Belediye Çalışanı

Belediye Çalışanı

Son dakika belediye çalışanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye çalışanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye çalışanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Çalışanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye çalışanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 belediye çalışanı haberi bulunmuştur. Tüm belediye çalışanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nden son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan acı olaya ilişkin anısını paylaştı. Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme yaklanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nden son anda ayrıldığını söyledi. Yıkılan otelden yer ayırttığını ancak geç döndüğü için odasının başkasına verildiğini söyleyen Prof. Dr. Ercan, "Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; ben de tıpkı Japon bilim insanı gibi ölen bir Türk bilim insanı olacaktım. Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.
9.11.2023 Gündem
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni...
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni... İş yerinin bulunduğu caddeye aracını park eden veteriner hekim Ercan Türkoğlu'na, ters yönde aracını park ettiği gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından yazdırılan 4 bin liralık trafik cezası, yargı kararıyla kaldırıldı.
9.11.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor Memur olmak isteyen sözleşmeli personelle ilgili son dakika gelişmesi! Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları, uzman çavuşlar, gazi, şehit yakınları ve sözleşmeli öğretmenler de kapsama alındı. Peki hangi sözleşmeli devlet görevlileri kadroya geçecek? İşte ayrıntılar...
26.01.2023 Çalışma Hayatı
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları da memurluk hakkına kavuştu. Peki hangi belediye çalışanları kadro alacak? Belediye şirketlerine taşerondan gelen işçiler için ne değişecek?
24.01.2023 Çalışma Hayatı
Köpeğin üzerine moloz dökülmesine çifte soruşturma
Köpeğin üzerine moloz dökülmesine çifte soruşturma Trabzon’un Yomra ilçesinde yaralı bir köpeğin konulduğu kamyonet kasasında üzerine moloz döküldüğü anlara ait ortaya çıkan ve sosyal medyada tepki çeken görüntüler üzerine belediye çalışanları N.H. ve B.Ç. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. İki çalışan köpeği yol kenarında ölü halde bulduklarını, canlı olduğunu fark etmediklerini öne sürdü. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban “Köpeğin canlı olduğu görülüyor. O köpek canlıyken en zor durumunda, en kötü halinde üzerine moloz döküldü” dedi.
18.12.2022 Yaşam
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı Konya’da aynı aileden 7 kişiyi öldürmekten 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Mehmet Altun ile davada yargılanan ve haklarında beraat kararı verilen 10 sanık hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "Altun'un belli bir plan dahilinde hareket ederek tasarladığı eylemini yanına aldığı tabanca ve çok miktardaki mermi ile birlikte maktullerin evine giderek gerçekleştirdiği, azmettirme hususunda sanık Mehmet Altun dışında diğer sanıkların veya tespit edilemeyen başka bir kimsenin bulunmadığı, olayın milli, etnik, dini bir boyutunun bulunmadığı kanaatine ulaşılmıştır" denildi.
12.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
Kuşadası Belediyesi'nde 'ihaleye fesat' soruşturmasında 6 tutuklama
Kuşadası Belediyesi'nde 'ihaleye fesat' soruşturmasında 6 tutuklama Aydın'ın Kuşadası İlçe Belediyesince geçen yıl yapılan 750 bin ton mıcır ihalesine fesat karıştırıldığı ve rüşvet suçlamasıyla İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu'nca sürdürülen inceleme kapsamında 3 gün önce gözaltına alınan 4 belediye personeli ile şirket sahibi 2 kişi tutuklandı, 2 belediye çalışanı ise serbest bırakıldı.
6.10.2022 Gündem
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden? Çan Belediye başkanı hangi partiden, Çanakkale Çan Belediyesi başkanı Bülent Öz kimdir? Çanakkale'nin Çan ilçesinin Belediye Başkanı Bülent Öz ile ikisi belediye çalışanı 3 kişi, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi aranıyor. Peki, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
31.05.2022 Siyaset
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme! Kadıköy Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu 224 kişiye yönelik rüşvet operasyonunda 32 kişi tutuklandı.
21.05.2022 Yaşam
Tekirdağ'da belediye çalışanına silahlı saldırı! Bacaklarından vuruldu
Tekirdağ'da belediye çalışanına silahlı saldırı! Bacaklarından vuruldu Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde belediye çalışanı Erkan Minaz, motosikletli 2 kişi tarafından tabancayla bacaklarından vuruldu.
6.05.2022 Yaşam
Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan'ı öldürmüşlerdi! Vahşette yeni detaylar ortaya çıktı
Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan'ı öldürmüşlerdi! Vahşette yeni detaylar ortaya çıktı Kırşehir'de, kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi kıyıya vuran Şeyma Demir (18) ile halen bulunamayan erkek arkadaşı Hasan Aydoğan’ı (21) öldürmekten tutuklanan güvenlik görevlisi Sami Aydoğan ve Şefik Ekici ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İkilinin de aralarında bulunduğu 4 belediye çalışanı hakkında mazot ve kamera kayıt cihazı hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
31.03.2022 Gündem
Belediyede rüşvet operasyonu! Gözaltına alındılar
Belediyede rüşvet operasyonu! Gözaltına alındılar İzmir’de, Konak Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü’nde çalışan H.K., işletmeye ruhsat vermek için rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. H.K.’nin yanı sıra aynı dosya kapsamında işlem yaptığı belirlenen 3 belediye çalışanı daha gözaltına alındı. Konak Belediyesi’nce “Ruhsat Denetim Müdürlüğü'müz bünyesinde görev yapan bir kamu personelinin karıştığı söz konusu olay tamamen münferit bir durumdur" açıklaması yapıldı.
31.03.2022 Yaşam
Antalya'da hortum yıktı geçti! Çok sayıda ev ve sera zarar gördü
Antalya'da hortum yıktı geçti! Çok sayıda ev ve sera zarar gördü Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan hortumda çok sayıda ev ve sera zarar gördü, Merkez Camii'nin minaresi yıkıldı. Serası hasar gören Mustafa Nacak "Seralarımızı, hortum aldı. Yol boyu gittiği yerde bir tane sera koymadı. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. En az 250 bin zararımız var" dedi.
3.03.2022 Gündem
'Usulsüz sağlık raporu' çetesine operasyon: 17 gözaltı
'Usulsüz sağlık raporu' çetesine operasyon: 17 gözaltı Ankara'da, sağlıklı kişilere rüşvet karşılığında usulsüz sağlık raporu hazırlayan, aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
25.02.2022 Yaşam
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu Konya'da aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldüren ve ardından evi yakan hakkında 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mehmet Altun (33) ile diğer sanıkların yargılanmasına başlandı. Mahkemede söz alan sanık Altun'un sözleri ise isyan ettirdi.
14.12.2021 Gündem
Belediyede cinsel istismar skandalı! Flaş iddia
Belediyede cinsel istismar skandalı! Flaş iddia Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı E.S. hakkında belediye çalışanı 4 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.
15.11.2021 Gündem
Belediyeye rüşvet operasyonunda flaş gelişme
Belediyeye rüşvet operasyonunda flaş gelişme İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
12.11.2021 Gündem
Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 11 kişi gözaltında
Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 11 kişi gözaltında İzmir Kemalpaşa'da düzenlenen operasyonda 6'sı belediye çalışanı 11 kişi, rüşvet verip almak iddiasıyla gözaltına alındı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "İmar konularıyla alakalı şikayetler geliyordu. Bu konuyla alakalı müfettiş istemiştim. Talebim üzerine konu 2 aydır inceleniyordu. Şu an tam olarak olay nedir, neyin nesidir, kim, neden alındı bilmiyoruz" dedi.
9.11.2021 Gündem
Ücretsiz izin kararı! 11 bin çalışanı kapsıyor, itfaiyeciler, belediye çalışanları ve...
Ücretsiz izin kararı! 11 bin çalışanı kapsıyor, itfaiyeciler, belediye çalışanları ve... Koronavirüs salgınında aşılama çalışmaları hızla sürse de salgın tüm dünyada etkisini sürdürmeye devam ediyor. Pandeminin olumsuz etkilerinin en çok görüldüğü alan ise çalışma hayatı oldu. Bu olumsuz etki hala da devam ediyor. 11 bin çalışan ücretsiz izne çıkarıldı. ABD’nin New York şehrinde, kamu çalışanlarının Covid-19 aşısı yaptırma zorunluluğu 29 Ekim itibarıyla devreye girdi. Yapılan açıklamada, bu hafta 2 binden fazla itfaiyecinin sağlık iznine ayrıldığı, yaklaşık 9 bin belediye çalışanının da ücretsiz izne çıkarıldığı bildirildi.
2.11.2021 Dünya
Caddeyi su bastı! Mahsur kalanları sırtında taşıdı
Caddeyi su bastı! Mahsur kalanları sırtında taşıdı Sivas'ta şebeke suyu borusu yenileme çalışmaları sırasında vana arızası nedeniyle caddeyi su basarken, sürücü ve yayalar zor anlar yaşadı. Su biriken yolda ilerleyemeyen kişiyi, belediye çalışanı Doğan Özkan, omuzuna alarak karşı yola taşıdı.
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Çalışanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye çalışanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.