ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan duyurdu: Erdoğan ve Biden görüşmesi yarın
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan duyurdu: Erdoğan ve Biden görüşmesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği İspanya'nın Madrid kentinde ikili temaslarda bulunacak. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, ABD Başkanı Joe Biden'ın Madrid'de düzenlenen NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sullivan, "Erdoğan ve Biden’ın yarın görüşme şansı olacak" dedi.
28.06.2022 Dünya
Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? İştre kritik Erdoğan Biden görüşmesinde öne çıkan başlıklar!
Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? İştre kritik Erdoğan Biden görüşmesinde öne çıkan başlıklar! G20 zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek. Görüşmede Türkiye'nin F-16 satın alma talebi ve ABD ile savunma ilişkisi ana gündem maddesi olacak. Peki, Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman, saat kaçta? Erdoğan Biden görüşmesine ilişkin detaylar!
31.10.2021 Gündem
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama! Gözler G-20 Zirvesi'nde!
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama! Gözler G-20 Zirvesi'nde! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki muhtemel görüşmeye ilişkin Biden'ın Avrupa ziyareti programı üzerinde son çalışmaların devam ettiğini belirtti.
26.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden görüşmesi ne zaman, neler görüşülecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden görüşmesi ne zaman, neler görüşülecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile ne zaman görülecek? 14 Haziran’da yapılacak Erdoğan-Biden görüşmesinde; Doğu Akdeniz, Suriye, İran, Dağlık Karabağ ve Afganistan konularını masaya yatıracak. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı iyi tanıdığını belirterek "Biden ve Erdoğan, ilişkilerin tüm boyutlarını gözden geçirmek için bu fırsatı değerlendirmeyi dört gözle bekliyor" açıklamasında bulundu.
8.06.2021 Gündem