Erasmus

Erasmus

Son dakika erasmus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erasmus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erasmus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erasmus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erasmus gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 erasmus haberi bulunmuştur. Tüm erasmus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldı
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldı Adana Yüreğir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ kapsamında "Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj" projeleri ile Türkiye Ulusal Ajansı'ndan hibe almaya hak kazandı.
13.03.2024 Adana
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi"
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi" Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve 2 yıl devam eden “S2DInTs Projesi” tamamlandı.
27.02.2024 Adana
Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? İstanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi!
Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? İstanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi! İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt atandı. Peki, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında, nereli? Selman Öğüt’ün babası kimdir?
1.12.2023 Gündem
Üniversiteye başlayacaklara uzmanından tavsiyeler! “Belirsizlik en büyük endişe sebebidir”
Üniversiteye başlayacaklara uzmanından tavsiyeler! “Belirsizlik en büyük endişe sebebidir” YKS tercih sonuçları açıklandı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler telaşlı süreci geride bıraktı. Bir programı kazanan adayları şimdi kayıt heyecanı sardı. 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kayıtların ardından bir lisans programına katılmaya hak kazanan adayların artık hepsi birer üniversiteli olacak. Yetişkin hayatın ilk basamağı, aileden uzak yaşamanın başlangıcı olan üniversite hayatı başta biraz korkutucu gelebilir. “Sadece meslek edinmek için üniversite bir kapı olarak görülmemeli” diyen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) Uzmanı Tekin Şahin de belirsizliğin en büyük endişe kaynadığı olduğunu dile getirerek, üniversiteye yeni başlayacak öğrencilere yol gösterici önerilerde bulundu.
30.08.2023 Eğitim
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler 2023 YKS tercih işlemleri, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek. Tercih döneminde öğrencilere yönelik tavsiyelerde bulunan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Koordinatörü Cihan Kuzgun, “Tercih yaparken sıralamalarınızı lütfen göz önüne alarak listenizi oluşturun. Puanınız tercih etmek istediğiniz bölüme yetebilir fakat sıralamanız uygun değilse yerleşme ihtimalinizin düşük olduğunu unutmayınız” dedi.
31.07.2023 Eğitim
ÖSYM tercih nasıl yapılır 2023, tercih sihirbazı nasıl kullanılır? ÖSYM YKS tercih robotu 2023
ÖSYM tercih nasıl yapılır 2023, tercih sihirbazı nasıl kullanılır? ÖSYM YKS tercih robotu 2023 YKS tercihleri başladı. Adaylar, 8 Ağustos tarihine kadar tercihlerini yapabilecek. Sınav sonuçlar 20 Temmuz'da açıklandı. Adaylar 27 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında puan ve sıralamalarını göz önünde bulundurarak tercihlerini yapabilecek. Kılavuzun yayınlanmasıyla YÖK Atlas tercih robotu ile ilgili aramalar da arttı. Peki, YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? İşte YKS tercih robotu 2023…
27.07.2023 Eğitim
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI YÖK tercih robotu 2023, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. YKS sonuçları açıklanınca lisan ve ön lisans programlarından birini seçmek için adaylar YÖK Atlası kullanacak. Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları baz alındığından tercih robotu 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerde kullanılacak. Peki, YKS ATLAS tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas sıralaması ve üniversite tercih robotu…
20.07.2023 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
20.07.2023 Eğitim
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu Müze ve ören yerine sınırsız ziyaret olanağı sağlayan Müzekart’ın fiyatı bu yıl da 60 lirada sabit tutuldu
16.07.2023 Gündem
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
Polonya vize şart mı? Polonya'ya pasaport, kimlikle gidilir mi?
Polonya vize şart mı? Polonya'ya pasaport, kimlikle gidilir mi? Polonya, Avrupa'ya gidecek öğrencilerin en çok tercih ettikleri ülkelerin başında geliyor. Erasmus eğitimi nedeniyle tercih edilir. Diğer Avrupa ülkelerine göre daha ucuzdur. Türk vatandaşları da birçok nedenden dolayı çok ziyaret eder. Peki Polonya vize istiyor mu? Polonya'ya pasapor ve kimlikle gidilir mi?
5.05.2023 Gündem
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
Discovereu sonuçları ne zaman açıklanacak, DiscoverEU kontenjan sayısı kaç? DiscoverEU başvuru sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?
Discovereu sonuçları ne zaman açıklanacak, DiscoverEU kontenjan sayısı kaç? DiscoverEU başvuru sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı? Ücretsiz Avrupa bileti imkanı sunan DiscoverEU binlerce öğrenciye Avrupa'yı keşfetme imkanı sağlıyor. Erasmus+ programı olan DiscoverEU sonuçları için aramalar arttı. Peki, Discovereu sonuçları ne zaman açıklanacak, DiscoverEU kontenjan sayısı kaç? DiscoverEU başvuru sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?
11.01.2023 Eğitim
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı Schengen vizesi alacakları yakından ilgilendiriyor. Son günlerde Schengen vize alımında yaşanan sıkıntılar sonrası harekete geçildi. Dışişleri’nin AB üyesi ülkelerle yaptığı görüşmelerin ardından büyükelçilikler "acil vize kanalı açacağız” sözü verdi. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Ekonomi
Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan 2 Finlandiyalıya gözaltı
Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan 2 Finlandiyalıya gözaltı Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya platformunda Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan Mogadişu doğumlu Finlandiya vatandaşı 2 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
29.11.2022 Gündem
THY’den yurt dışına gidecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yüzde 15 indirim
THY’den yurt dışına gidecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yüzde 15 indirim Türk Hava Yolları ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında Erasmus+ ve/veya Avrupa Dayanışma (ESC) programlarına kayıtlı olan öğrenci/öğretim görevlileri için bir protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında akademik çalışmaları için yurt dışına seyahat edecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan ‘baz ücret’ üzerinden yüzde 15 oranında bilet indirimi sağlanacak.
18.11.2022 Ekonomi
Avrupa'da geçerli ücretsiz tren bileti başvurusu nasıl yapılır?  DiscoverEU ücretsiz tren bileti nasıl alınır? Tren bileti kimlere ücretsiz?
Avrupa'da geçerli ücretsiz tren bileti başvurusu nasıl yapılır? DiscoverEU ücretsiz tren bileti nasıl alınır? Tren bileti kimlere ücretsiz? Avrupa Birliği (AB) "Avrupa Gençlik Portalı" üzerinden Avrupa'da geçerli ücretsiz tren bileti başvuruları sona eriyor. Erasmus+ programı içinde yer alan Avrupa’yı keşfetmeyi sağlayan "DiscoverEU" programı kapsamında başvuruda bulunan kişiler Avrupa’yı ücretsiz seyahat edebilecek. Peki, Avrupa'da geçerli ücretsiz tren bileti başvurusu nasıl yapılır? DiscoverEU ücretsiz tren bileti nasıl alınır? Tren bileti kimlere ücretsiz? İşte detaylar…
24.10.2022 Dünya
Erasmus iptal mi, Erasmus 2025'e kadar iptal mi edildi? Erasmus nedir, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Erasmus iptal mi, Erasmus 2025'e kadar iptal mi edildi? Erasmus nedir, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Erasmus öğrenci değişim programı üniversite öğrencileri tarafından araştırılırken sosyal medyada “Erasmus iptal edildi” iddiaları gündeme geldi. Erasmus ile her yıl üniversite öğrencileri farklı ülkelerdeki okullarda eğitim görme fırsatı elde ediyor. Peki Erasmus nedir, şartları nelerdir? Erasmus başvurusu nasıl yapılır? Erasmus iptal mi, Erasmus 2025’e kadar iptal mi edildi?
2.09.2022 Eğitim
'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor'
 'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor' Türkiye, FETÖ tehdidine karşı tüm kurumlarıyla mücadele veriyor. Bosna Hersek’te faaliyet gösteren FETÖ okulu Boşnak gençleri okullarına yönlendirmek için kendilerini gizliyor. İki kez isim değiştiren okulun yöneticileri tuzağa düşürecek gençler için türlü yollara başvuruyor. Maarif Vakfı da Saraybosna'da açtığı okullarla bölgedeki gençlerin kaliteli bir eğitim alması için çalışıyor. FETÖ'nün gerçek yüzünü görenler, bu okullara kayıt oluyor, yakınlarını da FETÖ gerçeğine karşı uyarıyor. FETÖ kuruluşlarına karşı doğru ve kaliteli bir alternatif teşkil eden bir diğer kurum ise SEDEF Vakfına bağlı Uluslararası Saraybosna Üniversitesi. Üniversite Boşnak gençleri FETÖ tuzağından kurtarmak için çalışıyor. 
19.07.2022 Eğitim
Erasmus cinayetinde skandal gelişme! Meredith Kercher davasında mahkum olan tek isimdi...
Erasmus cinayetinde skandal gelişme! Meredith Kercher davasında mahkum olan tek isimdi... Meredith Kercher 1 Kasım 2007'de evinde ölü bulunmuştu, dava tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. İngiliz öğrenci Meredith Kercher'in öldürülmesiyle ilgili sansasyonel davada mahkum edilen tek isim olan Rudy Guede, cinayetten 14 yıl sonra erken tahliyeyle serbest kaldı.
24.11.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan dünyaya net mesaj! 'Gereğini yaparız'
Bakan Çavuşoğlu'ndan dünyaya net mesaj! 'Gereğini yaparız' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de diplomasiden ve hakça paylaşımdan yana olduğunu vurgulayarak, "Haklarımızı ve Kıbrıs Türklerinin haklarını sonuna kadar savunuruz. Bu haklara halel getirecek bir adım olduğu zaman da gereğini yaparız." dedi.
4.10.2021 Dünya
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa'da yabancı öğrencilerle buluştu
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa'da yabancı öğrencilerle buluştu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi'nde 9 farklı ülkeden 40 öğrenciyle buluştu.
24.09.2021 Kültür Sanat
Felç belirtileri inmeden 10 yıl önce ortaya çıkıyor
Felç belirtileri inmeden 10 yıl önce ortaya çıkıyor Hollanda'da yapılan bir araştırma, felç belirtilerinin 10 yıl öncesinden başladığını ortaya koydu. Araştırmaya göre, hastalık zihinsel ve bilişsel gerileme ile başlıyor. Yaklaşık 15 bin katılımcı üzerinde yapılan çalışma, Türkiye'de her 250 bin kişiyi etkileyen felç hastalığının önlenmesi için dönüm noktası olma niteliğini taşıyor.
8.07.2021 Sağlık
ASELSAN lisesini tercih eden istihdam programı ile iş gücüne katılım sağlanacak!
ASELSAN lisesini tercih eden istihdam programı ile iş gücüne katılım sağlanacak! Ankara'daki ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), kuruluşunun üçüncü yılında gelişim ve kariyer odaklı yeni eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. ASELASAN MTAL, parlak bir geleceği hedefleyen yeni öğrencilerini bekliyor.
7.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Erasmus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erasmus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.