Eş Durumu

Eş Durumu

Son dakika eş durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eş durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eş durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eş Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eş durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.517 eş durumu haberi bulunmuştur. Tüm eş durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı? Üniversitelerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi idari personel tayin hakkı istiyor. Üniversite idari personelinde oluşan beklenti henüz karşılanmadı. Peki, Üniversite personeli tayin hakkı 2024 var mı, üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
Memur milyonları ilgilendiren 'eş durumu' kararı
Memur milyonları ilgilendiren 'eş durumu' kararı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), eşinin çalıştığı ildeki Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) tayin talebi kadro olmadığı gerekçesiyle reddedilen SGK personelinin başvurusunu haklı buldu. KDK, başvurucunun aile hayatının parçalanmış olduğu dikkate alındığında; kadro olmasa da geçici görevlendirmesinin yapılabileceği, idarenin başvuranın talebinin reddi işleminin hukuka ve hakkaniyete aykırı olduğu sonucuna ulaştı. Tavsiye kararı üzerine başvurucu kamu görevlisi, eşinin bulunduğu ildeki SGK'da görevlendirildi.
29.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir? Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.  Diyanet İşleri Başkanlığının taşra teşkilatında açıktan vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan gerekli koşulları taşıyanlar, Başkanlıkça ilan edilecek yerlerde görevlendirilmek üzere imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlı memur kadrolarına atanabilecek. Peki, Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
21.01.2023 Çalışma Hayatı
SGK'dan 'düşük zam' iddialarına açıklama: Hem TÜFE hem de refah payı dikkate alınarak aylıklar ödenecek
SGK'dan 'düşük zam' iddialarına açıklama: Hem TÜFE hem de refah payı dikkate alınarak aylıklar ödenecek Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bazı basın yayın organlarında emeklilere yüzde 30 oranından daha düşük zam yapıldığına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
20.01.2023 Emekli
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır?
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır? Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları sorgulaması başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan öğretmenler özür grubu atamaları için tercihlerini yaptı, gözler 2023 eş durumu sonuçları duyurusuna çevrildi. MEB'den yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin eş durumu ve diğer nedenlerle yer değiştirme atama sonuçları, mebbis.meb.gov.tr üzerinden erişime açıldı. Peki, Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları açıklandı mı, 2023 eş durumu sonuçları nasıl öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nereden sorgulanır? İşte MEB eş durumu sonuçları detayları…
19.01.2023 Memur
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, ne zaman Meclis’e gelecek, kimleri kapsıyor? Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde sona gelindi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelecek haber merakla bekleniyor. Kanun teklifinin Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Düzenlemeyle kamudaki 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya geçecek. Peki, Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı?
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı? Sözleşmeliye kadro konusu gündemdeki yerini koruyor. Bakan Bilgin tarafından TBMM'ye sunulan kanun teklifinin ne zaman yasallaşacağı bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Memur-SEN'in ortak çalışmaları ile yürütülen süreç Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla tamamlanacak. Kabine toplantısında gündeme gelecek olan sözleşmeliye kadro şartları neler, ne zaman verilecek, hangi tarihte yürürlüğe girecek? Sorularının yanıtı araştırılıyor.
9.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme...
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme... Binlerce sözleşmeli personele, kadro müjdesi. 500 bin sözleşmeliye kadrolu memuriyette detaylar ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir şölende ayrıntılar açıklanacak. Kademe, derece ilerleme ve kurumlar arası yer değişikliği hakkına sahip olunacak. İşte kadroya geçen sözleşmeli personellerin yeni hakları...
3.01.2023 Çalışma Hayatı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
14.11.2022 Magazin
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunu yaptı. Sözleşmeli memurlara kadronun ne zaman çıkacağını da paylaştı. Peki, Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
11.11.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor? Bakan Bilgin’den sözleşmeliye kadro açıklaması!
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor? Bakan Bilgin’den sözleşmeliye kadro açıklaması! Sözleşmeliye kadro sürecinde son durum merakla bekleniyor. Bakan Bilgin, sözleşmeli personelin kadroya geçişi ile ilgili düzenleme kapsamında Kabine Toplantısı sonrası açıklamada bulundu. Toplantısı sonrası kamuda sözleşmeli olarak çalışan 600 bine yakın personel, ‘’Sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor?’’ sorularına yanıt arıyor. 2022 Sözleşmeliye kadro ile ilgili son durum…
Eş durumu tayini sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları sorgulama ekranı!
Eş durumu tayini sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları sorgulama ekranı! Eş durumu tayini ile ilgili bekleyiş sona erdi! Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası eş durumu ve benzeri taleplerle özür tayinine müracaat eden öğretmenlere, başvuruların istisnasız tamamının karşılandığı müjdesini vermişti. Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları açıklandı. Peki, Mazerete bağlı tayin sonuçları nereden öğrenilir? İşte Eş durumu tayini sonuçları öğrenme ekranı!
23.08.2022 Eğitim
Öğretmen eş durumu tayininde flaş gelişme!
Öğretmen eş durumu tayininde flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili mesaj veren Erdoğan, "Eş durumu ve benzeri taleplerle özür tayinine müracaat eden öğretmenlerimize, başvuruların istisnasız tamamının karşılandığı müjdesini vermek istiyorum." dedi.
22.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı! Sağlık Bakanlığı İller Arası Yer Değiştirme başvurularının başladığını duyurdu! Yayınlanan duyuruda, 2022 yılı Haziran dönemi iller arası yer değişikliği atama kuraları için başvuruları almaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayini başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Personel Bilgi Sistemi (PBS) ekranı!
27.06.2022 Memur
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel nakil sonuç listesi sorgulama! 45/A ve 4/B sözleşmeli personel eş durumu yer değişikliği kura sonuçları belli oldu!
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel nakil sonuç listesi sorgulama! 45/A ve 4/B sözleşmeli personel eş durumu yer değişikliği kura sonuçları belli oldu! Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli sağlık personelinin aile birliği (eş durumu) mazeretine bağlı yer değişikliği sonuçlarını açıkladı. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel nakil sonuçları sorgulama…
3.03.2022 Memur
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği'nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Ardından Halilurrahman Ortaokulu'na bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Özer, okuldaki eksiklik üzerine İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki gösterdi.
5.01.2022 Gündem
Danıştay'dan stratejik sağlık personelinin eş durumu nakli ile ilgili önemli karar!
Danıştay'dan stratejik sağlık personelinin eş durumu nakli ile ilgili önemli karar! Danıştay'dan önemli karar! Danıştay, stratejik sağlık personelinin eş durumundan naklinde kamu görevlisi olmayan eşin 4 yıl 1440 gün prim ödemesi gerektiğine ilişkin düzenlemenin hukuka uygun olduğuna karar verdi.
2.10.2021 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021! Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayini şartları nelerdir, eş durumu atamaları ne zaman?
Sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021! Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayini şartları nelerdir, eş durumu atamaları ne zaman? Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayin şartları ve zamanı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, resmi eğitim kurumlarında sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile birlikteliğine bağlı olarak iller arası yer değiştirme işlemleri için başvurular kabul ediliyor. İşte sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021…
8.09.2021 Çalışma Hayatı
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı!
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı! 2021 ağustos özür grubu atama sonuçları açıklandı. Öğretmenler 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. MEB'in resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "2021 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı" ifadelerine yer verildi. Özür grubu atamaları için tercihte bulunan öğretmenler, güvenlik kodu, kullanıcı adı ve şifreleri ile mazerete bağlı yer değiştirme sonucunu görüntüleyebilecek.” İfadelerini kullandı. Peki, 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? İşte mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları…
25.08.2021 Memur
Özür grubu atama sonuçları 2021 açıklandı mı? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları merak ediliyor! Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır?
Özür grubu atama sonuçları 2021 açıklandı mı? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları merak ediliyor! Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? MEB özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Mazerete bağlı yer değiştirme takvimine göre, Mazerete bağlı yer değiştirme eş durumu tayini 2021 için tercih dönemi bu akşam 17:00'de sona erdi. Tercihlerin sona ermesiyle sonuçların açıklanacağı tarih sorgulanmaya başlandı. Peki, Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları hakkında merak edilenler…
23.08.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Eş Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eş durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.