Işın Karaca

Işın Karaca

Son dakika ışın karaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışın karaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışın karaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işın Karaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışın karaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 ışın karaca haberi bulunmuştur. Tüm ışın karaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı Ebru Akel, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışverişin keyfini çıkaran sunucu, daha sonra dinlenmek için bir restorana geçti. Yakın arkadaşlarıyla restoranda bir araya gelen Akel, yemek eşliğinde sohbet etti.
23.11.2023 Magazin
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın Işın Karaca, 'şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine sert yanıt vermiş ve "Ses var bende, sesimi bir yere sığdıramıyorum, sen de vücut kullanıyorsun" diyerek dekolte giyinen rakiplerine gönderme yapmıştı. Ünlü şarkıcıya Seren Serengil'den sert bir eleştiri geldi.
23.11.2023 Magazin
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu Işın Karaca, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi.
28.10.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi
Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi Işın Karaca kendisi gibi müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla Bodrum’da tatile çıktı. Ünlü çift denizde aşka geldi.
23.08.2023 Magazin
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi...
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi... Ünlü sanatçı Işın Karaca son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda saçsız fotoğrafını kullanan ünlü sanatçı, "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" dedi.
7.07.2023 Magazin
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin! Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.
24.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek!
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Selen Görgüzel, bu kez sesiyle gündemde. Sahnede Kayahan’ın 'Yemin Ettim' şarkısını seslendiren Görgüzel'in, parçanın bir bölümünde detone olduğu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil oldu.
12.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki! Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Işın Karaca'dan velilere uyarı! 'Bu sorular pek çok travmayı tetikler'
Işın Karaca'dan velilere uyarı! 'Bu sorular pek çok travmayı tetikler' Deprem felaketi sonrası binlerce kişi, güvenli bölgelere göç etmek zorunda kaldı. Afet bölgesinden şu ana kadar 35 bin 24 öğrenci diğer illere nakillerini aldırdı. Şarkıcı Işın Karaca, deprem felaketinin büyük yıkıma yol açtığı 10 il dışında 20 Şubat Pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim öncesi depremzedeler için velilere önemli bir uyarıda bulundu.
18.02.2023 Magazin
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı!
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı! Şarkıcı Işın Karaca'nın (Işın Funda Büyükkaraca) 11 yaşındaki kızı Mia ve kuzeni Jazz Büyükkaraca, depremzede çocuklar için evlerinin yakında bulunan parkta 5 TL'ye limonata sattılar.
14.02.2023 Magazin
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Işın Karaca: Her gün mutlaka kendimi sorgularım
Işın Karaca: Her gün mutlaka kendimi sorgularım Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nde konser veren Türk pop müziği sanatçısı Işın Karaca, "Her gün mutlaka kendimi hayatımda sorgularım. Hep yeni bir güne kavuşmanın mutluluğu içerisinde oluyorum" dedi.
24.07.2022 Magazin
Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt: Öptüğüm adam...
Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt: Öptüğüm adam... Şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Plajdaki kalabalığı umursamadan öpüşen Işın Karaca'ya eleştiri mesajları yağdı. Gülşen'e söylediği sert sözlerle gündeme gelen Işın Karaca ise mesajlara sinirlendi. Işın Karaca "Öptüğüm adam el alem değil, 3 yıldır beraber olduğum insan… Kısacası size ne!" dedi.
14.07.2022 Magazin
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, konserin ardından Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile denizin ve güneşin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Neşeleri bir hayli yerinde olan ikilinin iskelede romantik anları objektiflere böyle yansıdı.
12.07.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Arabesk" gecesi yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Hakan Taşıyan, Işın Karaca ve Ersin Korkut oluyor.
11.05.2022 Televizyon
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
29.04.2022 Magazin
Işın Karaca'dan dikkat çeken açıklama: Kızım 'Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor
Işın Karaca'dan dikkat çeken açıklama: Kızım 'Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor Işın Karaca, TV8'in 2. Sayfa programına canlı yayın konuğu oldu ve Gülşen hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Işın Karaca daha önceki eleştirilerinin medyada eksik yer aldığını iddia ederek kızıyla ilgili de bir yorumda bulundu. Karaca "Kızım 'Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor" yorumunda bulundu.
25.04.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Işın Karaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışın karaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.