Epilasyon

Epilasyon

Son dakika epilasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan epilasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını epilasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Epilasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan epilasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 epilasyon haberi bulunmuştur. Tüm epilasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı?
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı? Ramazan ayında kişisel bakımlarını ihmal etmek istemeyenler, lazer epilasyonun oruç üzerindeki etkilerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Lazer uygulanan bölgelerin oruçlu iken önemli olduğu düşünülerek, Diyanet'in konuyla ilgili açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı, oruçluyken lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı, kaza gerektirir mi?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Koltuk altı kararması birçok farklı nedene bağlı olarak görülebilir. Bunun için altta yatan nedeni bulmak kararmanın önlenmesi bakımından önemlidir.
4.01.2024 Sağlık
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun!
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun! İstenmeyen tüyler ağda, cımbız, ustura, tıraş bıçağı gibi yöntemlerle her ne kadar yok edilmeye çalışılsa da bunlar kıl köklerini daha fazla beslediği için tüyler bir süre sonra daha gür çıkmaya başlıyor. Özellikle yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere yönelebilirsiniz. İşte basit ve doğal tüyolar...
31.08.2023 Sağlık
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi...
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi... Ünlü sanatçı Işın Karaca son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda saçsız fotoğrafını kullanan ünlü sanatçı, "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" dedi.
7.07.2023 Magazin
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Dermatolojide milli teknoloji hamlesi
Dermatolojide milli teknoloji hamlesi Türk mühendis Hasan Ercan, 755 nm dalga boyunda bir Alexandrite lazer epilasyon cihazı geliştirdi. Ercan, “755 Pulse” adını verdiği cihaz için “Dermatoloji alanında Türkiye’nin dışa bağımlılığını bitirecek bir projeye imza atmanın gururunu yaşıyorum” dedi. Cihaz, nisan ayında Güzellik ve Bakım Fuarı’nda, ekim ayında da 31. Ulusal Dermatoloji Kongresi’nde tanıtılacak.
24.03.2023 Sağlık
Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı? Lazer, epilasyon orucu bozar mı?
Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı? Lazer, epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 23 Mart Perşembe günü ilk orucu tutulacak Ramazan ayında kişisel bakımlarına ara vermek istemeyen kişiler epilasyonun oruca etkisini araştırmaya başladı. Diyanet'in açıklamasına göre lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı? İşte detaylar...
18.03.2023 Gündem
A101 aktüel 16 Mart 2023 yayınlandı! Epilasyon aleti, Apec benzinli motosiklet... A101 indirimli ürünler listesi
A101 aktüel 16 Mart 2023 yayınlandı! Epilasyon aleti, Apec benzinli motosiklet... A101 indirimli ürünler listesi A101 aktüel katalog 16 Mart 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler tarafından her hafta takip ettiği A101 bu hafta sürpriz kampanyalarla indirim fırsatı yaptı. Epilasyon aletinden mutfak araçlarına kadar indirimli ürünlerin yer aldığı A101 katalog 16 Mart 2023'te APEC marka benzinli motosiklette ilgi odağı oldu. İşte A101 16 Mart aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
15.03.2023 Ekonomi
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin Bir güzellik merkezleri ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Lazer işleminde vücudunu yakanlar da var, estetik ameliyatında göğsünü kaybeden de... Konuyla ilgili uyarılarda bulunan Estetik Cerrah Veli Aslan, maddi kaygılarla tercih yapılmaması gerektiğini ifade ederek, bir estetik cerrahın güvenilir olup olmadığının nasıl anlaşılabileceğini anlattı.
30.12.2022 Gündem
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Güzellik merkezi skandalı! Lazer epilasyon kabusu oldu
Güzellik merkezi skandalı! Lazer epilasyon kabusu oldu Merdiven altı güzellik merkezileri ile ilgili skandallara bir yenisi daha eklendi. Elazığ’da bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptıran kadının hayatı kabusa döndü. Yaşadıklarını anlatan mağdur Zeliha A, ile işletmedeki görevlilerin söyledikleri karşısında şoke olduğunu söyledi.
27.12.2022 Yaşam
Güzellik salonları ile ilgili son dakika kararı! Bakanlık duyurdu, artık değişti
Güzellik salonları ile ilgili son dakika kararı! Bakanlık duyurdu, artık değişti İş yeri olan ve iş yeri açmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, yeni kararlar tek tek açıklandı. Resmî Gazete’de yayımlandı, İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarında değişiklik yapıldı. Buna göre geçici faaliyet belgesinin; başvuru, açılma ruhsatı, yer seçimi ve tesis kurma izni uygulamalarında çevre izin ve lisans belgesi yerine geçmesi sağlandı. Meslekî yeterlilik belgesine sahip kişilerin güzellik salonlarında da sorumlu müdür olarak görev alabilmesi sağlandı ve hizmet alanları genişletildi. İşte bakanlığın duyurduğu değişikliğin detayları...
25.08.2022 Ekonomi
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir?
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir? Kadın Sağlığı & Doğum, Estetik Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan, cinsel sağlığın korunmasının yanı sıra birçok problemin tedavisinde uygulanan labioplasti işlemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022!
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022! 23 Haziran A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 23 Haziran A101 kataloğunda bu Perşembe, birbirinden muhteşem ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Peki, A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? İşte A101 23 Haziran 2022 kataloğu
23.06.2022 Ekonomi
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde kolları yandı
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde kolları yandı İzmit'te epilasyon için bir güzellik merkezine giden Tuba Yıldız'ın (32) kollarında yanıklar oluştu. Tedavi gören Yıldız, doktor olmayan güzellik merkezlerine gidilmemesini tavsiye etti.
10.05.2022 Yaşam
Oğlunun başını kesmeye çalışmıştı! Cezaevinde yaşamına son verdi
Oğlunun başını kesmeye çalışmıştı! Cezaevinde yaşamına son verdi Zonguldak’ta, oğlu A.O.A.’nın (16) boynunu keserek öldürmeye çalışan, yargılaması sürerken tutuklu bulunduğu cezaevinde yaşamına son veren Yusuf Akmısır (42) hakkındaki kamu davası düştü.
10.05.2022 Yaşam
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?'
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?' İzmit'te epilasyon için bir güzellik merkezine giden Tuba Yıldız'ın (32) kollarında yanıklar oluştu. Tedavi gören Yıldız, doktor olmayan güzellik merkezlerine gidilmemesini tavsiye etti.
10.05.2022 Yaşam
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
Ağda orucu bozar mı, oruçluyken ağda yapılır mı? Ağda ya da epilasyon yaptırmak orucu bozar mı?
Ağda orucu bozar mı, oruçluyken ağda yapılır mı? Ağda ya da epilasyon yaptırmak orucu bozar mı? Ramazanda ağda yaptırmak orucu bozar mı, oruçluyken ağda yapılır mı? Ramazan ayı 2 Nisan’da başlıyor. Ramazan ayında orucu bozan bazı durumlar oluyor. Diyanet ise hangi durumlarda orucun bozulduğunu sitesi üzerinden aktarıyor. Ağda yaptırırken orucun bozulup bozulmadığı da merak edilen konu başlıklarından biri oldu.
1.04.2022 Dini Bilgiler
Şems Aslan kimdir? Şems Aslan kaç yaşında ve nereli?
Şems Aslan kimdir? Şems Aslan kaç yaşında ve nereli? Şems Aslan, güzellik ve cilt sağlığı ile ilgili tarifleri ile tanınıyor. Türkiye'de yaşayan, Azerbaycanlı olan Şems aslen birbirinden ilginç kürleri ve katıldığı televizyon programlarıyla sık sık gündeme geliyor. Peki, Şems Aslan kimdir, kaç yaşında? Şems Aslan nereli? İşte Şems Aslan'ın hayatı...
8.03.2022 Gündem
Oruçluyken ağda yapılır mı?  Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı?
Oruçluyken ağda yapılır mı? Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesi ile orucu bozan haller en çok araştırılan konulardan birisidir. Bazı durumlarda oruç bozulabiliyor iken, bazı durumlarda oruç bozulmamaktadır. Kadınların en merak ettiği konulardan birisi ise ağda ve epilasyon yaptırmanın orucu bozup bozmadığı olmaktadır. İşte detaylar...
1.04.2022 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Epilasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki epilasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.