Gazete Vatan Logo
Magazin Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı

Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.

Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı

Ünlü sanatçı Işın Karaca geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını şu sözlerle duyurmuştu:

Gördüğünüz üzere saçım yok. Kaşlarım yok. Kirpiklerim de. Hatta vücudumun hiçbir yerinde kıla dair bir şey yok.. Bugüne kadar verdiğim lazer epilasyon paralarına yazık. Siz bilmeden ben neler atlatmışım.. Siz bilmeden en zor günümde bile peruk takıp şarkılarını bangır bangır söyledim.

"SAKLAMAK ZOR GELMEYE BAŞLADI"

"Çünkü hayat bunu gerektiriyordu. Saklamak artık daha zor gelmeye başladı hastalıktan. Paylaşma sebebim bu... Ben hep bir umutla saçlarım geri gelecek diye beklerken hastalık bu noktaya gelince benim uzun bir süre kel kalacağımı anlayınca yükü hafifletmem gerekiyordu..."

Hayır arkadaşlar kanser tedavisi görmüyorum! Hastalığımın adı Alopeci Universal (AU); kısaca saç kıranın son evresi.

SAHNE ÖNCESİ HAZIRLIK

50 yaşındaki şarkıcı, son olarak 1.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Haberin Devamı

Sahneye çıkmadan önce hazırlık yaptığı anların videosunu paylaşan ünlü isim, peruksuz halini gösterdi. Karaca'nın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.