Sözleşmeliye Kadro

Sözleşmeliye Kadro

Son dakika sözleşmeliye kadro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeliye kadro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeliye kadro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeliye Kadro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeliye kadro gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 sözleşmeliye kadro haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeliye kadro haberleri aşağıda listelenmiştir.
460 bin sözleşmeliye kadro fırsatı! 28 Nisan'da sonuçlandırılacak
460 bin sözleşmeliye kadro fırsatı! 28 Nisan'da sonuçlandırılacak Kamuda çalışan 460 bin sözleşmeliye kadro yasası ocakta çıkmıştı. Kadroya geçişte atamalar en geç 28 Nisan'a kadar sonuçlandırılacak. Kadroya geçecek sözleşmeli personellerle ilgili unvan belirlenmesinden yıllık izne, tazminattan sigortalılık statüsüne kadar pek çok detay bulunuyor. İşte ayrıntılar...
24.04.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete’de yayınlandı mı? 2023 sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte son durum ve 25 Ocak 2023 Resmi Gazete!
Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete’de yayınlandı mı? 2023 sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte son durum ve 25 Ocak 2023 Resmi Gazete! Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayımlandı mı? sorusu yanıt buldu. Sözleşmeliye kadro hakkında verilen yasa teklifi Meclis'te kabul edildi. Yasayla kamunun çeşitli kurumlarında ve mahalli idarelerde sözleşmeli çalışan personel kadroya alınacak. Memur kadrosuna geçmek isteyenler başvurularını kanun yürürlüğe girdikten sonra yapabilecekler. Peki sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek, kimleri kapsıyor? İşte Resmi Gazete'de yayımlanan bilgilere göre sözleşmeliye kadro son durum…
26.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor Memur olmak isteyen sözleşmeli personelle ilgili son dakika gelişmesi! Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları, uzman çavuşlar, gazi, şehit yakınları ve sözleşmeli öğretmenler de kapsama alındı. Peki hangi sözleşmeli devlet görevlileri kadroya geçecek? İşte ayrıntılar...
26.01.2023 Çalışma Hayatı
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları da memurluk hakkına kavuştu. Peki hangi belediye çalışanları kadro alacak? Belediye şirketlerine taşerondan gelen işçiler için ne değişecek?
24.01.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir? Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.  Diyanet İşleri Başkanlığının taşra teşkilatında açıktan vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan gerekli koşulları taşıyanlar, Başkanlıkça ilan edilecek yerlerde görevlendirilmek üzere imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlı memur kadrolarına atanabilecek. Peki, Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
21.01.2023 Çalışma Hayatı
SGK'dan 'düşük zam' iddialarına açıklama: Hem TÜFE hem de refah payı dikkate alınarak aylıklar ödenecek
SGK'dan 'düşük zam' iddialarına açıklama: Hem TÜFE hem de refah payı dikkate alınarak aylıklar ödenecek Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bazı basın yayın organlarında emeklilere yüzde 30 oranından daha düşük zam yapıldığına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
20.01.2023 Emekli
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelinirken gözler taşeron işçiye kadro verilmesine çevrildi. 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. 458 bin 615 sözleşmeli memura kadro verildi. Peki 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi?
20.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadro kanun teklifi yasalaştı
Sözleşmeliye kadro kanun teklifi yasalaştı TBMM Genel Kurulunda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” kabul edilerek yasalaştı.
19.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlükte olacak? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor?
Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlükte olacak? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro yasalaşma süreci yüzbinlerce kişiyi ilgilendiriyor. TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilip yürürlüğe girmesinin ardından kamuda çalışan 458 bin 615 personel kadroya geçecek. 2023 sözleşmeli personele kadro kimleri kapsayacak? Artık son viraja girilen ve yeni yılla birlikte çözülecek ilk sorunlardan biri olan sözleşmeli personele kadro ne zaman, hangi ay yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
19.01.2023 Ekonomi
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş sendikalarından yapılan ortak açıklamaya göre, metal sektöründe çalışan 180 bin işçi için toplu sözleşme oranının üstünde yüzde 34 ek zam yapıldı.
17.01.2023 Ekonomi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 20 yılı aşan kördüğüm geçtiğimiz ay çözüldü. Yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi, emeklilik hakkı kazandı. EYT düzenlemesinin şubat ayı ortasında yasalaşması beklenirken bir yandan da staj ve çıraklık mağdurları sesini duyurmaya çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, “Onlar mağdur değildir” dedi. Vatandaşlar ise stajyer ya da çırak olarak bilfiil çalıştıkları günlerin prim günlerine sayılmasını istiyor. İşte EYT’de staja takılanlarla ilgili son gelişmeler...
17.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Maaşlar 10 bin 311 lira artacak
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Maaşlar 10 bin 311 lira artacak Kadro müjdesi ile ilgili detaylar belli oldu. Sözleşmeli olarak çalışan pek çok kişinin maaşı kadroya geçmesi ile artacak. Bin 710 vekil imamın maaşı 3 bin 764 lira artacak. Mahalli idarelerde 36 bin 346 çalışan kadroya geçebilecek. Sanatçıların maaşı 10 bin 311 lira artacak. Bazı mesleklerde kadroya geçenin maaşı düşecek.
17.01.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro yasallaştı mı, Meclis’ten geçti mi? Kimler kadroya geçti, sözleşmeli personeli kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro yasallaştı mı, Meclis’ten geçti mi? Kimler kadroya geçti, sözleşmeli personeli kadro şartları nelerdir? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, yasallaştı mı? TBMM Genel Kurulu’nda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” kabul edilerek yasalaştı.
16.01.2023 Çalışma Hayatı
Kamu personellerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür
Kamu personellerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla programında geçeceği güzergahta kamu çalışanları tarafından teşekkür mesajlı pankart açıldı.
14.01.2023 Gündem
Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi?
Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri merakla takip ediliyor. Sözleşmeli çalışanlara kadronun Meclis’e sunulmasının ardından belediyelerde çalışan şirket işçileri de arama motorlarına yönelerek belediye şirket işçilerinin kapsam içi olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, 2023 belediye şirket işçilerine kadro var mı, belediye işçilerine kadro gelecek mi?
14.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeli personele kadro ne zaman yasallaşacak, Meclis’ten geçti mi? 2023 sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, 28 Kasım şartı nedir?
Sözleşmeli personele kadro ne zaman yasallaşacak, Meclis’ten geçti mi? 2023 sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, 28 Kasım şartı nedir? Sözleşmeliye kadro açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi. Elitaş’ın yaptığı açıklamaya göre sözleşmeliye kadro Meclis'e sunuldu. Teklifin yasallaşması durumunda 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya alınacak. Peki, Sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, Meclis’ten geçip yasallaştı mı?
14.01.2023 Çalışan Hakları
Kıdem Tazminatı tavanı açıklandı: 2 bin TL yükseldi
Kıdem Tazminatı tavanı açıklandı: 2 bin TL yükseldi Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1 Ocak 2023 tarihinden geçerli olmak üzere yeni kıdem tazminatı tavanını 19 bin 982,83 TL olarak belirledi.
13.01.2023 Çalışma Hayatı
Kimler kadroya geçecek, sözleşmeli personele kadro kimleri kapsayacak? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi?
Kimler kadroya geçecek, sözleşmeli personele kadro kimleri kapsayacak? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi?  Kimler kadroya geçecek, sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi? AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş sözleşmelilere kadro düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Elitaş yaptığı açıklamada, kimlerin kadroya alınacağını aktardı. İşte sözleşmeliye kadro düzenlemesinde son durum…
13.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro müjdesi! EYT detayı ve 3 yıl şartı belli oldu
Sözleşmeliye kadro müjdesi! EYT detayı ve 3 yıl şartı belli oldu Sözleşmeliye kadro müjdesi. Sözleşmeli kamu personellerinin kadroya girişiyle ilgili düzenlemede kritik gün geldi. Yaklaşık 500 bin sözleşmeli kamu personelin kadroya girişinin yolunu açacak düzenlemenin detayları belli oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş canlı yayında işe başlama tarihini açıkladı. Öte yandan Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmesi belli oldu. İşte haberin detayları...
13.01.2023 Çalışan Hakları
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, ne zaman Meclis’e gelecek, kimleri kapsıyor? Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde sona gelindi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelecek haber merakla bekleniyor. Kanun teklifinin Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Düzenlemeyle kamudaki 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya geçecek. Peki, Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Memur
Geçici işçiye kadro var mı, gelecek mi? Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması!
Geçici işçiye kadro var mı, gelecek mi? Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması! Geçici işçiye kadro var mı, geçici işçilere kadro gelecek mi? sorusunun yanıtı sözleşmeliye kadro açıklaması sonra merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçilere kadro düzenlemesi ve EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması…
10.01.2023 Çalışan Hakları
EYT ve sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ve sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçilere kadro düzenlemesi ve EYT ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu.
10.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşların haksız fiyat artışları karşısındaki bilinçli duruşunun enflasyonla mücadelede tamamlayıcı bir rol oynadığını belirtti. Bakan Nebati, zincir marketlerin 'sabit fiyat' uygulaması ile ilgili “Perakende sektörü destek veriyor, verecek. Daha da genişleyecek. Önemli olan buradaki şey, enflasyonla ilgili beklentiler kırılınca, son yaptığımız şeylerle beklentiler oldukça düşmüş” dedi.
10.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeliye Kadro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeliye kadro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.