Romantik Anlar

Romantik Anlar

Son dakika romantik anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan romantik anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını romantik anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romantik Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romantik anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 romantik anlar haberi bulunmuştur. Tüm romantik anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi Mustafa Mert Koç, önceki gece Bebek'de trafikte görüntülendi. Yanında kadın arkadaşı ile görüntülenen Koç, yaptığı açıklama sonrası trafikte gözlerden kayboldu.
24.12.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı! Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
'Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick, Bodrum'da sevgilisiyle romantik anlar yaşadı!
'Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick, Bodrum'da sevgilisiyle romantik anlar yaşadı! Fenomen dizi 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Chuck Bass' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick (36), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Amy Jackson'la (31) Bodrum tatiline devam ediyor.
16.07.2023 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun cicim ayları sürüyor! Öperek denize uğurladı
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun cicim ayları sürüyor! Öperek denize uğurladı Yaklaşık yedi yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı Özge Gürel, geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. Çeşme'de tatil yapan ünlü çiftten Özge Gürel eşi Serkan Çayoğlu'nu öperek denize uğurladı. Çiftin romantik anları kameralara yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular 2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadılar. Görüntülendiklerini fark eden ünlü çift, gözlerden kayboldular.
2.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok'
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok' Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Aslı ve Mehmet'in ailelerine rağmen aşklarına sahip çıktığı sahneler ekrana gelecek.
9.03.2023 Televizyon
Seda Sayan, Sevgililer Günü planı için kesenin ağzını açtı!
Seda Sayan, Sevgililer Günü planı için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Seda Sayan, yedinci kez kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti. Seda Sayan ile Çağlar Ökten sosyal medya paylaşımlarıyla aşklarını gözler önüne seriyorlar. 1 Ocak'ta 60 yaşına giren Sayan bu kez 14 Şubat Sevgililer Günü için kesenin ağzını açtı. Genç eşi Çağlar Ökten'le romantik anlar yaşamak isteyen Seda Sayan'ın, bu planına çok harcama yaptığı iddia edildi.
2.02.2023 Magazin
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar…
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar… Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi “O Kız” ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
Yargı, romantik ve heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
Yargı, romantik ve heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 47’nci bölümündeki hem heyecan hem de romantik sahneleri ile yine çok izlendi.
12.12.2022 Televizyon
Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor!  Yargı 47. bölümde neler oldu?
Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor! Yargı 47. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Ilgaz'a dürüst olmayı başaracak mı yoksa yine eski Ceylin gibi davranıp, sır olarak saklayacak mı? İşte son bölümde yaşananlar...
12.12.2022 Magazin
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi! MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yarışmanın çekimleri için gittiği Pamukkale'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle romantik bir poz verdi.
27.11.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu...
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu... 12 yıl önce Başak Kıraç ile evlenen giren Güven Kıraç, önceki gün Asmalımescit'te bir kadınla el ele objektiflere yakalandı. Eğlendikleri mekanda romantik anlar yaşayan ikili, çıkışta bir anda magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Ünlü oyuncu hemen yanındaki kişinin elini bırakırken, arkadaşları da görüntü alınmasını engellemeye çalıştı..
22.09.2022 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de romantik anlar!
Kim Milyoner Olmak İster'de romantik anlar! Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması yarışmacılarıyla konuşulmaya devam ediyor. ATV'nin fenomen yarışmasında yarışmacı, telefon joker hakkını kullanarak eşini arattı, "Seni seviyorum, yarın görüşürüz" deyip telefonu kapattı, soruyu sormadı.
28.08.2022 Magazin
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı!
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı! Chloe Loughnan, yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile Bodrum’da tatil yapıyor. Chloe sevgilisi Fergus ile iskelede romantik anlar yaşadı.
26.08.2022 Magazin
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi!
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi! Yazın bitmesine sayılı gün kala Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu Bodrum’daki bir plajdaydı. Çift denizde romantik anlar yaşadı.
15.08.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar!
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar! Tuvana Türkay ile İzzet Antebi çifti, denizde romantik anlar yaşadı. Bodrum Cennet Koyu'nda aşka gelen ikili kameralara fena yakalandı. Antebi'nin eski eşi geçtiğimiz günlerde, evli oldukları dönemde eşinin Çağla Şıkel'le görüştüğünü iddia etmişti.
1.08.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti ıssız koyda! Romantik anlar...
Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti ıssız koyda! Romantik anlar... Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun zamandır aşk yaşadığı yapımcı Necati Kocabay ile tatile çıktı. Marmaris'e giden ünlü çift, denize girerken görüntülendi. Tek başına denize giren Yeşilçay, Kocabay'ı yanına çağırdı. O sırada Necati Kocabay da iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra sevgilisine koştu.
22.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Romantik Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romantik anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.