Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi
Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi Işın Karaca kendisi gibi müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla Bodrum’da tatile çıktı. Ünlü çift denizde aşka geldi.
23.08.2023 Magazin
Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt: Öptüğüm adam...
Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt: Öptüğüm adam... Şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Plajdaki kalabalığı umursamadan öpüşen Işın Karaca'ya eleştiri mesajları yağdı. Gülşen'e söylediği sert sözlerle gündeme gelen Işın Karaca ise mesajlara sinirlendi. Işın Karaca "Öptüğüm adam el alem değil, 3 yıldır beraber olduğum insan… Kısacası size ne!" dedi.
14.07.2022 Magazin
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, konserin ardından Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile denizin ve güneşin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Neşeleri bir hayli yerinde olan ikilinin iskelede romantik anları objektiflere böyle yansıdı.
12.07.2022 Magazin