Gazete Vatan Logo
Magazin Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor! Yargı 47. bölümde neler oldu?

Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor! Yargı 47. bölümde neler oldu?

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Ilgaz'a dürüst olmayı başaracak mı yoksa yine eski Ceylin gibi davranıp, sır olarak saklayacak mı? İşte son bölümde yaşananlar...

Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor!  Yargı 47. bölümde neler oldu?

Hayatını Ceylin ve etrafındakileri mutsuz etmeye adayan Yekta dikkatleri üzerine çekti. Yekta'nın Serdar cinayetiyle nasıl bir ilgisi var?

PARLA İTİRAF EDİYOR

Merdan tutuklanınca Çınar'ın ne kadar üzüldüğünü gören Parla Ceylin'in arkasından koşup suçunu itiraf etti. Duydukları karşısında buz kesen Ceylin, hemen Parla'yı tuvalete götürdü. Bütün kapıları tek tek kontrol ettikten sonra Parla'yı dinlemeye başladı.

Bu sırada Çınar Merdan'ı kurtarmak için Ilgaz'dan bir şeyler yapmasını istedi. Ilgaz'ın ise tavrı çok netti.

Parla'nın itirafından sonra Aylin soluğu Ceylin'in yanında aldı. Daha önce bir çocuğunu toprağa veren Aylin, ikinci çocuğunu da hapse yollamak istemedi.

Yüzleşmek için Merdan'ın yanına giden Ceylin, bu fedakarlığı neden yaptığını sordu. Yakında öleceğini söyleyen Merdan "Ne Parla'ya dokun ne de bana!" dedi.

PARS DERYA'NIN KARŞISINA ÇIKTI

Günlerdir Derya ile konuşamayan Pars, duygularını daha fazla bastıramayınca Derya'nın odasına girdi ve nedenini sordu. Derya ise evlilik teklifini sırf durumu kurtarmak için aldığını ve çok kırıldığını söyledi. Derya'nın sert çıkışı karşısında Pars daha da çaresiz kaldı.

Haberin Devamı

CEYLİN ŞAHİTLERİ TOPLADI

Olaya tanık olan herkesi Gül'ün evinde toplayan Ceylin, yaşananları başka birini görüp, görmediğini sordu. Merdan'ın suçu üstlenmesi konusunda herkesin aynı fikirde olduğundan emin olmak isteyen Ceylin, Çınar'a dönüp "İtiraz etmeye hakkın var" dedi. Çınar ise itiraz etmek istemedi. Ceylin ise bu yaşananları kimsenin, özellikle Ilgaz'ın öğrenmemesi gerektiğini söyledi. Gül Ceylin'den özür diledi. Çaresi kalan Ceylin "Evliliğimin altına kocaman bir bomba koydunuz. Pimi de elinizde. İnşallah patlamaz!" dedi.

Ceylin evden çıkınca daha fazla gözyaşını tutamadı. Ceylin'in arkasından gelen Çınar ile dertleşen Ceylin, Çınar'a sımsıkı sarıldı. Çınar giderken Parla arkasından geldi ve Çınar'a seslendi. Çınar ise duymasına rağmen Parla'ya bakmadı. Çınar'ın üzüntüsünü görmezden gelemeyen Parla ailesinin yanına gidip suçunu itiraf edeceğini söyledi. Ailesi ise duruma engel olmak için elinden geleni yaptı. Osman ise kızını yurtdışına kaçırmayı teklif etti.

Haberin Devamı

CEYLİN ILGAZ'DAN KAÇIYOR

Eve gelen Ceylin Ilgaz ile göz göze gelmemek için elinden geleni yaptı. Ceylin'den merhametini ve sevgisini esirgemeyen Ilgaz Ceylin'in daha da suçlu hissetmesine neden oldu.

DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIYOR

Aylin'in aklına Parla'yı yurtdışına kaçırma fikri yattı. Fakat yasal yollarla yurtdışına çıkmak uzun süreceği için Aylin kendini Çetin diye tanıtan Selçuk'tan yardım istedi. MİT'te çalıştığını düşündüğü Selçuk'un yardım edeceğini düşünen Aylin pasaportun acil olması gerektiğini söyledi. Selçuk ise telefonda konuşup "Ayarladım. Fakat 40 bin$ olduğunu söyledi" dedi. 20bin $'ı olduğunu ve Aylin'e vereceğini söyleyen Selçuk, bir şekilde Aylin'i ikna etti.

Aylin Parla için iyi olacağını düşünerek üzerine olan evi kimseye söylemeden satışa çıkardı. 1 milyonluk evi acil satmak için 650 bin liraya satan Aylin paranın yarısını nakit aldı. Aldıktan sonra Selçuk'a haber verdi. Selçuk ise o kadar çok parayla ortada gezmemesini ve kendisine getirmesini söyledi.

Haberin Devamı

MERDAN TUTUKLANDI

Hakim karşısına çıkan Merdan, Ceylin'in tüm savunmalarına rağmen tutuklu yargılandı. Merdan hakim karşısındayken Yekta'nın da gelmesi ortamı daha da gerdi. Parla'nın ise sürekli ağlaması ve atak geçirmesi Yekta başta olmak üzere herkesin dikkatini çekti.

ILGAZ CEYLİN'İ KAÇIRIYOR

Mahkemeden sonra Ceylin'i yemek yeme bahanesiyle yola çıkaran Ilgaz arabayı şehir dışına doğru sürdü. Ceylin ise nereye gittiklerini sorunca Ilgaz'dan yol nereye götürürse cevabını aldı.

Ilgaz ve Ceylin soluğu Kapadokya'da aldı. Yaşadıkları romantik anlar ve Kapadokya'nın güzelliği ise büyüleyici güzellikteydi.

PARS'TAN DERYA'YA BÜYÜK SÜRPRİZ

Günlerdir Derya ile arası bozuk olan Pars daha fazla sevdiği kadından ayrı kalamadı. Eren ve Ceylin'in yardımlarıyla Derya'ya evlilik teklifi eden Pars, yaptığı sürprizle şaşırtırken aşktan ne söyleyeceğini bilemez şaşkın tavırlarıyla da bir yandan güldürdü.

Sabah işe el ele giden Derya ve Pars, basına verdikleri evlilik mesajı ve ellerini hiç bırakmamalarıyla dikkatleri üzerine topladı.

Haberin Devamı

CEYLİN HAKLI ÇIKTI

Ceylin müvekkili Arda'yı savunurken Derya ile araları açılmaya başlamıştı. Tutuklu yargılanan Arda hapse girerken, Eren Arda ile ilgili yarıştırma yapınca karısının öldüğü saatte evde olmadığını çözdü. Derya ise olayın üstüne gidince Arda'nın eşi ve çocuğunu buldu. Bütün oyunu eşinin hazırladığını ve nedeninde Arda'dan gördüğü şiddet olduğunu öğrendiler.

EREN VE CEYLİN İZ PEŞİNDE

Ceylin'in Serdar cinayetinde Yekta'dan şüphelenmesi Eren ile iş birliği yapmasına neden oldu. Yekta'dan gizlice DNA örneği alan Eren, incelemeye verdiğinde olay yerinde bulduğu farklı kan örneğiyle eşleştirdi. Eşleşme sonucu kan Yekta'ya ait çıktı. Eren vakit kaybetmeden Ceylin'e haber verdi.

Ceylin Eren ile Serdar cinayetini konuştuğu sırada Ilgaz'ın telefonuna mail geldi. Kimden geldiği belli olmayan mailde "Serdar'ı Merdan değil Parla Yılmaz öldürdü" yazıyordu.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ