı ile eğitim, ofis, bulut/sunucu, tanıtım gibi çeşitli desteklerin yanında her girişime Ön Kuluçka Programı ile 100.000 TL, Hızlandırma Programı ile 200.000 TL hibe desteği sağlanacak.
13.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım'
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım' Oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz mayıs ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almıştı. Doğumuna günler kala babası Tamer Sever'in ölümüyle sarsılan Seray Sever TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Sever, yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
8.06.2022 Magazin
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum!
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum! Gaziantep'te, skuter ile seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in ailesi ve avukatları, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin bulunmasını istedi. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün de en ağır cazaya çarptırılmasını istedi.
9.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.