Eroğan

Eroğan

Son dakika eroğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eroğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eroğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eroğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eroğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 eroğan haberi bulunmuştur. Tüm eroğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro yasası ne zaman çıkacak?
Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro yasası ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro düzenlemesine ilişkin açıklama Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. Sözleşmeliye kadro yasa taslağı da Çalışma Bakanlığı tarafından yayınlanmıştı. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak?
6.12.2022 Memur
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye ile AB ilişkileri hakkında konuşarak, "AB ile ilişiklerde son dönemde olumlu atmosfer var. Vize serbestisi hayata geçebilir, bu bir sözdür." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
Saat verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Saat verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkan adaylarını 24 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'de Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacak.
22.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barrow'u resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barrow'u resmi törenle karşıladı Recep Tayyip Erdoğan,  Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Başbaşa görüşen Eroğan ve Barrow'un anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.
14.02.2018 Siyaset
Erdoğan'dan Bülent Tezcan'a 'Diktatör' yanıtı
Erdoğan'dan Bülent Tezcan'a 'Diktatör' yanıtı Manisa'da tesis açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Bülent Tezcan'ın sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, "Kalkıyor Erdoğan ile ilgili 'diktatör' falan, git yat aşağıya. Şahsıma bu lafı eden kişi, afedersin kendisini vurdular ve ben kendisini geçmiş olsun diye aradım. Diktatör kalkıp da seni arar mı be?" dedi.
3.11.2017 Siyaset
Osman Bayezid Efendi 92 yaşında vefat etti
Osman Bayezid Efendi 92 yaşında vefat etti 2009’dan beri ‘Osmanlı Hanedanı reisi’ sıfatını taşıyan Osman Bayezid Efendi, 92 yaşında New York’ta vefat etti
29.09.2021 Gündem
Devletin zirvesi Anıtkabir'de buluştu
Devletin zirvesi Anıtkabir'de buluştu Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yılında Anıtkabir'de tören düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Otele baskını böyle engellediler
Otele baskını böyle engellediler Cumhurbaşkanı Eroğan'ın kaldığı otele saldıran darbeci askerlerin kaçmasını engelleyen polisin yoğun çatışması görüntülendi.
31.07.2016 Haber
Erdoğan Anayasa Mahkemesi Başkanı ile görüşecek
Erdoğan Anayasa Mahkemesi Başkanı ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'te Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek...
29.09.2021 Gündem
FT: Suriyeli mülteciler Erdoğan için sokaklara çıktı
FT: Suriyeli mülteciler Erdoğan için sokaklara çıktı Financial Times gazetesi darbe girişimi gecesinde Türkiye'deki binlerce Suriyeli mültecinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek için sokaklara çıktığını yazıyor:
17.06.2021 Dünya
Erdoğan'dan AP'ye sert tepki: Mesajınız nereye?
Erdoğan'dan AP'ye sert tepki: Mesajınız nereye? AP'nin koridorlarında YPJ ve YPG paçavralarının asılı olmasına tepki gösteren Erdoğan, AP'ye seslenerek 'mesajınız nereye' dedi
29.09.2021 Gündem
Maaşlar 1 yıl devletten!
Maaşlar 1 yıl devletten! TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Tayyip Eroğan’ın onayının ardından Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra yürürlüğe girecek torba yasayla toplumun çeşitli kesimlerine sağlanacak avantajların devlete maliyeti 10 milyar liraya ulaşıyor...
1.02.2016 Ekonomi
Erdoğan: Bunu duyurmak zorundayım...
Erdoğan: Bunu duyurmak zorundayım... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çin ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bosna Hersek’e yardım eli
Bosna Hersek’e yardım eli Son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Bosna Hersek’te, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle Brçko, Bosanski Şamts ve Biyelyina kentlerinde büyük tehlike yaşanıyor...
19.05.2014 Dünya
Ankara'da kritik görüşme!
Ankara'da kritik görüşme! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile görüşecek
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'nin geleceği onlara bağlı'
29.09.2021 Gündem
'Pazarlık yapmadık'
'Pazarlık yapmadık' Baykal, BDP'li Altan Tan'ın o idialarına cevap verdi: "Bugün aynı tablo olsa..."
29.09.2021 Gündem
'Şanzımanın dağılmış!'
'Şanzımanın dağılmış!' Bahçeli'den Başbakan Eroğan'a ilginç benzetme
30.04.2013 Siyaset
Hodri meydan!
Hodri meydan! Erdoğan’ın sözlerine MHP’den sert tepki
15.04.2013 Siyaset
Çılgın Proje için düğmeye basıldı!
Çılgın Proje için düğmeye basıldı! Kanal İstanbul Projesi'nde gözler ihalenin tarihinde
13.04.2013 Ekonomi
'Siz haramı helali çok iyi bilirsiniz!'
'Siz haramı helali çok iyi bilirsiniz!' Erdoğan Şanlıurfalılar'ı böyle uyardı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ı kim dinledi?
Erdoğan'ı kim dinledi? Üç ay arayla bulunan iki böcek araştırılıyor
29.09.2021 Gündem
'Başbakan beni hâlâ aramadı!'
'Başbakan beni hâlâ aramadı!' CHP lideri Kılıçdaroğlu Erdoğan'a tepkili
13.08.2012 Siyaset
Oylamada Türkeş yoktu
Oylamada Türkeş yoktu Deniz Gezmiş ve arkadaşları hakkındaki idam kararının oylanmasına kimler katılmadı...
29.09.2021 Gündem
72'lik şehzade evlendi
72'lik şehzade evlendi Osmanlı'nın 33. Padişahı 5. Murad'ın torununun torunu Osman Selaheddin Osmanoğlu evlendi
23.04.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eroğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eroğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.